Home » » Πολυνομοσχέδιο -Λαιμητόμος για τα λαϊκά στρώματα (Βίντεο)

Πολυνομοσχέδιο -Λαιμητόμος για τα λαϊκά στρώματα (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013 | 4:11 μ.μ.

Αναλυτική παρουσίαση του νέου Πολυνομοσχεδίου –που κατατέθηκε χτες στην βουλή και αναμένεται να ψηφιστεί από τους βουλευτές τις συγκυβέρνησης μέσα στις επόμενες δέκα μέρες- έκανε στην τηλεόραση «902» ο δημοσιογράφος Γιώργος Ραγκούσης. (Δείτε το Βίντεο).

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του ΚΚΕ το πολυνομοσχέδιο –λαιμητόμο για τα εργατικά εναπομείναντα δικαιώματα το χαρακτηρίζει- ενσωματώνει τις απολύσεις στον δημόσιο τομέα, την κατάργηση της Γενικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας, επιφέρει νέες περικοπές στην δημόσια Υγεία, περικοπές στις δαπάνες για την τοπική αυτοδιοίκηση και νέα φοροληστεία για τον λαό που θα ισχύσει από το 2014.

Επίσης σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ τονίζει: «Κάτω τα μέτρα κυβέρνησης – ΕΕ – ΔΝΤ, όλοι στα συλλαλητήρια του ΠΑΜΕ αύριο. Το ΚΚΕ καλεί τους εργαζόμενους, τη νεολαία και όλο λαό να δώσουν μαζικό και δυναμικό "παρών" αύριο στα συλλαλητήρια του ΠΑΜΕ στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και άλλες πόλεις και στην 24ωρη απεργία την Τρίτη. Να δώσουν μαζική λαϊκή απάντηση στην αντιλαϊκή πολιτική. Να υψώσουν τείχος αντίστασης στα μέτρα – οδοστρωτήρα που προωθούν κυβέρνηση – ΕΕ – ΔΝΤ με το πολυνομοσχέδιο που κατατέθηκε στη Βουλή. Η επίθεση δεν αφορά κάποιους εργαζόμενους, αφορά όλο το λαό και τη νεολαία. Εδώ και τώρα να δυναμώσει η λαϊκή συσπείρωση και συμμαχία των εργαζομένων, φτωχών αγροτών και αυτοαπασχολουμένων, νεολαίας και γυναικών. Να σημάνει πραγματική λαϊκή αντεπίθεση για την ανατροπή αυτής της πολιτικής».
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger