Home » , » Σημαντικές αποκαλύψεις για τον εγκληματικό ρόλο της Χρυσής Αυγής) (8 Βίντεο)

Σημαντικές αποκαλύψεις για τον εγκληματικό ρόλο της Χρυσής Αυγής) (8 Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013 | 8:59 μ.μ.

Πολύ ενδιαφέροντα τα ρεπορτάζ που προβλήθηκαν σήμερα από την τηλεόραση του Αλφα, που φαίνεται ότι έχει πρόσβαση στην δικογραφία που σχηματίζεται σε βάρος μελών της Χρυσής Αυγής.

Είναι πολύ σημαντική η αποκάλυψη ότι την ημέρα της άνανδρης δολοφονίας του Παύλου Φύσσα, λίγες μόνο ώρες πριν τον φόνο ο δράστης δέχτηκε τηλεφώνημα από τα κεντρικά γραφεία του κόμματος με άγνωστο προς το παρόν περιεχόμενο.

(Θυμάστε φανταζόμαστε τις διαβεβαιώσεις της ηγεσίας της Χ.Α ότι ο Ρουπακιάς τους είναι άγνωστος, κάποιος περαστικός από τα γραφεία και τα σχετικά …)


Αυτόπτες μάρτυρες καταθέτουν για ένα δεύτερο άτομο που υπήρχε στο αυτοκίνητο του φονιά και μέχρι τώρα δεν έχει γίνει γνωστή η ταυτότητα του


Αποκαλύπτεται ένας χρυσαυγίτης που συμμετείχε στην δολοφονική επίθεση που δέχτηκαν μέλη του ΚΚΕ στο Πέραμα όπως και στην δολοφονία του Π. Φύσσα.


Στον πρωταγωνιστικό ρόλο που είχε ο υπεύθυνος της ναζιστικής οργάνωσης στην Νίκαια Γ. Πατέλης στην δολοφονική ενέδρα που χάθηκε η ζωή του Παύλου, όπως και σε άλλες ενέργειες της Χ.Α αναφέρετε το παρακάτω βίντεο.


Οι τηλεφωνικές επαφές που είχε ο Ρουπακιάς, με άλλους χρυσαυγίτες πρίν και μετά την δολοφονία του Παύλου


Η Χ.Α προσπαθεί να φορτώσει την εντολή δολοφονίας σε άσχετο;


Κατάθεση αυτόπτη μάρτυρα της δολοφονίας του Π. Φύσσα
 

Μπάτσοι εκπαιδεύουν Χρυσαυγίτες σε πολεμικές τέχνες σε Ρόδο και Θεσσαλονίκη

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger