Home » , » Κοινό μέτωπο εκπαιδευτικών ενάντια στην κυβερνητική πολιτική (3 Βίντεο)

Κοινό μέτωπο εκπαιδευτικών ενάντια στην κυβερνητική πολιτική (3 Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013 | 9:49 μ.μ.

Όπως όλα δείχνουν συγκροτείται ένα μπλοκ από όλους τους εργαζόμενους της εκπαίδευσης ενάντια στα κυβερνητικά σχέδια που θέλουν να βάλουν ταφόπλακα στην δημόσια παιδεία προς όφελος των εμπόρων γνώσης.

Σήμερα, μέρα κατά την οποία ψηφίζεται το νομοσχέδιο για το νέο Λύκειο, συγκέντρωση εκπαιδευτικών υπήρξε στο Σύνταγμα, την οποία παρακολουθούμε στο παρακάτω βίντεο παράλληλα με το σχετικό ρεπορτάζ που είχε η τηλεόραση του ΣκάΙ.


Επίσης σύμφωνα με την ιστοσελίδα 902 συλλαλητήριο οργάνωσε και το ΠΑΜΕ το οποίο έφτασε με μαχητική πορεία έξω απ’ την βουλή. Δείτε εδώ αποσπάσματα από τις ομιλίες του Β. Τόγιου, πρόεδρου της ΑΣΓΜΕ και Η. Πατίδη, μέλους του ΔΣ της ΟΛΜΕ και του ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών.


Στο παρακάτω βίντεο το ανάλογο ρεπορτάζ απ’ το δελτίο ειδήσεων του Mega

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 4 σχόλια

Ανώνυμος
10 Σεπτεμβρίου 2013 στις 11:51 μ.μ.

Αυτές οι απανωτές αναρτήσεις (αυτή και η ανοιχτή επιστολή του ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών προς τους μαθητές που ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ότι τη Δευτέρα έχει απεργία - τόσο θα τη στηρίξουν την απεργία οι παμεδες) ήταν το ποτήρι που ξεχείλισε το ποτήρι.

Δεν ξέρω από που κι ως πού επιλέγετε εσείς του ΒΚ να ξεπλύνετε την άθλια στάση του ΠΑΜΕ στους καθηγητές, μια στάση απόλυτα συστημική, αντικινηματική και πλάτη στην κυβέρνηση και το σύστημα. Αυτοί ξεβρακώνονται και εσείς τους αποενοχοποιείτε.

Αντίο ΒΚ. Σας αφήνω να κάνετε την επανάσταση με τα ρετάλια της ταξικής πάλης.

Ανώνυμος
11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 12:21 π.μ.

Είστε αστειοι ,προσπαθείτε να κρυφτητε πισω απο το ΠΑΜΕ ,το όποιο θα κανει το καθήκον του ,,εσεις δεν ειστε σίγουροι. .Αυτο ειναι το πρόβλημα σας..

Ανώνυμος
11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 12:29 π.μ.

Ακούς βαθυ κόκκινο ,δεν θα ξανα πληρώνει εισιτήριο ..Απειλεί ,ετσι αντιλαμβάνεται την ταξική παλη ,ανιδιοτελώς και ακροαματικός...Ο 11.51
Τι ακουμε..

Ανώνυμος
11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 11:24 π.μ.

Ανώνυμε των 11:51μ.μ

Και μόνο που σχολιάζεις κατ'αυτόν τον τρόπο φαίνεται ποιος είναι ρετάλι.
Πάρτε λοιπόν τον αγώνα των καθηγητών στην πλάτη σας και το ΠΑΜΕ σας ακολουθεί.Αλλά επειδή φοβάστε ότι η απεργία μπορεί να είναι φιάσκο παίρνετε θέσει βολής πάλι εναντίον του ΠΑΜΕ. Παλιά σας τέχνη κόσκινο. Αν νομίζετε ψευτοεπαναστάτες γυρνώντας απο τις καλοκαιρινές διακοπές θα κάνετε επανάσταση χωρίς οργάνωση του κινήματος μάλλον κοιμάστε όρθιοι. Απο τις 78-80000 καθηγητές περίπου ψήφισαν μόνο οι 9000.
Ακόμη και όλοι να ψήφισαν την πρόταση ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΡΜΒΑΣΕΩΝ είναι το 11.25%. Βγάλτε τα συμπεράσματά σας.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger