Home » , , » Οι off shore του 902 ΤΥ προκαλούν αναταράξεις

Οι off shore του 902 ΤΥ προκαλούν αναταράξεις

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 15 Αυγούστου 2013 | 9:57 μ.μ.

Πηγή: "Το Ποντίκι"

Πόλεμο με επιχειρηματικές προεκτάσεις προκαλεί η μεταβίβαση του κόκκινου 902 Τν στην off shore εταιρεία «A-Orizon Media LTD» με έδρα την Κύπρο. Η παραδοχή από την πλευρά του ΚΚΕ ότι μεταβίβασε τη Ραδιοτηλεοπτική Α. Ε. στην παραπάνω εταιρεία προκάλεσε τη σφοδρή (!) αντίδραση του συγκροτήματος του ΔΟΛ, γεγονός που δημιουργεί ερωτήματα για τους στόχους της επίθεσης εναντίον αυτής της συγκεκριμένης πώλησης.

Τα «Νέα», που δεν συνηθίζουν να κάνουν πρώτο θέμα ένα τηλεοπτικό γεγονός, εκτός αν υπάρχει εύλογο πολιτικό ή επιχειρηματικό ενδιαφέρον, ηγείται της επίθεσης του ΔΟΛ εναντίον της «κόκκινης μεταβίβασης».

Το ΚΚΕ κατέθεσε την περασμένη Δεύτερα τα στοιχεία του φακέλου μεταβίβασης στο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης. Όπως προκύπτει, το τίμημα της εξαγοράς ανέρχεται σε 3,7 εκατ. ευρώ. Στα έγγραφα προς το ΕΣΡ, ωστόσο, δεν φαίνονται τα φυσικά πρόσωπα στα οποία μεταβιβάζεται η επιχείρηση του ΚΚΕ.

Στον χορό των αποκαλύψεων για το ποιοι είναι οι πραγματικοί αγοραστές μπήκαν τα κυπριακά ΜΜΕ. Όπως έγραψε αρχικά η εφημερίδα «Αλήθεια», πίσω από την «A-Orizon Media LTD» βρίσκεται η υπεράκτια Nalotia Ventures με έδρα τα Κανάρια Νησιά.
Το μετοχικό κεφάλαιο της κυπριακής off shore ανέρχεται σε 2.000 ευρώ και εγγράφηκε στο μητρώο Επιχειρήσεων στις 19 Μαϊου 2010 από το δικηγορικό γραφείο Πανίκου Α. Λεωνίδου.

Το «Βήμα» του ΔΟΛ συνέχισε την επίθεση για τη μεταβίβαση με δημοσίευμα πως η off shore  του 902 ΤV έχει κοινό δικηγόρο με μια από τις off shore εταιρείες του Φ. Βρυώνη, η οποία εξαγόρασε το τηλεοπτικό κανάλι Zoom.

Και ενώ επιχειρηματικά η κίνηση του ΚΚΕ να πουλήσει την επιχείρηση των ραδιοτηλεοπτικών σταθμών που διέθετε κρίνεται «νόμιμη», σύμφωνα με τους ισχύοντες νόμους της μιντιακής διαπλεκόμενης αγοράς, εντύπωση προκαλεί η σφοδρή επίθεση του ΔΟΛ, την οποία δεν συμμερίζονται τα άλλα κυρίαρχα σύμμαχα εκδοτικά συμφέροντα.

Παράγοντες της αγοράς υποστηρίζουν ότι η εμφάνιση ενός ακόμη τηλεοπτικού καναλιού στο ήδη κορεσμένο τηλεοπτικό σκηνικό ενδέχεται να ανακατέψει την τράπουλα των επιχειρηματικών συμφερόντων. Σε μια περίοδο που το Mega των ΔΟΛ και Μπόμπολα φέρεται να κινδυνεύει από σοβαρά οικονομικά προβλήματα, η εμφάνιση ενός νέου παίκτη στην τηλεόραση δεν είναι καλοδεχούμενη. Πολύ περισσότερο αν υποκρύπτει πολιτική στήριξη από νέα επιχειρηματικά τζάκια, με σχέσεις στο κυβερνητικό περιβάλλον. Κάτι που, αν ισχύει, θα φανεί...

Τον Σεπτέμβριο η κρίση του ΕΣΡ

Ο φάκελος της μεταβίβασης του 902 ΤV θα εξεταστεί στο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης στο τέλος Αυγούστου με την επάνοδο των μελών του στην Αθήνα. Η νομική υπηρεσία του ΕΣΡ θα ζητήσει στοιχεία από την Κύπρο και θα πρέπει να ελέγξει τους μετόχους έως φυσικού προσώπου. Αυτό τουλάχιστον ορίζει η νομοθεσία. Μέχρι σήμερα το ΕΣΡ δεν διακρίθηκε για τον ενδελεχή έλεγχο σε μεταβιβάσεις εταιρειών. Η μεταβίβαση του 902 ΤV, ωστόσο θα βρίσκεται στο επίκεντρο του πολιτικού και επιχειρηματικού ενδιαφέροντος. Πολύ περισσότερο που το φθινόπωρο αναμένεται ο διαγωνισμός για την παραχώρηση των ψηφιακών συχνοτήτων.

Ταραχή στο ΚΚΕ

Ταράζονται πολύ οι σύντροφοι στον Περισσό με τις πληροφορίες για την μετάβαση του 902 TV που δημοσίευσε το "Π" την περασμένη βδομάδα. Ας αφήσουμε το γεγονός ότι όντως το ΚΚΕ μεταβίβασε την εταιρεία του σε off shore εταιρεία και ας κάνουμε μόνο ερωτήσεις. 
* Μόνο του το ΚΚΕ βρήκε τον δικηγόρο της off shore στην Κύπρο;
Και γιατί ο Σίμος Κεδίκογλου δεν έστειλε αμέσως επιστολή στο ΕΡΣ να ελέγξει την μετάβαση, όπως είχε κάνει όταν γινόταν η διαπραγμάτευση με τον Νίκο Χατζηνικολάου;
Οταν το ΚΚΕ μιλάει για φυσικά πρόσωπα, εννοεί τους δικηγόρους των off shore εταιρειών;
Κι ένα τελευταίο: Μόνο ένας υπουργός διαμεσολάβησε ή υπάρχει και δεύτερος με καλές σχέσεις με τα νέα "επιχειρηματικά τζάκια"; 

Κόντρα ΚΚΕ-ΣΥΡΙΖΑ για τον 902

Πεδίο έντονης πολιτικής αντιπαράθεσης, μεταξύ ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ κατά κύριο λόγο, αποτέλεσε η πώληση του τηλεοπτικού σταθμού και του ραδιοφώνου του 902, κυρίως λόγω της μεταβίβασης της άδειας πανελλαδικής λειτουργίας του σταθμού και κατ' επέκταση της συχνότητας και δη σε εκπρόσωπο του φιλοσαμαρικού επιχειρηματικού μπλοκ.

Σύμφωνα με το ΚΚΕ, η πώληση της «περιουσίας του κόμματος» ήταν μια αναγκαστική επιλογή, συνεπεία της κακής οικονομικής του κατάστασης τα τελευταία χρόνια, που έγινε προκειμένου το κόμμα να καλύψει τις υποχρεώσεις του απέναντι σε εργαζόμενους, ΙΚΑ, εφορία κ.λπ.

Όσον αφορά τις επιθέσεις που δέχτηκε το ΚΚΕ με αφορμή την πώληση, κυρίως εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και από ΜΜΕ - π.χ. για αδιαφάνεια και ζήτημα δεοντολογίας όσον αφορά την πώληση συχνότητας δωρεάν παραχωρημένης -, τα κορυφαία στελέχη του κόμματος τις απέδωσαν είτε σε αντικομμουνισμό είτε σε πολιτική σκοπιμότητα.
Για την ιστορία, ο ΣΥΡΙΖΑ εδώ και μήνες προέβαλλε το σκεπτικό ότι ο 902 ανήκει σε ολόκληρη την Αριστερά κι ότι σ' αυτήν πρέπει να παραμείνει, και μάλιστα προ καιρού είχε απευθύνει πρόταση μέσω της «Αυγής» για στήριξη του σταθμού απ' όλη την Αριστερά.

Το μέλος του Π.Γ. της Κ.Ε. Νίκος Σοφιανός είδε στενή σύνδεση μεταξύ τις αντίδρασης του ΣΥΡΙΖΑ κι εκείνης του ΔΟΛ και ανοιχτά την απέδωσε στην πρόθεση, σύμφωνα με τον ίδιο, του συγκροτήματος Λαμπράκη «να στηρίξει ΣΥΡΙΖΑ και θεωρεί ότι η κριτική που κάνει το ΚΚΕ στον ΣΥΡΙΖΑ είναι ενοχλητική».

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, δεν παύει να προκαλεί αίσθηση το γεγονός της συνεχιζόμενης συρρίκνωσης των δραστηριοτήτων του ΚΚΕ, εν προκειμένω στον τομέα της προπαγάνδας και των κομματικών ΜΜΕ, λόγω της οικονομικής του κατάρρευσης. Πάνω απ' όλα μένει με ερωτηματικό αν και σε τι βαθμό αυτή η διαδικασία, που αφήνει και μια εντύπωση αναντιστοιχίας μεταξύ λόγων και έργων (όσον αφορά απολύσεις κ.λπ.), θα επηρεάσει και την πολιτική του επιρροή...
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 34 σχόλια

Ανώνυμος
15 Αυγούστου 2013 στις 11:04 μ.μ.

Επιμένουν οι ηλίθιοι που δεν είναι σε θέση να καταλάβουν τι ορίζει μια επιχείρηση ως καπιταλιστική και μιλούν για "απολύσεις" λες και μπορούσε να γίνει αλλιώς.
Ίσως αν ο κάθε ηλίθιος έδινε από 1 ευρώ ο 902 να μπορούσε να υπάρχει για πάντα, αφού από ηλίθιους σίγουρα έλλειψη δεν υπάρχει.
Βαθύ σκοτάδι τα βαθιά μεσάνυχτα...

Ανώνυμος
15 Αυγούστου 2013 στις 11:10 μ.μ.

Το "βαθύ κόκκινο" δεν έχει κανένα κριτήριο ως προς τα θέματα που αναπαράγει.
Όλες οι μαλακίες του αστικού τύπου και όλες οι αντίστοιχες διαφόρων αντικομμουνιστών οπορτουνιστών και "ελευθεριακών", εδώ βρίσκουν πάντα πεδίο αναδημοσίευσης...

Ανώνυμος
16 Αυγούστου 2013 στις 1:27 π.μ.

Το Ποντίκι δικαιώνεται απόλυτα στο ρεπορτάζ του.
Είχε γράψει για οφσόρ,προέκυψε οφσόρ.Θα δικαιωθεί και για τους υπουργούς που μεσολάβησαν.

Ανώνυμος
16 Αυγούστου 2013 στις 2:06 π.μ.

Είναι λογικό να αντιδράει έτσι ο ΔΟΛ.
Ποιος δεν το καταλαβαίνει;
Ο Μαρινάκης πάει να μπει στο χωράφι των ΜΜΕ στο οποίο ο ΔΟΛ είναι αφέντης.Ο ΔΟΛ δεν θέλει το Μαρινάκη στα πόδια του.Γι'αυτό αντιδράει έτσι.
Νιώθει να απειλείται.
Αν ήταν παίχτης της πλάκας ο αγοραστής του 902 δεν θά'κανε έτσι ο ΔΟΛ.Και ο Βρυώνης μόνος του να ήταν δεν θά'κανε έτσι.Σιγά τ'αβγά,άλλο ένα EXTRA ακόμα.
Ο Μαρινάκης όμως δεν είναι καθόλου της πλάκας,
ούτε θα μπει στα ΜΜΕ για να κάνει τον κομπάρσο του ΔΟΛ.
Τώρα,πως έγινε και βρέθηκε το ΚΚΕ ανάμεσα στις συμπληγάδες του ΔΟΛ και του Μαρινάκη;
Βρέθηκε γιατί πολύ απλά όταν βγάζεις κάτι πολύ σημαντικό στο σφυρί,μαζεύονται τα κοράκια και τσακώνονται ποιος θα το πάρει.
Το ΚΚΕ έταξε τον 902-Σαβιόλα στο χοντρό,ο ΔΟΛ φωνάζει γιατί δεν τον έταξε στον Ψυχάρη.
Κι ο ΣΥΡΙΖΑ λογικά φωνάζει.Τι δεν καταλαβαίνετε;
Ο Μαρινάκης είναι κολλητός του Σαμαρά.
Το κανάλι του θα παίζει φουλ ΝΔ,φουλ Χρυσή Αυγή και φουλ αντι-ΣΥΡΙΖΑ.
Τώρα γιατί δίνει το ΚΚΕ τον 902 στο Σαμαρά μέσω του Μαρινάκη και όχι στον ΣΥΡΙΖΑ ή όπου αλλού;
Απλά γιατί το ΚΚΕ είναι ένα κόμμα αντι-ΣΥΡΙΖΑ.
Αυτός είναι ο σκοπός της ύπαρξής του.Να βλάψει τον ΣΥΡΙΖΑ.Είναι ικανό να πουλήσει ακόμα και τον Περισσό στους ναζήδες,αν έτσι μπορέσει να βλάψει τον ΣΥΡΙΖΑ.
Το αντι-ΣΥΡΙΖΑ μένος του ΚΚΕ το τυφλώνει τόσο πολύ που είναι ικανό να συνεργαστεί με τον Κεδίκογλου και τον Κασιδιάρη για να χτυπήσει τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ανώνυμος
16 Αυγούστου 2013 στις 11:34 π.μ.

@ 16 Αυγούστου 2013 - 2:06 π.μ.

Μη στενοχώριεσαι βρε. Και φουλ ΣΥΡΙΖΑ θα παίζει. Μόνο ΚΚΕ δε θα παίζει (από τα κοινοβουλευτικά).

ΥΓ: Η σοσιαλφασιστική μαλακία έχει κάψει πολλά μυαλά...

ΥΓ2: "Σε κάθε περίπτωση, πάντως, δεν παύει να προκαλεί αίσθηση το γεγονός της συνεχιζόμενης συρρίκνωσης των δραστηριοτήτων του ΚΚΕ, εν προκειμένω στον τομέα της προπαγάνδας και των κομματικών ΜΜΕ, λόγω της οικονομικής του κατάρρευσης."

"Αίσθηση" θα προκαλούσε το αντίθετο.

Ανώνυμος
16 Αυγούστου 2013 στις 3:04 μ.μ.

Προς Ανωνυμο 2 : 06 π.μ.
Πολιτικά επιχειρήματα έχεις?
Μάλλον όχι, γι' αυτό και καταφεύγεις στην λάσπη.
Πασοκοσυριζορουφιάνε μπορείς να μου εξηγήσεις τις πολιτικές διαφορές που έχει ο τΣΥΡΙΖΑ απο την ΝΔ?
Εσείς δεν κάνατε συνεργασία με την ΝΔ το ΛΑΟΣ και το ΠΑΣΟΚ στην Ικαρία?
Το πολιτικό χάος που χωρίζει το ΚΚΕ απο την ΝΔ είναι το ίδιο με το πολιτικό χάος που χωρίζει το ΚΚΕ απο το τΣΥΡΙΖΑ.
Το ΚΚΕ μιλάει για ανατροπή του ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ, ο τΣΥΡΙΖΑ για εξυγίανση και γι' αυτό είναι κώλος και βρακί με τον Δασκαλόπουλο του ΣΕΒ.
Είστε στο ίδιο πολιτικό στρατόπεδο με την ΝΔ, την χρυσαυγή, το ΠΑΣΟΚ ... υπηρετείτε τα ίδια αφεντικά, είστε στιράκια της αστικής τάξης .
Είστε ταξικοί αντίπαλοι, παραδεχτείτε το και βγάλτε την κουκούλα του δήθεν αριστερού.
ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ και ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ.

Ανώνυμος
16 Αυγούστου 2013 στις 6:02 μ.μ.

Πόσο λυπάμαι, αν πράγματι οι τύποι που σχολιάζουν στο Βαθύ Κόκκινο είναι "σύντροφοι" ΚΚΕ. Το επίπεδο σε έναν αναγκαίο "διάλογο" έπεσε στα βάραθρα. Μόνο ύβρεις που δείχνουν πως ή δεν σκέφτονται καν ή νιώθουν ένοχοι για κάτι και ουρλιάζουν στους άλλους. Κρίμα

Ανώνυμος
16 Αυγούστου 2013 στις 6:43 μ.μ.

3.04

Το αντι-ΣΥΡΙΖΑ μένος σου σε τυφλώνει.
Πολιτικά επιχειρήματα γράφω αγοράκι μου.
Άμα εσύ μπέρδεψες την πολιτική με το Θρύλο,τη Θύρα 7 και το Σαβιόλα,δε φταίω εγώ.Άλλοι φταίνε.
Σου ξαναγράφω τα πολιτικά επιχειρήματα.
Όλες οι αντιδράσεις είναι βάσει συμφέροντος.
Ο ΣΥΡΙΖΑ πλήττεται γιατί ο Σαμαράς αποκτάει μέσω Μαρινάκη κι άλλο ΜΜΕ.
Ναι αγοράκι μου,είναι ίδιος ο ΣΥΡΙΖΑ με τη ΝΔ.
Αλλά οι δυο τους δίνουν μάχη για το ποιος θα βγει πρώτος να πάρει τα υπουργεία.
Όταν λοιπόν η ΝΔ παίρνει στα χέρια της ΜΜΕ,ο ΣΥΡΙΖΑ λογικά θα φωνάξει.Δε θα φώναζε ο ΣΥΡΙΖΑ ρε σκερβελέ άμα το κανάλι θά'παιζε ΣΥΡΙΖΑ.
Φωνάζει γιατί θα παίζει αντι-ΣΥΡΙΖΑ.Αλλιώς δε θα φώναζε τόσο πολύ.Σκερβελέ.
Ο ΔΟΛ πλήττεται γιατί μπαίνει ο Μαρινάκης στα χωράφια του.Γι'αυτό φωνάζει έτσι.Ο ΔΟΛ ελέγχει τα ΜΜΕ 50 χρόνια και το μπάσιμο του Μαρινάκη τον απειλεί.Αν ήταν κανας αγοραστής της πλάκας δεν θά'κανε έτσι ο ΔΟΛ.Απειλείται.Σκερβελέ.
Όταν βγαίνει κάτι πολύ σημαντικό για πούλημα,
μαζεύονται τα κοράκια και τσακώνονται.
Όπως έγινε με τον ΟΠΑΠ.
Πόσο Κνιτοσκερβελές μπορεί να είσαι για να μην καταλαβαίνεις τα συμφέροντα που παίζονται;

Ανώνυμος
16 Αυγούστου 2013 στις 8:14 μ.μ.

11:34 και 3:04.
Σε μαγικά νησιά θέλω να με πααααάς,έλεγε το τραγουδάκι.
Κύπρος,μιξοπαρθένοι νήσοι και οff shore,''λαικές εξουσίες'' και κολλεγιές με μαφιόζους.
ΚΚΕ ΑΕ και μπίζνες ΚΑΙ με πολιτικά ανταλλάγματα.
Είναι ο σταλινισμός πανηλίθιε!!!

Ανώνυμος
16 Αυγούστου 2013 στις 10:12 μ.μ.

Συμπληρώνω στον 8.14.
Οφ-σορισμός,ανώτατο στάδιο αριστερισμού στο ΚΚΕ.
ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΠΑΛΑ με οφσόρ.Κυριολεκτικά.

Ανώνυμος
16 Αυγούστου 2013 στις 10:56 μ.μ.

ρε "Αντι.Μ" γύρνα στην ίσκρα να σε αποθεώσουμε. Ή μήπως δεν είμαστε αρκετά δεξιοί για την πάρτη σου; Ειδικά αυτό με τις "μιξοπαρθένες" νήσους που το περιφέρεις σαν το κρανίο του Αγ. Γερασίμου από blog σε blog να το κατοχυρώσεις σαν πατέντα. Να βγάλεις και κανά εξτραδάκι. Με ένα σμπάρο δυο τριγώνια! ατιμούλικο!

Ανώνυμος
16 Αυγούστου 2013 στις 11:53 μ.μ.

Παίζουν μπάλα με οφσορ και συνεχείς αντεπιθέσεις(αντεπίθεση λαέ είχαν παλιότερα για σύνθημα)και τρώνε όλο... αυτογκόλ.Χάσανε το μέτρημα.
Αυτό δεν είναι αριστερισμός.Τουρλουμπούκι της κακιάς ώρας είναι.

Ανώνυμος
17 Αυγούστου 2013 στις 12:41 π.μ.

Ρε φιλε εσυ που διαμαρτύρεσαι δήθεν για τα σχολια των κκεδων ,ανάγνωση..ξερεις .Για ριξε μια ματιά ποιο πάνω και ποιο κατω και τοτε τα ξαναλέμε

ΥΓ
Σύντροφοι δεν είμαστε

Ανώνυμος
17 Αυγούστου 2013 στις 1:29 π.μ.

Μόνο η πώληση του 902 μας πείραξε? την πολιτικη-συνδικαλιστικη συμπαράσταση του ΚΚΕ-με τον τρόπο του- στις κυβερνήσεις ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ,για να περνάνε και να διατηρούνται τα μνημόνια ,δεν τη βλέπουμε?

Ανώνυμος
17 Αυγούστου 2013 στις 2:16 π.μ.

@Ανώνυμος 6:43 μ.μ.
"Αγοράκι σου" δεν είμαι , ούτε και σκερβελές, ούτε Κνιτοσκερβελές, αυτές τις εκφράσεις μόνο χρυσυγίτες τις χρησημοποιούν, αυτές υποδηλώνουν φασισμό και γκεμπελισμό χαμηλώτατου επιπέδου, είσαι ανάξιος και για φτύσιμο σκουλίκι.
Αλλά αυτοί είστε σκουλίκια και ερπετά, φασιστικά απολιθώματα του πασοκογενούς συριζα, απλά δηλώστε το ξεκάθαρα, όπως εσύ το έκανες και μην μας το παίζετε αριστεροί που θέλετε και συνεργασία με το ΚΚΕ.
Το ΚΚΕ δεν είναι σαν τα μούτρα σας.
Οταν γίνεις , αν ποτέ το καταφέρεις, λογικό όν μπορεί και να πάρω στα σοβαρά τα λεγόμενα σου, μέχρι τότε στην κουκούλα σου, πιθηκάνθρωπε, ξάδελφε του κασσιδιάρη.

Ανώνυμος
17 Αυγούστου 2013 στις 8:46 π.μ.

@ 17 Αυγούστου 2013 - 1:29 π.μ.

Θύμησέ μας αυτό τον τρόπο.

Μήπως η πρόσφατη απεργοσπασία της ΟΛΜΕ και η "απεργία διαρκείας"-παρωδία των καθηγητών σου θυμίζει κάτι; Όπου ΔΑΚΕ-ΠΑΣΚ-Αυτόν.Παρέμβαση και Παρεμβάσεις, μια γροθιά, ψήφισαν/προανήγγειλαν "απεργία διαρκείας" για να προβοκάρουν την επιστράτευση και μην απεργήσουν ούτε μισή ώρα! Πλην κάποιων "καμικάζι", βέβαια...

Άλλωστε "θέλαν να κοιτάνε τους απολυμένους συναδέρφους τους στα μάτια". Η μη απόλυσή τους δεν ήταν μεταξύ των στόχων τους...

Η συνέχεια βέβαια γνωστή (απόλυση αναπληρωτών, διαθεσιμότητα/απόλυση 2000+ καθηγητών και συνεχίζουν).

Ανώνυμος
17 Αυγούστου 2013 στις 9:52 π.μ.

UPDATE! Σαράντα+4 οι εργαζόμενοι-συνεργάτες του 902 που βρίσκονται στα χαρακώματα! Συστημικοί και ρουφιάνοι, ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΕΙΤΕ! Συνολικά οι δηλώσεις εργαζόμενων στον 902
Προς το νεοπασόκικο τσίρκο του ΣΥΡΙΖΑ με την αυριανίστικη τακτική, τα ήδη στημένα παραμάγαζα του ΣΥΡΙΖΑ, τους Κούλογλους και τις Πανδώρες, το ΠΑΣΟΚ και τη Νέα Δημοκρατία που χρωστούν όσα 100 ΚΚΕ μαζί, τα φασιστοειδή της Χρυσής Αυγής με τα λαϊκά σισσίτια σε "άθλιους" με αυτοκίνητα 4χ4, τα blogs που φραξιονίζουν ελεύθερα κάνοντας πλάτη στους αστούς και τις κυβερνήσεις της αριστεράς και τον νεογιάπη Τζήμερο που γράφει εκθέσεις ιδεών νομίζοντας πως είναι κάποιος:

Ας κάνουν έναν κόπο να διαβάσουν τα κείμενα των εργαζόμενων στον 902.

Ας ξεστραβωθούν λίγο που αγχώθηκαν για τους εργαζόμενους του 902 και ας αφήσουν τους ίδιους να πουν τη γνώμη τους για το ανίερο συρφετό που μαζεύτηκε να τους υπερασπιστεί..!



Oρέστης Παντελόγλου
Ανδρέας Θερμός
Γιώργος Σαρρής (συνεργάτης του 902)
Παύλος Ρούφας
Παντελής Κοψιάς
Κατερίνα Αρνοκούρου
Μαριλένα Φράγκου
Αντώνης Αναστασόπουλος
Σπύρος Δημοσθενιάδης
Γιούλη Ασημακοπούλου
Τάκης Σέγκος
Γιάννης Ευσταθίου
Zωή Κούλια
Πέτρος Πουντίδης (παραγωγός της εκπομπής κακά μαντάτα)
Λάμπρος Κουρλού
Σωτήρης Γκέκας
Μιχάλης Χάρος
Δάνης Παπαβασιλείου
Θωμάς Χονδρόπουλος
Ρούλα Καπετανάκη
Όλγα Τεπετίδου (μουσικός παραγωγός στις "Ηλεκτρικές Ημικρανίες")
Kωνσταντίνα Μπακόλα
Έφη Θανοπούλου
Τάνια Καλαϊτζή
Γιώργος Χονδρομπίλας
Bασίλης Σκουρτόπουλος
Ελένη Γεωργαντζή
Σπύρος Θεοδόσης
Γιώργος Μηλιώνης (ραδιοφωνικός παραγωγός στην «Ποιητική Αδεία»)
Έρη Κασσίμη
Νίκος Καραγιάννης (υπεύθυνος σύνταξης και παρουσίασης της τηλεοπτικής εκπομπής του «902» «Θέατρο για παιδιά»)
Σπύρος Τζιβράς
Φωτεινή Κουμαντζέλη
Αποστόλης Πλατανιάς
Γιάννης Χατζηγεωργίου
Ελένη Καραγιάννη
Δανάη Τούντα
Σοφία Καρακώστα
Ειρήνη Παπαδάκη
Γιώργος Ραγκούσης
Βίκυ Λούλη (μουσικός παραγωγός)
Βασίλης Φουστέρης
Ιοκάστη Αλειφεροπούλου
Και ο γραμματέας της ΚΟΒ 902 Αντώνης Ραλλάτος

Ανώνυμος
17 Αυγούστου 2013 στις 12:32 μ.μ.

'Μόνο η πώληση του 902 μας πείραξε? την πολιτικη-συνδικαλιστικη συμπαράσταση του ΚΚΕ-με τον τρόπο του- στις κυβερνήσεις ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ,για να περνάνε και να διατηρούνται τα μνημόνια ,δεν τη βλέπουμε?'

Φυσικά και τη βλέπουμε.
Η πώληση του 902 έρχεται σε συνέχεια αυτής της πολιτικής-συνδικαλιστικής αβάντας του ΚΚΕ στα Μνημόνια από το 2010 μέχρι σήμερα.

Ανώνυμος
17 Αυγούστου 2013 στις 12:43 μ.μ.

12.41

Εννοείται,σύντροφοι δεν είμαστε.
Εμείς δεν έχουμε οφσόρ.
Εμείς δεν ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΠΑΛΑ με οφσόρ.
Εμείς έχουμε μέτωπο με το Μαρινάκη,δεν κάνουμε μπίζνες μαζί του.
Εμείς έχουμε μέτωπο με τα Μνημόνια,δεν είμαστε οι πρώτοι που τα εφαρμόζουμε στις επιχειρήσεις μας.
Εμείς στηρίζουμε απεργίες και κινητοποιήσεις,
δεν τις αδειάζουμε όπως κάνατε εσείς με τους καθηγητές,τους λεωφοριούχους,τους εργαζόμενους της ΕΡΤ.
Εμείς δεν βγάζαμε φωτογραφίες μαζί με τους Χρυσαυγίτες στα εργοστάσια όπως βγάζατε εσείς στη Χαλυβουργία.
Εμείς δεν παίξαμε το παιχνίδι του Μάνεση στη Χαλυβουργία για να τους απολύσει όλους,όπως κάνατε εσείς.
Εμείς δεν κάναμε πρώτοι-πρώτοι αίτηση στην ΝΕΡΙΤ του Καψή λειτουργώντας ως κοινοί ΑΠΕΡΓΟΣΠΑΣΤΕΣ όπως εσείς.
Εμείς δεν βρίσαμε ποτέ διαδηλωτές όπως κάνατε εσείς στις Πλατείες.
Εμείς δεν περιφρουρήσαμε τη Βουλή για να μας αποθεώσει ο Πρετεντέρης.Εσείς το κάνατε και εσάς αποθέωσε ο Πρετεντέρης.
Εννοείται,δεν είμαστε σύντροφοι.
Εμείς δεν βάζουμε πλάτη στο αστικό κράτος να περνάει τα Μνημόνια απ'το 2010 μέχρι τώρα.

Ανώνυμος
17 Αυγούστου 2013 στις 7:03 μ.μ.

12:43
"Εμείς". Ποιοί είστε εσείς που τόσο καμαρώνεις; Ποιοί είστε εσείς που "δεν" κάνατε όσα γράφεις;
Περιμένω να επιβεβαιώσεις πρώτα την ταυτότητά σου για να σου απαντήσω. Έλα λοιπόν και πες μας ποιοί είστε "εσείς". Και θα πάρεις απάντηση, δεν θα απαξιώσουμε να σου απαντήσουμε. Να είσαι βέβαιος.

Ανώνυμος
17 Αυγούστου 2013 στις 7:15 μ.μ.

@12:43 μ.μ. Ξέχασες τον Δασκαλάκη, τον ΣΕΒ, τον Ομπάμα, τον Ολάντ, τις διάφορες ιμπεριαλιστικές λέσχες, την Αγγελοπούλου, τον Πέρες και όλη την αφρόκρεμα του διεθνούς καπιταλισμού που τίμησε ο Αλέξης.
Ακόμα δεν μας είπες για την αγαστή συνεργασία με τους νεοδημοκρατο-πασοκο-χρυσαυγιτες στην ΙΚΑΡΙΑ, ούτε βέβαια και για την συγκυβέρνηση με την ΝΔ για να ανακόωετε την άνοδο της χρυσης αυγης (τατσόπουλος)
Τέλος τα ευσημα απο τον Δασκαλόπουλο και απο το συγκρότημα Λαμπράκη - Ψυχάρη...
Βέβαια θα χρειαζόταν πολλές σελίδες να στα απαριθμήσω όλα αυτά που ξέχασες.
ΕΜΕΙΣ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ...
ΤΟΥΣ ΤΑΞΙΚΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΑΜΕ

Ανώνυμος
17 Αυγούστου 2013 στις 9:39 μ.μ.

ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ:
ΕΣΕΙΣ δεν εχετε οφσορ γιατι ΕΜΕΙΣ σας ξεχρεωσαμε το κτιριο της Κουμουνδουρου επι ΕΑΡ ΚΑΙ ΣΥΝΑσπισμου
ΕΣΕΙΣ δεν εχετε μετωπο με μαρινακι γιατι εχετε με Αλαφουζο και ΔΟΛ...δεν εχετε επίσης και τηλεοπτικο σταθμο που θα σας βοήθαγε αν παίρνατε τον 902....μαζι με τον ΔΟΛ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΞΕΠΟΥΛΗΘΕΙ...ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΔΕΣ στον ΔΟΛ που σας στηρίζει υπάρχουν.
ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΕΤΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ, απλα κάνετε κολοτούμπες κοροιδευοντας τον λαό μας.(δηλώσεις Δραγασάκη-Τσίπρα)
ΕΣΕΙΣ τα εχετε εφαΡΜΟΣΕΙ ΠΡΩΤΟΙ ..ΑΚΌΜΑ ΧΡΩΣΤΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΌΜΕΝΟΥΣ στην ΑΥΓΗ κΑΙ στο κοκκινο αρκετα εκκατομυρια και κοιτατε πωσ θα τους τα φατε ....αλήθεια με 56 σελιδες κυκλοφορια πως αντεχει η αυγη κατακαλόκ\αιρο? ο συριζα υποστηριζει οτι μπένη μέσα 3000000 ευρω...αλλα ξαχασα η μοναδικη εφημεριδα με ολοσελιδη διαφημηση κρατικη....αυτησ της μνημονιακης κυβέρνησης η μοναδικη ξαναλεω μεχρι τωρα ολο το καλοκαιρι τυπώνετε στην ΑΥΓΗ.
ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΠΑΤΗΣΑΤΕ ΣΤΗΝ ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΑ....ΚΟΙΤΑΓΑΤΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΑΔΩΝΗΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΑ ΜΑΤ.
ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΒΡΙΣΑΤΕ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ(ΟΥΤΕ ΕΜΕΙΣ) ΓΙΑτι απλα ελεγχατε το κατω μεροσ τησ πλατειασ σε συνενοηση με την χρυση αυγη που ελεγχε το πανω μεροσ.
εσεισ δεν δικαιουστε να; μιλατε οταν εχετε κατακλεψει το ΚΚΕ. στελαχη σας που εφυγαν στον συν απο το κκε παρουσιαζχαν πλαστα τιμολογια για δηθεν πυλωνες σε ολη την ελλαδα για τον 902....ΕΣΕΙΣ κατακλεψατε την ΚΟΑ οταν αποχωρουσατε και μας αφησατε χρεη εκκατομμυριων. εσεισ πατε χερι χερι με την χρυση αυγη εναντια στο κινημα....ΕΣΕΙΣ προσπαθειτε να το παι3ετε ΠΑΣΟΚ στην θεση του ΠΑΣΟΚ. ΕΣΕΙΣ εχετε μαζεψει ολα τα λαμογια του ΠΑΣΟΚ.εσεισ ΔΙΝΕΤΕ ΧΕΡΙ ΣΤΟΥΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΥΣ ΣΥΝΤΡΩΓΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΟΝΤΑΣ(ΣΑς ΧΑΜΟΥΡΕΥΕΙ ) ΜΕ ΤΟΝ δασκαλοπουλο-σεβ)

Ανώνυμος
18 Αυγούστου 2013 στις 12:34 π.μ.

12.43
Τουλάχιστον ησύχασα που συμφωνούμε στην ιδιότητα του συντρόφου .Οσο για το οτι αλλάζεις υφος γραφής υποδυόμενος διαφορετικά πρόσωπα ,που συνομιλούν κιολας μεταξύ τους ..,Σοβαρεψου
.
Τα αλλα που γραφεις πρόκειται για φτηνές χαζομαριτσες που το αντιλαμβάνονται ολοι, εκτός απο εσενα ..Αντε να γίνεται κυβέρνηση να εφαρμόσετε το αντι-μνημόνιο του Δραγασακη να ησυχάσουμε..A" kαι τον μη κρατικό καπιταλισμό μαζι με το άδειασμα των παλαιστίνιων,,Απο την Δουρου...
Αντε για σου ....και καλη επανένταξη στον πραγματικό κοσμο ,γιατι αυτος του συριζα δεν υπάρχει ,..Μας τα έκανες τσουρέκια..σου το αναγνωρίζω ετσι για να μην λες
.Τραβα τωρα παίξε μπαλαλάικα
ΥΓ
Και για τις κινητοποιήσεις ναι στηρίζεται ..Αλλα των αλλων...,μαλιστα τις θεσμικές ΓΣΕΕ και ξερό ψωμί
ΥΓ2
Να προσθέσω αλλο ενα παράσημο στους φαντομαδες του ΣΥΝ
Αρπάξανε και ενα αυτοκίνητο απο τον Πειραιά,μαζι με το μισό αρχείο που δεν μας δίνουν ουτε αντίγραφα

Ανώνυμος
18 Αυγούστου 2013 στις 12:54 π.μ.

Ρε παιδιά μια που πιάσαμε τις πλατείες ..Τι φάρσα και αυτή να φωνάζουν οι μεταμφιεσμενες συριζαιες ,εξω τα κόμματα εξω τα κόμματα ..Δηλ ενα κόμμα
Εδω οι άνθρωποι ψήφισαν υπερ του βομβαρδισμού της Γιουγκοσλαβίας..
Δεν καταλαβαίνουν τίποτα ειναι επικίνδυνοι συνεπείς λακέδες της αστικής ταξης ,ντόπιας και ξένης..Θέλοντας να αντιμετωπίσουν την ΧΑ θεσμικά με νομο του ΚΡΑΤΟΥΣ ..
Τοσο πιστεύουν στον λαο και την ταξική παλη

Ανώνυμος
18 Αυγούστου 2013 στις 12:10 μ.μ.

@ 12:43 Τί να συζητήσεις ρε καημένε, εδώ ο σχολιαστής @ 7:03 σου ζητάει απλώς να επιβεβαιώσεις την πολιτική σου ταυτότητα για να σου απαντήσει και εσύ κρύφτηκες σε λαγούμι. Άντε ρε από κει που θα αυτο-αποκαλεστείς και "σύντροφος". Ούτε με ποιούς είσαι τελικά "σύντροφος" δεν έχεις το θάρρος να πεις που θα μας κάνεις και μαθήματα. Τί σχέση και τί σημασία μπορεί να έχει αυτή η λέξη για σένα.

Ανώνυμος
18 Αυγούστου 2013 στις 12:58 μ.μ.

Μιλάνε για διαμεσολαβήσεις υπουργών αυτοί που προβάρουν τις υπουργικές καρέκλες, ηγούμενοι της επίθεσης στο ΚΚΕ. Υπερασπίζονται τους εργαζόμενους του 902 αυτοί που υπονομεύουν απεργίες, που τα συνδικαλιστικά στελέχη τους υπογράφουν μειώσεις μισθών, δηλώνουν άδεια τη μέρα της απεργίας ή πάνε στη δουλειά να "χτυπήσουν κάρτα" (ε μη χάσουν και το μεροκάματο) και μετά κάνουν την επανάσταση τους κατεβαίνοντας στην πορεία, που κάνουν κομπρεμί με ΝΔ-ΠΑΣΟΚ στα σωματεία εναντίον του ΠΑΜΕ. Μιλάνε για συνεργασίες και σταθμούς της "αριστεράς" αυτοί που συνεργάστηκαν μέχρι και με το ΛΑΟΣ ενάντια στο ΚΚΕ (Ικαρία 2010). Ε δε θέλουμε ούτε τα υπουργεία σας, ούτε την υπεράσπιση σας, ούτε την "αριστερά" σας.

Ανώνυμος
18 Αυγούστου 2013 στις 1:53 μ.μ.

Τα ίδια με τον Ψυχάρη ρε Βαθύ;
Τουλάχιστον αυτός είναι γνωστός////

Είναι γνωστός ο Ψυχάρης Σταύρος ως πρόεδρος στον Όμιλο Τηλέτυπος και τον ΔΟΛ. Είναι ή ήταν ικανός ως επιχειρηματίας ωστόσο μάλλον τα γεγονότα αποδεικνύουν ότι έχει χάσει τα νερά του. Παραθέτω ορισμένα γεγονότα.
Η Τηλέτυπος όπου προεδρεύει έχει οδηγηθεί στα πρόθυρα της χρεοκοπίας. Οι μετοχές της έχουν μπει σε επιτήρηση στο Χρηματιστήριο Αθηνών. Η εταιρεία Τηλέτυπος έχει πάρει ομολογιακό δάνειο 98.000.000 από πέντε τράπεζες με ενέχυρο το σήμα του σταθμού της (MEGA), την ταινιοθήκη της κ.α. Αυτά τα δάνεια είχαν καταγγελθεί από τον ΣΥΡΙΖΑ. Σήμερα όμως πως συμπίπτουν, σε ορισμένες εκτιμήσεις για αγοραπωλησίες σταθμών όπως του 902, ΔΟΛ και ΣΥΡΙΖΑ είναι ερώτημα.
Ο όμιλος την περίοδο 2010-2012 καθώς και το Α’ τρίμηνο το 2013 παρουσίασε σημαντικές ζημίες που, αν συνεχιστούν, μπορούν να επηρεάσουν αρνητικά την τιμή της μετοχής της Εταιρείας, καθώς και την ικανότητα του Ομίλου να αντλεί με ευνοϊκού όρους ίδια ή/και δανεικά κεφάλαια.
Από το ενημερωτικό δελτίο της εταιρείας προς το Χρηματιστήριο Αθηνών προκύπτει :
«Ο Όμιλος κατά την τριετία 2010-2012 παρουσίασε ζημιογόνα αποτελέσματα μετά από φόρους και ειδικότερα, κατά τις χρήσεις 2010-2012 παρουσίασε ζημίες μετά από φόρους ύψους 27.468.000 € και 22.208.000 € αντίστοιχα. Η Διοίκηση του Ομίλου εκτιμά ότι οι προοπτικές για το 2013 διαγράφονται δυσμενείς και δεν είναι δυνατή η εκτίμηση της ετήσιας διαφημιστικής δαπάνης. Ήδη στο Α’ τρίμηνο του 2013 οι ζημίες μετά φόρων του Ομίλου ανήλθαν σε 10.976.000 € έναντι 4.299.000 € το Α’ τρίμηνο του 2012, προδιαγράφοντας μια αρνητική τάση για τη χρήση.
Έχει χάσει το μπούσουλα φαίνεται ο Ψυχάρης. Το ίδιο δελτίο αναφέρει επίσης:
«Ορισμένα μέλη του Δ.Σ. της εταιρείας και κύριοι μέτοχοι ενδέχεται να αντιμετωπίσουν συγκρούσεις συμφερόντων».
Πάντα από το δελτίο :
«Η ΔΟΛ Α.Ε. συμμετέχει στο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ με 22,11% και στο Δ.Σ. της εταιρείας προεδρεύει ο κ. Σταύρος Ψυχάρης και Αντιπρόεδρος είναι ο κ. Παναγιώτης Ψυχάρης. Παράλληλα η ΔΟΛ Α.Ε. συμμετέχει στην εταιρεία παραγωγής τηλεοπτικών προγραμμάτων Studio ATA A.E. με 99,30%. Η ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ διατηρεί μακρόχρονη συνεργασία με την ΑΤΑ Α.Ε. και την 31.3.2013 υφίσταντο υποχρεώσεις της εταιρείας προς την ΑΤΑ Α.Ε. ύψους 6,6 εκατ. €. Παράλληλα την 31.3.2013 υφίσταντο και απαιτήσεις της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ Α.Ε. προς τη ΔΟΛ Α.Ε. ύψους 2,7 εκατ. €».
Ο ΔΟΛ με πρόεδρο επίσης τον Ψυχάρη, όπως φαίνεται χρωστάει στην ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ, με πρόεδρο επίσης τον Ψυχάρη. Αυτό είναι ηθικόν κατά τον πρόεδρο. Δηλαδή ο μεγαλομέτοχος ΔΟΛ χρωστάει στην - κινδυνεύουσα - εταιρεία ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ 2,7 εκατ. € και η Studio ΑΤΑ Α.Ε που ανήκει στο ΔΟΛ, δηλαδή στον Ψυχάρη, έχει λαμβάνειν 6,6 εκατ. € από την ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ με πρόεδρο τον Ψυχάρη.
Όπως αναφέρεται στο ίδιο δελτίο προς το Χρηματιστήριο Αθηνών, στόχος της εταιρείας ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ, υπό τον πρόεδρο Ψυχάρη, είναι η μείωση του λειτουργικού κόστους τουλάχιστον 28% άμεσα. Αυτό σημαίνει μείωση μισθών και απολύσεις. Ήδη το 2012 έγινε μείωση κατά 12% του λειτουργικού κόστους και μείωση προσωπικού τα τελευταία χρόνια κατά 90 περίπου άτομα. Αυτός είναι ο βασικός στόχος κατά τον πρόεδρο για να αντιμετωπίσει τους κινδύνους της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ δηλαδή απολύσεις και μειώσεις μισθών και φυσικά να εξασφαλίσει να εισπράξει η ΑΤΑ Α.Ε. του ΔΟΛ τα 6,6 εκατ. € από την ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ. Αυτό κι αν είναι ηθική.
Πέρα απ’ όλα αυτά χρειάζεται ο κ. πρόεδρος να απαντήσει : τι γίνεται με την off shore Benbay Limited του Ρέστη και τα δημοσιεύματα στον τύπο, βλέπε εφημερίδα «ΠΑΡΟΝ» στις 8 Μάη 2012 που αναφέρει :

Κώστας Ν (ακολουθεί κι άλο)

Ανώνυμος
18 Αυγούστου 2013 στις 1:54 μ.μ.

(συνέχεια του προηγούμενου)

«Ψυχάρης 59,783% - Ρέστης 19,463%. Και επίσημα ανακοίνωσε το Ίδρυμα Λαμπράκη την πώληση των μετοχών του στο ΔΟΛ. Σύμφωνα με την ανακοίνωση προς το ΧΑΑ το Ίδρυμα πούλησε 20.649.555 κοινές ονομαστικές μετοχές μετά δικαιώματος ψήφου, που αντιστοιχούν στο 24,879% του μετοχικού κεφαλαίου και των δικαιωμάτων ψήφου της εταιρείας, έναντι τιμήματος που ανέρχεται στο ποσό των 0,174 ευρώ ανά μετοχή. Πλέον ο Σταύρος Ψυχάρης έχει 49.622.418 δικαιώματα ψήφου (59,786%) και ο Βίκτωρας Ρέστης – μέσω της Benbay Limited – 16.154.563 δικαιώματα ψήφου (19,463%). Το υπόλοιπο των μετοχών και των δικαιωμάτων ψήφου της εταιρείας (20,751%) ανήκει σε περίπου 17.400 μετόχους περίπου».
Είναι εμφανές ότι στη ζούγκλα του καπιταλισμού είναι κυριολεκτικά σφαγείο ο ανταγωνισμός μεταξύ των καπιταλιστών ακόμη και αυτών που συμμετέχουν στην ίδια εταιρεία. Μέσα σ’ αυτό το σύστημα που στηρίζει ο Ψυχάρης προσπαθεί να κατοχυρώσει τα κέρδη του. Ως διαχειριστής και ιδιοκτήτης μεγάλων επιχειρήσεων βλέπει ότι δεν τα πάει καλά. Έχει χάσει και το «μπούσουλα» όπως φαίνεται. Παίζει γι’ αυτό το χαρτί του αισχρού αντικομμουνισμού, προσπαθώντας φαίνεται να καλύψει τα δικά του αδιέξοδα ως ιδιοκτήτης και πρόεδρος. Το ΚΚΕ πούλησε τον 902 για να εξασφαλιστούν οι εργαζόμενοι και τα ασφαλιστικά ταμεία. Ο Ψυχάρης προσπαθεί να εξασφαλίσει κέρδη και οι εργαζόμενοι να οδηγούνται στο γκρεμό.
ΤΕΛΟΣ ΛΟΙΠΟΝ. Αφού η ίδια η εταιρεία μιλάει για κινδύνους έλλειψης ρευστότητας της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ, ότι δεν πρόκειται να ανακάμψει η εταιρεία ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ άμεσα και να μην έχει ζημίες, ο πρόεδρος πρέπει ΔΗΜΟΣΙΑ να πει:
1. Πως θα εξασφαλίσει τα δικαιώματα των εργαζομένων και τα ασφαλιστικά ταμεία.
2. Πως θα εξυπηρετήσει τα δάνεια στις τράπεζες.

Μέχρι στιγμής δε λέει τίποτα γι’ αυτά. Ποιεί την νήσσα γιατί θα ακολουθήσει την πεπατημένη των καπιταλιστών.
Το χαρτί του αντικομμουνισμού δεν έχει αξία όσα και να λέει ο πρόεδρος Ψυχάρης για να ξεπεράσει την κρίση. Η κρίση του συστήματος που στηρίζει έχει τους δικούς του νόμους.

Κώστας Ν
Καλή σας συμπαρ'αταξη λοιπόν με τον Στάυρο και τα άλλα παιδιά

Ανώνυμος
18 Αυγούστου 2013 στις 6:49 μ.μ.

Μπράβο στο ΚΚΕ που προτίμησε αυτήν τη λύση,
παρά να άφηνε απλήρωτους τους εργαζόμενους και τα ταμεία.

Ανώνυμος
18 Αυγούστου 2013 στις 9:15 μ.μ.

12.34

Αυτό που βλέπεις φαντάσματα και φανταστικούς διαλόγους ενός προσώπου να το κοιτάξεις.
Αυτοί που διαφωνούν εδώ με τα εγκλήματα της ηγετικής ομάδας του Περισσού είναι Συριζαίοι,
είναι απ'την Ανταρσύα,είναι ΚΚέδες,και άλλοι.
Μόνο όσοι βγάζετε ψωμάκι απ'τον Περισσό
συμφωνείτε,κι από σας όχι όλοι.
Το ''εμείς'',σημαίνει όλοι οι παραπάνω ΕΚΤΟΣ απ'τους ξεπουλητές της περιουσίας του ΚΚΕ που ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΠΑΛΑ με οφσόρ και τα τσιράκια τους.
Κανένας από εμάς δεν ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΑ με οφσόρ,δεν έβρισε διαδηλωτές στις Πλατείες,δεν έτρεξε ΠΡΩΤΟΣ ΠΡΩΤΟΣ σαν κλασσικός ΑΠΕΡΓΟΣΠΑΣΤΗΣ να κάνει αιτήσεις στη ΝΕΡΙΤ του Καψή,δεν περιφρούρησε τη Βουλή για να του λέει μπράβο ο Πρετεντέρης.
Κι επειδή θα ρωτήσεις και για το ''εγώ'',το ''εγώ'' τάσσεται με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ για έναν αληθινά ριζοσπαστικό πόλο που δεν ξεπουλιέται και ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΑ με οφσόρ.Εντάξει τώρα φίλε;
Μου επιτρέπεις φαντάζομαι.

20 Αυγούστου 2013 στις 8:38 π.μ.

-Γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει ΔΟΛ με τόση λύσσα;
-Γιατί δεν αγόρασε ο ίδιος τον 902 αφού τον πήρε ο πόνος; (Τα φράγκα από τους Λάτσηδες και την ΕΕ πέφτουν επίσημα και επιβεβαιωμένα)
Υ.Γ.
Προς διανοητικά στερημένους ΠΑΣΟΚους που είδαν το φως στο Τσιπρέϊκο:
Το ΚΚΕ είναι αδύνατο να είναι "αντι-Συριζα", για τον απλό λόγο πως υπήρχε καμμία 90αριά χρόνια πριν(!) τον ΣΥΡΙΖΑ. Το ΚΚΕ εσωτερικού, ο ΣΥΝ και ο ΣΥΡΙΖΑ πάλι, ιδρυθηκαν εξαρχής σε αντι-ΚΚΕ βάση, και πράγμα λογικότατο αφού ο λόγος για την ίδρυση τους ήταν η παραδοχή των ιδρυτών τους για την μη αναγκαιότητα (στην καλύτερη) ύπαρξης κομμουνιστικού κόμματος νέου τύπου.
Υ.Γ.3
Αυτή την κακή συνήθεια να ανακατεύονται με τα περιουσιακά στοιχεία άλλου κόμματος, στο πόσο τα εκατό πρέπει να φτάσουν για την κόψουν στην Κουμουνδούρου; Γιατί μπορώ και εγώ να θυμηθώ πως έχουν παρακρατημένο κομμάτι των αρχείων του ΚΚΕ (δηλαδή άλλου κόμματος)...

Ανώνυμος
20 Αυγούστου 2013 στις 8:46 μ.μ.

Η κοινωνία σύμφωνα με το ΚΚΕ χωρίζεται σε δύο... τάξεις: τους Συριζαίους και τους ΚΚΕδες. Οποιανού δεν του αρέσει κάτι που κάνει το ΚΚΕ είναι Συριζαίος! Και νάσου οι ιστορικές αποκαλύψεις. Αφήστε το παιδιά. Ομοιοι είστε. Δεκανίκια του καπιταλισμού... Με τυμπανοκρουσίες ή χωρίς.

Για αυτό του σύστημα σάς έχει μη μου άπτου

ΥΓ: Α, ώστε κομμουνιστικό κόμμα (νέου τύπου) είναι αυτό που κάνει μπίζνες μέσα στο καπιταλισμό, τυπώνοντας το μισό αστικό τύπο, ε; Και όταν κάποιος φρικάρει με αυτό, τον θεωρείτε Συριζαίο, ε; Οπως καταλαβαίνεις ΕΣΕΙΣ είστε οι πιο συνεπείς Συριζαίοι. Είστε και καλύτεροι επιχειρηματίες βρε αδερφέ.

Ανώνυμος
21 Αυγούστου 2013 στις 3:31 π.μ.

"Φίλε" από το ΑΝΤΑΡΣΥΑ που λες εμείς δεν κτλ κλτ κλτ... πραγματικά αν το ΑΝΤΑΡΣΥΑ έχει αυτές τις απόψεις για το ΚΚΕ, όλα αυτά που είπες, ότι κάνει αβάντες σε Σαμαρά, μνημόνια κλπ, ή είσαι προβοκάτορας, ή πολιτικά ηλίθιος. Πρώτα πρώτα σταμάτα και συ και το συνάφι σου αυτήν την αηδία της "ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΙΚΑΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΣΟΥ" που όλα τα καλά μέλη απεχθανονται και τους έχει κάτσει με το ζόρι στο ζβερκο.... ΕΛΕΟΣ. Λοιπόν, μπορεί το ΚΚΕ στην τακτική του να κάνει λάθει, μπορεί να έχει παραλήψεις, μπορεί χίλια δυο, αλλά να ερχεται κάποιος και να λέει για κομπρεμί με αστούς, Σαμαράδες κτλ κτλ... Ε Λ Ε Ο Σ, είδικά από τον Συριζα(βλέπε εγκόμια για Ομπαμα προσφατα- Ολαντ λίγο παλιότερα, ΣΕΒ κτλ κτλ) όπως και το ΑΝΤΑΡΣΥΑ που με το που είπε ο Συριζα έλα να πάρεις καμιά καρεκλα κουνουσε την ουρα.... αμεσως για συζητησεις... Οσο για τους Υπερκομμουνιστες που τα χωνουν στο ΚΚΕ για την επιχειρηματική του δραση... που δουλεβετε ρε? σε κολεκτιβα στα βουνα της σοσιαλιστικης Πινδου με τις αρκουδες? Κοψτε κατι ρε παιδια... είπαμε κριτικη... το απαφτωσατε και ψωφισε να πουμε...

Ανώνυμος
22 Αυγούστου 2013 στις 6:40 μ.μ.

Σαφώς και είναι απαράδεκτη η κίνηση του ΚΚΕ να πουλήσει τον 902 σε τέτοια λαμόγια. Αλλά πρίν σύρουμε όλα αυτά στο ΚΚΕ θα πρέπει να αναρωτηθούμε.
Τι διάολο περιμένατε να γίνει δηλαδή? Να μην έπεφταν με τα μούτρα οι Μαρινάκηδες κλπ,κλπ να το αγοράσουν? Αφού όλα τα ΜΜΕ τα ελέγχουν οι ΠΑΣΟΚΟ-ΝΔ-ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ που χαρτζιλικώνονται-καθοδηγούνται από εφοπλιστές,ΣΕΒ,τραπεζίτες κλπ.

Επίσης, το λάθος είναι ότι ο 902 δούλευε σαν ένας κοινός σταθμός υποταγμενος στους νόμους του καπιταλισμού και της εμπορευματοποίησης.Ο 902 θα έπρεπε να αυτοχρηματοδοτείται από τα μέλη του και ας μην έβγαζε κάθε μέρα φύλλο.

Η ιδέα της κολλεκτιβοποίησης δεν είναι καθόλου κακή και μην την υποτιμάτε γιατί γίνεστε ηλίθιοι.

Τέλος οι Συριζαίοι δεν έχουν καμιά θέση μέσα σε αυτό το μπλογκ γιατί δεν είναι Κομμουνιστές. Είναι σοσιαλδημοκράτες και πρέπει να το βουλώσουνε.

Αι σιχτιρ

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger