Home » , » Ο ηρωικός αγώνας των εργαζομένων της ΑΣΠΡΟΦΟΣ ενάντια στις απολύσεις

Ο ηρωικός αγώνας των εργαζομένων της ΑΣΠΡΟΦΟΣ ενάντια στις απολύσεις

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 21 Ιουλίου 2013 | 3:42 π.μ.

Του ειδικού συνεργάτη μας

Από την περασμένη Παρασκευή 12.07.2013 (με τετράωρη στάση εργασίας) και το τριήμερο 15-17.07.2013 (με τριήμερη προειδοποιητική απεργιακή κινητοποίηση, στην προοπτική της απεργίας διαρκείας) οι εργαζόμενοι της ΑΣΠΡΟΦΟΣ βρίσκονται σε απεργιακή κινητοποίηση για την ανάκληση των απολύσεων έξι (6) συναδέλφων που αμείβονται με Δελτίο Παροχής Υπηρεσιών (ΔΠΥ, το περίφημο «μπλοκάκι»).

Ο Όμιλος των Ελληνικών Πετρελαίων (ΕΛ.ΠΕ.) – που διορίζει και ελέγχει τη Διοίκηση της ΑΣΠΡΟΦΟΣ – ξεκινάει τις απολύσεις που σχεδιάζει συνολικά στον Όμιλο (στα πλαίσια της διαβόητης «αναδιοργάνωσης» και στο έδαφος των ζημιών που καταγράφει τα δύο πρώτα τρίμηνα του 2013 ο Όμιλος, αποτέλεσμα κακοδιαχείρισης του ιδιωτικοοικονομικού management της Ομάδας Λάτση και της παλιάς ΠΑΣΟκικής διοικητικής νομενκλατούρας), από το συνήθη «αδύναμο κρίκο – αποπαίδι» του Ομίλου, τη θυγατρική της ΑΣΠΡΟΦΟΣ.

Ο πρώτος κύκλος των προαναφερόμενων κινητοποιήσεων των εργαζομένων της εταιρείας κατέγραψε πρωτόγνωρη επιτυχία, σε ποσοστό άνω του 95% συμμετοχής στα κεντρικά γραφεία, ενώ σημαντική ήταν και η συμμετοχή των αποσπασμένων εργαζομένων τόσο στα ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
21 Ιουλίου 2013 στις 2:31 μ.μ.

"αποτέλεσμα κακοδιαχείρισης του ιδιωτικοοικονομικού management της Ομάδας Λάτση και της παλιάς ΠΑΣΟκικής διοικητικής νομενκλατούρας". Μια άλλη διχείριση, θα έδινε βιωσιμά αποτελεσματα δηλαδή?
Αδέλφια έχει ακουσει ο συντακτης τίποτα για κρίση του καπιταλισμού.....???? κουράγιο και η κυβέρνηση που θα δώσει αποτελέσματα, πλησιάζει και να δούμε πως θα εντάχθεί και η "ριζοσπαστική" αριστερά τύπου ΑΝΤΑΡΣΥΑ σε αυτήν...
Υ.Γ. Μπορείτε αν θέλετε να αναδιατυπώσετε....

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger