Home » , , » Φασίστας δολοφόνησε 34χρονο αγωνιστή

Φασίστας δολοφόνησε 34χρονο αγωνιστή

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013 | 3:18 π.μ.

Είναι συγκλονιστικό αυτό που συνέβη σήμερα το βράδυ. Δεν έχεις λόγια να το περιγράψεις.  Ναζιστές στην περιοχή της Αμφιάλης κοντά στην οδό Τσαλδάρη, στην Νίκαια δολοφόνησαν τον 34χρονο αγωνιστή Π.Φ.

Σε επικοινωνία που είχαμε με γιατρούς απ’ το νοσοκομείο της Νίκαιας μας είπαν ότι ο σύντροφος που είναι γνωστός στον χώρο για την αντιφασιστική του δράση, δυστυχώς είναι νεκρός.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που συλλέξαμε μέχρι στιγμής ο δολοφονημένος σύντροφος  έβλεπε ένα ποδοσφαιρικό αγώνα στην τηλεόραση με την παρέα μου στην οποία συμμετείχε και η κοπελιά του  (Της οποίας η κατάθεση που έδωσε είναι πολύ σημαντική και ίσως αναφερθούμε αργότερα εκτενώς σ’ αυτή.), Τον πλησίασαν περίπου 20 φασίστες –ορισμένοι απ’ τους οποίους ήταν είναι γνωστοί στην περιοχή, χρυσαυγίτες και κατονομάστηκαν. Προκάλεσαν με αισχρό λεξιλόγιο την παρέα -στο χρονικό αυτό διάστημα θαμώνες του μαγαζιού είχαν τηλεφωνήσει στους μπάτσους- και ένας απ' αυτούς μαχαίρωσε αλλεπάλληλα στο αριστερό μέρος της καρδιάς τον Π.Φ με αποτέλεσμα ο αγωνιστής να χάσει την ζωή του.

Οι μπάτσοι της ΔΙΑΣ που ήρθαν στο σημείο της δολοφονίας έκαναν μια και μόνο προσαγωγή.
Θα επανέλθουμε.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 47 σχόλια

Ανώνυμος
18 Σεπτεμβρίου 2013 στις 3:40 π.μ.

Ρεεεεεε μας σκοτώνουν!!! Ακόμα για "πολιτική αντιμετώπιση" των οπαδών ου Χίτλερ θα μιλάμε ρε καραγκιόζηδες του ΚΚΕ;

Ανώνυμος
18 Σεπτεμβρίου 2013 στις 3:48 π.μ.

18 Σεπτεμβρίου 2013 - 3:40 π.μ.

Καπηλεύεσε τον νεκρό ρε αλήτη για να στήσεις νεά προβοκάτσια.Θέλεις να πας την διαμάχη με τους φασίσιστες στο επίπεδο που θέλει το σύστημα.Θέλεις να αρχίσουμε να δολοφονούμε και εμείς για να δώσεις λαβή στο σύστημα να τσακίσει ένα κίνημα που ακόμα δεν είναι έτοιμο και τρέχουν να προφτάσουν να του κόψουν το κεφάλι του πριν σηκώσει ανάστημα;

Ανώνυμος
18 Σεπτεμβρίου 2013 στις 3:51 π.μ.

Αναμένεται η ανακοίνωση ΚΚΕ...Πουλικογιαννη κανε μια τοποθέτηση για αριστεριστες και εξωγήινους.Απίστευτη εν ψυχρώ δολοφονία...ΕΑΜ-ΕΛΑΣ-ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ

Ανώνυμος
18 Σεπτεμβρίου 2013 στις 4:06 π.μ.

Σκουπιδια του ΚΚΕ βαλτε και τωρα στα βρωμομπλογκ σας (βλ.LENIN RELOADED) βιντεο απο τον οκτωβρη του 2001. Σκουπιδα, που το μονο που σας νοιαζει με το λόγιστακο που βαλατε για γραμματεα ειναι να συνεχισετε να μπαινετε στη βουλη για να παιρνετε χρηματα για να συντηρειστε.

Ανώνυμος
18 Σεπτεμβρίου 2013 στις 4:09 π.μ.

18 Σεπτεμβρίου 2013 - 3:51 π.μ.

Αρνήστε το παρακρατικό χτύπημα που δέχτηκε το ΚΚΕ τον Οκτώβρη με έναν νεκρό οικοδόμο;Που στο όνομα του παιδιού που χάθηκε στήνετε βρώμικο σκηνικό τυχοδιώκτες για να σύρετε τον κόσμο στις φάκες της κυβέρνησης.

Ανώνυμος
18 Σεπτεμβρίου 2013 στις 4:16 π.μ.

Δολοφονία ενός αντιφασίστα.... 4 σχόλια κατά του ΚΚΕ(;)... δεν ξαναμπαίνω σε αυτό το μπλογκ... Καληνύχτα Τσακ γιώργη.
Υ.Γ. Αντι ΚΚΕ και Αντικομμουνισμός δεν είναι το ίδιο αλλά δεν είναι και το αντίθετο.

Ανώνυμος
18 Σεπτεμβρίου 2013 στις 4:17 π.μ.

Εσεις δεν ειστε ετοιμοι τελειωμενοι ρεφορμιστες. Καποιοι χρονια ασχολουνται με τους φασιστες. Δεν τους ανακαλυψαν τωρα, οπως εσεις του "Κ"ΚΕ.

Ανώνυμος
18 Σεπτεμβρίου 2013 στις 4:19 π.μ.

Ιδια επιθεση με αυτη στο Κερατσινι εγινε και τον Οκτωβρη του 2011 στο συνταγμα. Το ειπε ο Πουλικογιαννης.

Ανώνυμος
18 Σεπτεμβρίου 2013 στις 4:24 π.μ.

Εχουν αρχίσει οι προβοκάτορες να δουλέυουν πάλι και να σπέρνουν την βρωμιά τους στοχεύοντας ξανά το ΚΚΕ τα αληταριά. Με κάθε μέσο και τρόπο να κατηγορούν και τώρα τα σιχάματα το ΚΚΕ την στιγμή που δολοφονήθηκε ένα παλικάρι και να αξιοποιήσουν αυτό το γεγονός ως μέσο σπέκουλας λες και φταίει το ΚΚΕ για τους παρακρατικούς μηχανισμούς και τους εκτελεστές του.Αλλά είπαμε το ΚΚΕ περιφρούρησε την βουλή για μην μπουκάρουν στη βουλή οι φασίστες και οι κουκούλες δέχοντας βροχή απο μάρμαρα και μολότοφ μέσα στο πλήθος με ένεν νεκρό και 70 τραυματίες.Φτού σας στημένοι ελεινοί

Ανώνυμος
18 Σεπτεμβρίου 2013 στις 4:28 π.μ.

Μην ξαναμπεις ποτε. Να μπαινεις μονο στο lenin reloaded...

Ανώνυμος
18 Σεπτεμβρίου 2013 στις 4:31 π.μ.

Και λιγο σας εδειραν τελικα οι αναρχικοι με αυτα που γραφετε εδω μεσα.Πρωην αηδιασμενος που σας ψηφιζα και σας εμαθα καλα απο μεσα...

Ανώνυμος
18 Σεπτεμβρίου 2013 στις 4:35 π.μ.

Αυτοι που δολοφονησαν το παιδι ειναι οι ιδιοι με αυτους που επιτεθηκαν στο ΚΚΕ τον Οκτωβριο του 2011 στο Συνταγμα. Ακριβως οι ιδιοι...Θα μας το πει αυριο ο Πουλικογιαννης και ο Αντωνακης του lenin reloaded.

Ανώνυμος
18 Σεπτεμβρίου 2013 στις 4:35 π.μ.

Με ρητορεία του Οκτώβρη σαν να μην πέρασε μια μέρα σε αυτό τον τόπο επιστρέφει ο βούρκος, πατώντας πάνω σε νεκρούς οι βέβηλοι με εντολές προσπαθούν να σύρουν στην τυφλή βια τον κόσμο όπως τα φασιστικά αποβράσματα αφού δεν το κατάφεραν με το δολοφονικό χτύπημα στο Πέραμα.Επανήλθαν πάλι πιο ωμά αυτή τη φορά ελπίζοντας τώρα οτι με πρακτικές που θα είναι βούτηρο στο ψωμί του συστήματος θα στρέψουν το κύμα που έρχεται σε ανώδυνα κανάλια για αυτούς.

Ανώνυμος
18 Σεπτεμβρίου 2013 στις 4:40 π.μ.

Μην ξαναμπεις ποτε στο μπλογκ. Να μπαινεις μονο στο lenin reloaded που εχει σχολια μονο οσων συμφωνουν μαζι του. Ουτε ενα αλλο με αλλη γνωμη. Πισω σταλινοφασισταρια.

Ανώνυμος
18 Σεπτεμβρίου 2013 στις 4:42 π.μ.

Ανώνυμε 4.17, να σε ενημερώσω ότι ο φίλος σου ο Πέτρος είναι καλά, ο δολοφονημένος λέγεται Παύλος. Η ανευθυνότητα τέτοιες ώρες μας βάζει να τσακωνόμαστε μεταξύ μας. Ποιανού το παιχνίδι παίζουμε, άθελά μας ίσως οι περισσότεροι;
Ελεος πια, κ εγώ έχω την άποψή μου κ για το ΚΚΕ κ για όλα, όμως κάπου νομίζω πως υπάρχει όριο. Κακώς, πολύ κακώς συντηρείται τέτοιο κλίμα. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ

Ανώνυμος
18 Σεπτεμβρίου 2013 στις 4:53 π.μ.

Σταματήστε, λίγο να σχολιάζετε ρε καθυστερημένοι.
Ας μάθουμε πρώτα τι έγινε ακριβώς και μετά πράττουμε ανάλογα.
Και πρώτα από όλα βουλώστε το και συνειδιτοποιήστε τ0 γεγονός.

Ανώνυμος
18 Σεπτεμβρίου 2013 στις 4:56 π.μ.

18 Σεπτεμβρίου 2013 - 4:35 π.μ.

Ακριβώς η ίδια συμμορία των ναζιστών ήταν και τότε όπως και στην Μρφίν. Αφεση αμαρτιών και εξιλέωση για τον εσμό του παρακράτους και των κουκουλοφώφων που εξαπέλυσαν δολοφονική επίθεση ενάντια στο ΠΑΜΕ επιχειρούν πάλι τα γνωστά - άγνωστα θρασίμια με πρόσχημα αυτό ανατριχιαστικό εγληματικό γεγονός της δολοφονίας του παιδιού.θέλουν το αίμα του Πάυλου να το πετάξουν πάνω στο ΚΚΕ και μετά να το δείχνουν με το δάχτυλο.Τα ίδια κέντρα στο ίδιο ρόλο αναμένοντας την κατάλληλη στιγμή για να παίξουν τον ίδιο ρόλο.Δεν του έκατσε με το Πέραμα και επέστρεψαν δριμήτεροι με νέους σχεδιασμούς

Ανώνυμος
18 Σεπτεμβρίου 2013 στις 5:03 π.μ.

Απο το σάιτ του 902


Αμφιάλη: Χρυσαυγίτες σκότωσαν 34χρονο νεαρό μουσικό
Σε συγκέντρωση στις 5,30 το απόγευμα της Τετάρτης καλούν σωματεία και φορείς
Δημοσίευση: Τετ, 18/09/2013 - 04:00
Τελευταία Ενημέρωση: Τετ, 18/09/2013 - 04:55

Ενέδρα θανάτου έστησαν απόψε στην Αμφιάλη άτομα που αναγνωρίστηκαν απο τα θύματα σαν Χρυαυγίτες.

Η επίθεση έγινε λίγο πριν τις 12 τη νύχτα της Τρίτης προς Τετάρτη στην οδό Π. Τσαλδάρη 60, με θύμα έναν 34χρονο νεαρό που τον χτύπησαν με μαχαίρι και ξεψύχησε.

Οι δράστες χτύπησαν αιφνιδιαστικά και με μαφιόζικο τρόπο σε μια επίθεση που θυμίζει πολύ τον τρόπο που έδρασαν και στο Πέραμα όταν επιτέθηκαν σε πρωτοπόρους συνδικαλιστές της περιοχης.

Απο τις πρώτες στιγμές στον τόπο κατέφθασαν στελέχη και μέλη της ΤΟ Πειραιά του ΚΚΕ, συνδικαλιστές και εκπρόσωποι μαζικών φορέων.

Για τις 5,30 το απόγευμα, σήμερα, Τετάρτη, οργανώνεται συγκέντρωση στην πλατεία Ζαρντέν (τριγωνάκι, πλ. Νίκης στην Τσαλδάρη) απο σωματεία και φορείς της περιοχής (πρόσβαση με τα λεωφορεία 824 - 826 απο Πειραιά).

Απο αυτόπτες μάρτυρες καταγγέλθηκε ολιγωρία της Αστυνομίας.

Αργότερα έγινε γνωστό ότι ο δράστης, ένας 45χρονος συνελήφθη,

Ανώνυμος
18 Σεπτεμβρίου 2013 στις 6:11 π.μ.

Τα συλλυπητήρια μου στους συγγενείς και φίλους του δολοφονηθέντα.
Δεν είναι τυχαία αυτή η δολοφονία. Έγινε την ώρα που εκατομμύρια ανθρώπων απαιτούν καλύτερη ζωή. Εντάσσεται σε οργανωμένο σχέδιο τρομοκράτησης του λαϊκού κινήματος. Θυμίζει την εποχή που οι παρακρατικοί (έτσι λέγονταν τότε) υπό την κάλυψη της κυβέρνησης χτυπούσαν την ΕΔΑ. Έτσι και τώρα προσφέρουν ξανά τις «υπηρεσίες» τους στην κυβέρνηση και το σύστημα.
Η επίθεση στο συνεργείο του ΚΚΕ πριν λίγες μέρες ήταν πρόβα. Η ψύχραιμη αντίδραση του ΚΚΕ θεωρήθηκε από κάποιους λανθασμένα ως «αδυναμία», προχωρώντας έτσι στο επόμενο βήμα, την άνανδρη δολοφονία για πολιτικούς λόγους.
Αν δε δοθεί σαφής απάντηση - ότι αυτές οι δολοφονικές επιθέσεις δεν θα μείνουν ατιμώρητες,- θα κυριαρχήσει ο φόβος και δυστυχώς θα υπάρξει και συνέχεια.
Το πότε πολεμάς δεν εξαρτάται πάντα από σένα ιδίως όταν δέχεσαι απρόκλητη, ύπουλη επίθεση. Οφείλουμε όμως όλοι να πολεμήσουμε κατά του φασισμού ενωμένοι. Είναι πλέον ώρα των πράξεων. Υπεύθυνοι απόλυτα γι αυτό είναι οι φυσικοί (ναζί) και ηθικοί (ΜΜΕ – κυβέρνηση) αυτουργοί της δολοφονίας του Παύλου.

18 Σεπτεμβρίου 2013 στις 6:35 π.μ.

Οι πληροφορίες που μας έρχονται είναι καταιγιστικές. Υπάρχει το όνομα του δολοφόνου –με φήμες να παρουσιάζουν ότι πρόκειται για ένα γνωστό μεσήλικα χρυσαυγίτη που στο παρελθόν έχει εμπλακεί και βρίσκετε κατηγορούμενος για υποθέσεις κοινού ποινικού δικαίου- καθώς ότι έγιναν γνωστά κάποια ονόματα της φασιστικής συμμορίας που έκαναν την δολοφονική επίθεση.

Θα γράψουμε όποια επιβεβαιωμένη πληροφορία έχουμε

Ανώνυμος
18 Σεπτεμβρίου 2013 στις 9:56 π.μ.

Από πληροφορίες ο δολοφόνος είναι κολλητός του καταδικασμένου ναζι "Ανδρουτσόπουλου"

Ανώνυμος
18 Σεπτεμβρίου 2013 στις 10:03 π.μ.

ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΣΤΕΚΙ ΚΑΙ ΚΟΜΒΟ ΑΝΤΙ ΚΚΕ μανίας, Ντροπή σας. Σκοτώνουν οι φασίστες και εδώ μέσα επιτίθενται στο ΚΚΕ(οι ίδιοι οι φασίστες) κι εσεις τους δημοσιεύετε ως "αριστερούς σχολιαστές" Να χαιρόσαστε το στέκι σας. Η ΧΑ σας χειροκροτάει και μαζί της όλος ο καπιταλισμός. ΜΠΡΑΒΟ ΒΑΘΥ

18 Σεπτεμβρίου 2013 στις 10:58 π.μ.

Γενική επίθεση από τα φασισταριά (ανώνυμα πάντα, αφού την μία γράφουν ως "αριστεροί", την άλλη ως "αναρχικοί", την τρίτη ως "μετανοημένοι ΚΚΕδες", και κάποτε ως αυτό που είναι, και δεν πρέπει να μπερδεύονται), μετά από φασιστική δολοφονική επίθεση. Και πάντα σε "αριστερά" και "εναλλακτικά" media.
Ακριβώς όπως και την περασμένη εβδομάδα.
Υ.Γ.
Η προέγκριση σχολίων, γιατί υπάρχει στο μπλογκ;
Πόσα δράμια μυαλό χρειάζεται για να καταλάβετε πως το φασισταριό κάνει πάρτυ στον σχολιασμό σας;
Το τελευταίο απόλυτα φιλικά...

Νομίζω πως επιβεβαιώθηκε πως ο νεκρός ήταν μέλος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ
http://www.koutipandoras.gr/42999/%CF%87%CF%81%CF%85%CF%83%CE%B1%CF%85%CE%B3%CE%AF%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CF%87%CE%B1%CE%AF%CF%81%CF%89%CF%83%CE%B5-%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CF%86%CE%B1%CF%83%CE%AF%CF%83%CF%84%CE%B1-%CF%83.html
Η ανακοίνωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ εδώ:
http://www.antarsya.gr/node/1632
και εδώ του ΚΚΕ
http://www.902.gr/eidisi/politiki/26935/kke-anakoinosi-gia-ti-dolofonia-toy-34hronoy-sto-keratsini

Ανώνυμος
18 Σεπτεμβρίου 2013 στις 12:15 μ.μ.

Tελικα να καταλαβω.....
Το ζητουμενο αυτες τις μερες ειναι οι φασιστες της Χ.Α η το ΚΚΕ;;;
Γιατι η επιμονη σε τετοιου ειδους αντιπαραθεσεις,εμενα μου δειχνουν οτι δεν ειναι τυχαιες πολιτικες αντιπαραθεσεις αλλα εξυπηρετουν αλλες σκοπιμοτητες
Ειναι η πρωτη και η τελευταια φορα που σχολιαζω σ,αυτο το μπλογκ...

Ανώνυμος
18 Σεπτεμβρίου 2013 στις 12:40 μ.μ.

Για να καταλάβω,
τα σχόλια που γράφονται στρέφονται εναντίον του ΚΚΕ.
Δηλαδή σύμφωνα με τους σχολιαστές, το ΚΚΕ δολοφόνησε τον Παύλο!!!
Ελεος, ο ξεπεσμός σας δεν έχει όρια, έχετε ξεπεράσει και τους ναζιστές της χρυσης αυγης, το μίσος σας για το ΚΚΕ είναι τέτοιο που δεν διστάζετε ακόμα και τον δολοφονημένο Παύλο να τον δολοφονείτε ξανά, μόνο και μόνο για να αποπροσανατολίσετε την συζήτηση και τις ευθύνες της ναζιστικής συμμορίας.
Αυτό, πολύ ευγενικά, είναι τουλάχιστον ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΗΤΕΙΑ.

Ανώνυμος
18 Σεπτεμβρίου 2013 στις 1:22 μ.μ.

Ο δολοφόνος θα είναι επιρροή του ΚΚΕ. Αυτό ίσως γνωρίζουν όσοι, ακόμη και για το συγκεκριμένο τραγικό περιστατικό, τα βάζουν με το ΚΚΕ. Αλλιώς δεν δικαιολογείται τέτοιο κόλλημα. Ακόμη και οι κρετίνοι σωπαίνουν σε κάτι τέτοιες στιγμές αν δεν έχουν κάτι το ουσιώδες να πουν.

Ανώνυμος
18 Σεπτεμβρίου 2013 στις 1:26 μ.μ.

Ρε Βαθύ εσύ βλέποντας τα σχόλια σε αυτό το άρθρο δεν νιώθεις άσχημα; Αν θες και μπορείς απάντα

Ανώνυμος
18 Σεπτεμβρίου 2013 στις 1:28 μ.μ.

Ο άλλος μπήκε σε αυτό το άρθρο να μιλήσει για σταλινοφασισταριά...

18 Σεπτεμβρίου 2013 στις 1:42 μ.μ.

Είναι κρίμα επάνω από το πτώμα νεκρού από φασίστες, να κοκκορομαχούν καποιοι για το ΚΚΕ.
Αν μη τι άλλο, αυτοί για μένα θεωρούνται αυτομάτως ύποπτοι ή βλάκες. (εκτός απο τους κολλητους και συγγενείς η οποίοι βρίσκονται σε σόκ και δικαιολογημένο μίσος.

Το αντιφασιστικό μέτωπο πρέπει να διευρυνθεί, και φυσιολογικά κάποια μέρη του θα είναι πιο ώριμα και ψύχραιμα και κάποια με λιγότερη εμπειρία. Ετσί είναι η ζωή, τα πάντα διαλεκτικά.

Όποιος γυρνάει και πυροβολεί τον διπλανό του, είναι άξιος της μοίρας του και θα ξεραστεί από το κίνημα.

18 Σεπτεμβρίου 2013 στις 3:05 μ.μ.

Οργάνωση λαικων πολιτοφυλακών ανα την ελλάδα τώρα που ακόμα οι φασίστες δεν έχουν τον βαθμό οργάνωσης που μεθοδεύουν.Αν και η λαικη αυτοάμυνα είναι προβοκάτσια υπάρχει και ο πλανήτης Άρης.

ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΣ
18 Σεπτεμβρίου 2013 στις 3:20 μ.μ.

Απο ποτε ρε κολλητε του δολοφονηθεντος ο Παυλος εγινε Πετρος?Τοσο πολυ κολλητος ησουνα.Μερικα ρεταλια καλο ειναι να προσεχουν τη γραφουν γιατι δειχνουν πολυ στημενοι απεναντι στο ΚΚΕ.Απο την αλλη σας καλω να πειτε κ αλλα γιατί καποιοι βλεπουν τι γραφετε.Βαθυ κοκκινο πρεπει να παρεις θεση.

Ανώνυμος
18 Σεπτεμβρίου 2013 στις 3:41 μ.μ.

προσοχη γιατι το συστημα μιλαει για δυο ακρα ,προσοχη μην πεσουμε στην παγιδα

Ανώνυμος
18 Σεπτεμβρίου 2013 στις 3:42 μ.μ.

1)η ΔΙΑΣ είναι εκεί για να προστατεύσει τους φασίστες, και να επέμβει αν συμβεί κάτι εις βάρος τους, είναι εμφανές πλεον.
2)οι φασίστες και οι πατρόνοι τους, προβοκάρουν ανάλογες επιθέσεις απο το κίνημα έτσι ώστε να γενικευθεί η βία και να πάμε σε καταστάσεις εκτακτου ανάγκης...Ανάλογα σκηνικά παίξανε στην Ιταλία το 70...
Οι ισορροπίες είναι πολύ λεπτές, ναι στην οργάνωση αμυντικών πολιτοφυλακών. Κάποιοι και όχι αδίκως σκέφτονται οτι αν υπάρξει θύμα απο την άλλη πλευρά θα έχουμε χάος. Οι βασανισμοί των αντιφασιστών στη ΓΑΔΑ μας δείχνουν την στάση που θα κρατήσει το κράτος...μέσα στην κοσμοθεώρία των 2 άκρων...
Αν η αριστερά δεν γίνει γροθιά την έχουμε βάψει

18 Σεπτεμβρίου 2013 στις 4:00 μ.μ.

H μάχη αυτή δεν είναι του ΚΚΕ,ΣΥΡΙΖΑ,ΑΝΤΑΡΣΥΑ...είναι του λαού της Ελλάδος και του αντιφασιστικού μετώπου.Όποιος διαφωνεί με το αντιφασιστικό μέτωπο,μπορεί απλά να αράξει στο κομματικό του γραφείο και να γράψει ανακοινώσεις άπειρες.Όλοι στους δρόμους!

Ανώνυμος
18 Σεπτεμβρίου 2013 στις 8:00 μ.μ.

Γρήγορα αντανακλαστικά οι διαδικτυακοί φασίστες και τα υπόλοιπα παρακρατικά έμμισθα σκουπίδια...
η αντιΚΚΕ καραμέλα και πόσο μάλλον σε τέτοιες στιγμές θα πρέπει να σας κοστίσει τουλάχιστον απόλυση γιατί καρφώνεστε...
Πολύ σύντομα θα είστε δια βίου άνεργοι αποβράσματα

Ανώνυμος
18 Σεπτεμβρίου 2013 στις 8:31 μ.μ.

Σύντροφοι
για μια ακόμα φορά η δολοφονία του συντρόφου και συναγωνιστή Παύλου Φύσσα επιβεβαιώνει την ανάγκη της ύπαρξης δημοκρατικού μετώπου απέναντι στις δολοφονικές επιθέσεις των νεοναζί της ΧΑ και παράλληλα απέναντι στα κέντρα καθοδήγησης τους και τα φερέφωνα τους.
Η κυβέρνηση θεωρεί ότι την συμφέρει πολιτικά η δολοφονία για να εμφανισθεί ο προστάτης του νόμου και της τάξης και παίζει πολύ το παιχνίδι της υποκίνησης από το ΣΥΡΙΖΑ. Δυστυχώς στο τρυπάκι αυτό μπήκε και ο Κουτσούμπας με δηλώσεις του στη Θεσσαλονίκη (δεν το λέω αλλά το λέω)
Το ΚΚΕ απεμπόλησε όπως αναφέρω το ΑΑΔΜ και πήγε σε άλλες αναλύσεις. Δυστυχώς δεν πρόλαβε να στεγνώσει το μελάνι των αποφάσεων του 19ου και ζωή απέδειξε πόσο επίκαιρο ήταν το Δημοκρατικό Μέτωπο.
Ελπίζω και εύχομαι στην πράξη να ανατρέψουν τις ψευτοθεωρίες των αντικαπιταλιστικών μετώπων και όλοι μαζί στις γειτονιές και στους χώρους εργασίας να τσακίσουμε το χέρι του φασισμού και των διάφορων Χρύσανθων και Θέμων.
Στην απεργία και στη διαδήλωση στο Σύνταγμα σήμερα δυστυχώς δεν φάνηκαν μαζί με τους άλλους εργαζόμενους.
Πρέπει να βγούν σοβαρά συμπεράσματα από όλους
Του Πουλικόγιαννη οι φούσκες δεν έχουν καμιά σημασία. Του παιδιού του είπαν να τα πει και τα είπε άγαρμπα νομίζοντας ότι έτσι θα κερδίσει πολιτικά ταυτίζοντας την εξωκοινοβουλευτική αριστερά με τους φασίστες. Είδα μια φωτογραφία μέσα στους αναρχικούς κλπ. Δηλαδή τι έπρεπε να του πει κάποιος, ότι επειδή μέλος της ΚΕ το 84 από τη Θεσσαλονίκη ήταν μισθοδοτούμενος χαφιές της Ασφάλειας με μηνιάτικο όλα τα μέλη του κκε είναι χαφιέδες;
Αυτά που γράφονται παραπάνω είναι γελοία και από εδώ και από εκεί.
Συντρόφια ομπρός μαζικά ,γερά και ενωτικά και δραστικά θα αντιμετωπίσουμε τον φασισμό και τους πάτρωνες του.

Ανώνυμος
18 Σεπτεμβρίου 2013 στις 10:37 μ.μ.

@ 8:31 μ.μ. εδώ ο ΣΥΡΙΖΑ φόρεσε την κουκούλα του χρυσαυγίτη για να χτηπήσει το ΚΚΕ.
Με αυτή την ταχτική και πρακτική επιζητάτε και συνεργασία???
Κοινοί προβοκάτορες και πολιτικοί αλήτες, τουλάχιστον λίγος σεβασμός στην δολοφονία του ΠΑΥΛΟΥ.

Ανώνυμος
19 Σεπτεμβρίου 2013 στις 1:42 π.μ.

"Δολοφονία ενός αντιφασίστα.... 4 σχόλια κατά του ΚΚΕ(;)... δεν ξαναμπαίνω σε αυτό το μπλογκ... Καληνύχτα Τσακ γιώργη.
Υ.Γ. Αντι ΚΚΕ και Αντικομμουνισμός δεν είναι το ίδιο αλλά δεν είναι και το αντίθετο."
...OXI 4 αλλα 114 θα γραψουνε,φυσικα και σε καμια περιπτωση κατα την γνωμη μου δεν ειναι αριστεροι ή αναρχικοι ειναι καθαρα τρολ σε διατεταγμένη υπηρεσια να τρολαρουνε και να αναψουνε τα αιματα αναμεσα σε κκε αναρχικους συριζαιους εξωκοινοβουλευτικη αριστερα ισως καποιοι λεω εγω που να ξερω δεν εχω την ιp τους ειναι διαχειριστες τις σελιδας της χρυσης αυγης.. ισως καπου σε καποια γραφεια της ασφαλειας ισως..πολλα ισως ,,παντως ΕΓΩ 15 χρονα που τρολαρουνε κατηγορωντας το κκε γιατι εκανε ή δεν εκανε πριν ενα χρονο σε μια συγκεντρωση σε μια συζητηση για την δολοφονια που εκανε μελος της ΧΑ δεν εχω ματαδει οποτε μην κατηγωριτε το βαθυ κοκκινο ολοι αυτοι που παρουσιαζονται ως ανωνυμοι δεν ειναι ουτε αντιεξουσιαστες ουτε ανικουνε καν στο μεσω πολίτη μαλλον ακροδεξιων αντιλήψεων ειναι και τους εχουνε μαθει το διαιρει και βασιλευε οποτε κατα τι γνωμη να μπαινεις στο βαθυ κοκκινο η πολυφωνία κανει καλο αρκει να αναγνωριζεις τα τρολ και τους σκοπους τους
ανορθογραφος

Ανώνυμος
19 Σεπτεμβρίου 2013 στις 8:30 π.μ.

Έλεος!
Τον ύποπτο και ανθενωτικό ρόλο του ΚΚΕ τον έχουμε αναπτύξει κατά καιρούς.
Στην προκειμένη περίπτωση (δολοφονία του Π.Φ.) το ΚΚΕ δεν έχει καμία απολύτως ανάμιξη.
Ούτε θετική ούτε αρνητική.
Δεν μπορούμε, σε καμία περίπτωση, να απαγορεύσουμε στο ΚΚΕ να έχει αυτή ή άλλη θέση, διότι είναι Νόμιμος Πολιτικός Οργανισμός.
Μόνο κριτική μας επιτρέπεται να κάνουμε, όπως ακριβώς γίνεται για κάθε δημόσιο πράγμα, το οποίο επηρεάζει τις ζωές μας.
Αλλά το πρόβλημα δεν είναι τόσο το ίδιο το ΚΚΕ, όσο οι διαδικτυακοί αυλοκόλακές του.
Αυτοί ανακαλύπτουν προδοσίες σε βάρος του Κόμματος, χαφιέδες, ασφαλίτες κλπ.
Και ρωτώ το εξής. Γιατί ένα ακίνδυνο πράγμα, όπως το ΚΚΕ, να το επιτηρεί ή έστω να το παρακολουθεί το Αστικό Κράτος;
Οι δυνάμεις του είναι περιορισμένες. Ποιοτικά εντοπίζεται στην ημερομίσθια εργασία,(οικοδόμοι, εργάτες-εργατοτεχνίτες, αυτοαπασχολούμενοι) και λιγότερο στη μισθωτή εργασία.
Στη μικρομεσαία τάξη είναι αναιμικό. Στους μηχανισμούς του Κράτους (Στρατό-Αστυνομία κ Διοίκηση) είναι πρακτικά ανύπαρκτο.
Οι πολιτικές του θέσεις γεμάτες "αν" , "όταν" και "εφόσον".
Το πολιτικό του πρόγραμμα αναφέρεται στο μελλοντικό επέκεινα.
Είναι στην πραγματικότητα ο "μεγάλος ασθενής" της Πολιτικής.
Δεν καταλαβαίνω λοιπόν τη μανία ορισμένων να του επιτίθενται και την λύσσα άλλων να το περιφρουρούν χωρίς να τους το έχει ζητήσει κανείς.
Καλημέρα.

Ανώνυμος
19 Σεπτεμβρίου 2013 στις 3:29 μ.μ.

Και ποιοι ακριβώς είστε "εσείς" που έχετε αναπτύξει "τον ύποπτο και ανθενωτικό ρόλο του ΚΚΕ"; Το ιστολόγιο "Βαθύ Κόκκινο" εννοείς με το πρώτο πληθυντικό;

Και τι εννοείς δεν καταλαβαίνεις την λύσσα κάποιων να προστατεύουν το ΚΚΕ; Πολιτική και ηθική υποχρέωσή τους είναι, επειδή δεν σου αρέσει εσένα;

Είδες ότι γυρνάει μπούμερανγκ το άθλιο παιχνιδάκι σας και πας να το γυρίσεις στο "και τι μας νοιάζει εμάς;" Σας νοιάζει και σας καίει, σκουπίδια.

Ανώνυμος
19 Σεπτεμβρίου 2013 στις 10:31 μ.μ.

Ο 8:30 έχεις ξεπεράσει κάθε όριο και θα πρέπει κανείς να αρχίσει να υποψιάζεται του τι θέλει να πει ο ποιητής...
1. Ποιοί τον "έχουμε αναπτύξει",το ανώνυμο μήνυμα συνιστά συλλογική σκέψη;
2. Σώπα! Δεν έχει ανάμειξη στη δολοφονία;Σου το είπε η ασφάλεια;
3."Νόμιμο Πολιτικό Κόμμα";Μάλλον θα έπρεπε να είναι παράνομο;
4.Στην εποχή μας αφού δεν υπάρχουν φυλακές καιξερονήσια ας αρκεστούμε στη κριτική!
5.Σιγά μην το παρακολουθεί το αστικό κράτος αφού στους μηχανισμούς του είναι πρακτικά ανύπαρκτο! Που το ξέρεις; Έχεις πληροφορίες;
6.Έχει επιρροή στους χειρώνακτες εργάτες και όχι στους μισθωτούς προφανώς εννοείς υπαλλήλους για και οι μεν και οι δε μισθωτοί είναι. Οι αυτοαπασχολούμενοι ανήκουν στην ημερομίσθια εργασία; Μην πετάς τούβλα γιατί θα βγούν από τις οθόνες των υπολογιστών μας.
Το συμπέρασμα περί επιρροής από που προκύπτει; Η σύγχρονη εργατική τάξη δεν έχει καμία σχέση με αυτά που εσύ έχεις στο μυαλό σου.
Η βλακεία είναι ανίκητη όταν είναι βλακεία όταν είναι κάτι άλλο ....νικιέται δεν είναι καθόλου ανίκητη
Καληνύχτα

Ανώνυμος
22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 8:55 μ.μ.

Οι δύο τελευταίοι (ο Σκουπίδιας κι ο Καληνύχτας) είναι τα ευπόληπτα Κνιτοκαρακόλια.
Ακούτε να γελάσετε!
Προσβλήθηκε, ο δεύτερος, γιατί το Κόμμα του, δεν έχει καμία ανάμιξη στην δολοφονία του Παύλου Φύσσα.
Και ζητάει την συνδρομή της Ασφάλειας.
Για τον Καληνύχτα έχω επίσης να πω ότι δεν έχει καμία σχέση με εργασία.
Η εξαρτημένη εργασία καλέ μου φίλε, διακρίνεται σε Μισθωτή και Ημερομίσθια.
Όχι γιατί το λέω εγώ, αλλά διότι έτσι περιγράφεται στα εγχειρίδια του Εργατικού Δικαίου.
Αν χρειάζεσαι κανένα μάθημα, περί τα εργατικά, μπορώ να σου αφήσω το e-mail μου στο mail του blog.
Αλλά από ότι φαίνεται ούτε από Εργασία έχεις ιδέα ούτε από Δίκαιο.

Ανώνυμος
24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 7:21 μ.μ.

Για τον 22/9/2013 - 8:55
Επειδή ο Κνιτοκαρακολισμός (κνιτης + καρακόλι = στη στρατιωτική αργκώ στρατονόμος) (η λεξιπλασία σου προκύπτει από το επάγγελμά σου;) με έχει κάνει να ξεχάσω το εργατικό δίκαιο παρόλο που με αυτό ασχολούμαι πολλά χρόνια σου στέλνω ένα απόσπασμα από το ΚΕΠΕΑ (ΚΕντρο Πληροφόρησης Εργαζομένων και Ανέργων )της ΓΣΕΕ (επέλεξα της ΓΣΕΕ επειδή το έχουν συντάξει εργατολόγοι απο τους καλύτερους που υπάρχουν στην Ελλάδα) :

" Διάκριση Μισθωτών σε Υπάλληλο και Εργάτη

Ανάλογα με τη φύση της εργασίας, δηλαδή αν είναι πνευματική ή σωματική, οι εργαζόμενοι (μισθωτοί) διακρίνονται σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία σε υπαλλήλους ή εργάτες. Η διάκριση αυτή, η οποία επηρεάζει την εργασιακή τους σχέση τόσο κατά τη διάρκεια της (όροι αμοιβής και απασχόλησης), όσο και κατά τη λήξη της (καταβολή αποζημίωσης κλπ), καθίσταται ιδιαίτερα δυσχερής, καθώς το κριτήριο της παροχής πνευματικής ή σωματικής εργασίας έχει υποστεί μεταβολές κυρίως λόγω των σύγχρονων τεχνολογικών εξελίξεων. Ο χαρακτηρισμός του μισθωτού ως υπαλλήλου ή εργάτη γίνεται βάσει αντικειμενικών κριτηρίων και όχι από χαρακτηρισμό που δίνεται από τη σύμβαση εργασίας ή τον τρόπο υπολογισμού της αμοιβής του, ή από την κατοχή τυπικών προσόντων (πτυχίο δίπλωμα κλπ). Δηλαδή γίνεται αποκλειστικά και μόνο από το είδος και τη φύση της παρεχόμενης εργασίας, εκτός βέβαια από τις περιπτώσεις που προσδιορίζεται από το νόμο ή την ιδιότητα του υπαλλήλου ή εργάτη σε ορισμένες κατηγορίες μισθωτών. Πάντως ο τρόπος υπολογισμού και καταβολής των αποδοχών δεν αποτελεί κριτήριο και είναι αδιάφορο αν ο εργαζόμενος αμείβεται με μηνιαίο μισθό ή ημερομίσθιο ή με οποιοδήποτε άλλο τρόπο. Έτσι είναι δυνατόν οι ημερομίσθιοι να χαρακτηρισθούν σαν υπάλληλοι ή εργατοτεχνίτες, ανάλογα με τις υπηρεσίες που παρέχουν. Παράλληλα και όσοι αμείβονται με μηνιαίο μισθό δεν χαρακτηρίζονται για μόνο το λόγο αυτό σαν υπάλληλοι, γιατί μπορεί η εργασία που παρέχουν να είναι του εργατοτεχνίτη ή υπηρέτη ".

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger