Home » , » Να διαψεύσουμε τις κυβερνητικές προσδοκίες (2 Βίντεο)

Να διαψεύσουμε τις κυβερνητικές προσδοκίες (2 Βίντεο)

Από giorgis , Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013 | 9:16 μ.μ.

Του Γ. Γ.

Όλα τα αστικά δημοσιοκαφρικά σφυριά σε ένα αμόνι βαράν. Σ’ αυτό που πιστεύουν ότι θα σαμποράρουν, θα προβοκάρουν την επερχόμενη πανεκπαιδευτική απεργία. Είναι καθοδηγούμενη και υποκινούμενη από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και «αυτές οι κινητοποιήσεις δεν αφορούν την εκπαίδευση, η εκπαίδευση είναι ένα πρόσχημα της όλης ιστορίας, είναι μια πολιτική επιλογή μιας πολιτικής σύγκρουσης ή οποία έχει απώτερο σκοπό να ανατρέψει την κυβέρνηση» μας είπε ο Πρετεντεράκος, στο δελτίο ειδήσεων του Mega εκτιμώντας ότι ο Σύριζα δεν θέλει την ανατροπή της κυβέρνησης με κοινοβουλευτικές διαδικασίες αλλά προσπαθεί να την ανατρέψει με κοινωνικές συγκρούσεις.
Στην ίδια κατεύθυνση και η Μαρία Σπυράκη που παπαγάλισε την άποψη της κυβέρνησης για αδικαιολόγητες απεργίες πολιτικά υποκινούμενες ….


Το ζητούμενο κατά την άποψη μου είναι άλλο. Ότι τα Μέσα Μαζικής Παραπληροφόρησης θα παίξουν τον άθλιο ρόλο τους το έχω δεδομένο. Το κύριο είναι ότι τα «όπλα» που διαθέτει στα χέρια της η κυβέρνηση δεν είναι αμελητέα. Πέρα ότι ποντάρει πάρα πολλά στον λεγόμενο «κοινωνικό αυτοματισμό» το βασικό της «πυροβολικό» -όπως ακούμε να μας λέει και η ρεπόρτερ του Alpha- ποντάρει στην εξαθλίωση που έχουν βρεθεί οι εκπαιδευτικοί και δεν θα μπορέσουν να κρατήσουν μια πολυήμερη κινητοποίηση αφού κάθε μέρα απεργίας τους κοστίζει 50 ευρώ.


Μ’ αυτά τα δεδομένο θα δείξουν άραγε αντοχή, αγωνιστικότητα και δυναμισμό οι εκπαιδευτικοί να διαψεύσουν τις κυβερνητικές προσδοκίες; Ας το ελπίσουμε και ας συμπαρασταθούμε με κάθε τρόπο στον αγώνα των εκπαιδευτικών.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger