Home » , » Μύγα τσίμπησε τον Σκάι; (Βίντεο)

Μύγα τσίμπησε τον Σκάι; (Βίντεο)

Από giorgis , Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013 | 3:23 π.μ.

Του Γ. Γ.

Μείναμε έκπληκτοι χτες, βλέποντας στο δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης του Αλαφούζου να περιγράφει, έστω και με στρογγυλεμένες εκφράσεις την άθλια κατάσταση που υπάρχει στους σχολικούς χώρους σε ρεπορτάζ που έκανε με αφορμή την έναρξη της σχολικής περιόδου. Μωρέ, τι έγινε; αναρωτηθήκαμε.
Μύγα τσίμπησε την τηλεόραση του Σκάι και έστω με μισόλογα περιγράφει κάποιες απ’ τις αιτίες που έχουν κάνει στην σχολική κοινότητα να βγει στους δρόμους; (Δείτε το βίντεο).

Ελα ντε όμως που υπάρχουν και οι «κακές γλώσσες». Μια απ΄ αυτές μας «σφύριξε» ότι το συγκεκριμένο ρεπορτάζ ήταν ένα «μήνυμα».
Αυτή την στιγμή είναι σε εξέλιξη δυο διαγωνισμοί για το ποια εταιρεία θα αναλάβει να διαφημίσει κυβερνητική δραστηριότητα. Ο πρώτος διαγωνισμός έχει σχέση με διαφημιστική καμπάνια του ΕΟΠΥ για να αυξηθεί η χρήση γενοσήμων φαρμάκων και ο δεύτερος διαγωνισμός είναι της Περιφέρειας Θεσσαλίας, που αυτή την εποχή μάλιστα, διαθέτει ένα εκατομμύριο ευρώ (!!!) για την τουριστική προβολή της περιοχής.

Σύμφωνα με την ίδια «κακιά γλώσσα» το κανάλι του Φαλήρου, ενδιαφέρεται τις καμπάνιες αυτές να τις αναλάβει διαφημιστική εταιρεία στην οποία έχει οικονομικά συμφέροντα ο όμιλος Αλαφούζου, και με το ρεπορτάζ που αναφέραμε στέλνει «ραβασάκι» στους αρμοδίους.

Εμείς αυτά δεν τα πιστεύουμε. Μάλλον πρόκειται για κακοήθειες. Είναι δυνατόν να κάνουν τέτοια πράγματα αυτοί που έχουν αναλάβει να μας παρέχουν «ολόπλευρη και αντικειμενική ενημέρωση»;

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

Κόκκινος Πλανήτης
13 Σεπτεμβρίου 2013 στις 5:04 π.μ.

Ο Αλαφούζος και το κανάλι του στηρίζουν την Χρυσή Αυγή οικονομικά και πολιτικά.Τα παίρνουν βέβαια από την συγκυβέρνηση, αλλά πριμοδοτούν τους νεοναζί για το μέλλον.Ο μόνος δρόμος για να σταματήσει η αποβλάκωση του λαού είναι να κλείσει το κανάλι αυτό όταν ο λαός πάρει την εξουσία στα χέρια του.Και αυτό θα γίνει με το ΚΚΕ και το ΠΑΜΕ μπροστά και όσους θέλουν να βοηθήσουν στην υπόθεση της λαϊκής συμμαχίας.Δυστυχώς ο ΣΥΡΙΖΑ μας πούλησε και πρασίνισε επικίνδυνα κρίμα η ψήφος μου τον Ιούνιο για να μη βγει ο Σαμαράς.Την επόμενη φορά ΚΚΕ και μόνο ΚΚΕ.

Ανώνυμος
13 Σεπτεμβρίου 2013 στις 11:25 π.μ.

Η γραμή της κυβέρνησης είναι όιτ τα σχολεία είναι χάλια και γι' αυτό φταίνε οι εκπαιδευτικοί, που δεν κάνουν καλά τη δουλειά τους και τα παιδιά αναγκάζονται να παίρνουν φροντιστήριο και μ' αυτό τον τρόπο επιβαρύνουν τη λαϊκή οικογένεια με μεγαλύτερα έξοδα, ενώ αν οι ήταν επαρκείς δεν θ' αναγκάζονταν οι μαθητές να πάνε και σε φροντιστήριο, και τώρα αυτά τα καθίκια έχουν το θράσος να κάνουν απεργίες.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger