Home » , , » Θραύση κάνει το ναζιστικό αφιόνι στους μπάτσους (Βίντεο)

Θραύση κάνει το ναζιστικό αφιόνι στους μπάτσους (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013 | 5:22 μ.μ.

Είναι γεγονός ότι το ναζιστικό αφιόνι κάνει θραύση στους ένστολους πραιτοριανούς προστάτες του συστήματος.
Αυτό φαίνεται και από τα φωτογραφικά ντοκουμέντα που δημοσιεύει σήμερα η εφημερίδα «Εθνος».

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, στις φωτογραφίες εμφανίζονται άνδρες των ΜΑΤ να προσφέρουν κάλυψη σε μέλος της Χρυσής Αυγής, "σύντροφο" του Γ. Ρουπακιά, ο οποίος εμφανίζεται στη διαδήλωση του Κερατσινίου ως "αγανακτισμένος πολίτης" να πετάει πέτρες.

Τα αλλεπάλληλα δημοσιεύματα που γίνονται γνωστά ανάγκασαν την πολιτική και ηγεσία των μπάτσων να κάνει κάποιες κινήσεις. Αν είναι στα πλαίσια εντυπωσιασμού και επικοινωνιακής τακτικής, μετά την μαζική οργή και αγανάκτηση που έχει φέρει η δολοφονική δραστηριότητα των ναζιστών, ή όχι, μένει να το δούμε.

 Όπως ακούμε στο βίντεο που παραθέτουμε το τμήμα «Εσωτερικών Υποθέσεων» των μπάτσων έκανε έρευνες στα αστυνομικά κτήρια στα Καμίνια, Νίκαιας και Ρέντη, αναζητώντας στοιχεία για συνεργασία μπάτσων- χρυσής αυγής. (Αναρωτιόμαστε τι είδους στοιχεία θα μπορούσαν να υπάρχουν …).
 Επίσης μαθαίνουμε ότι καταγγέλθηκαν μπάτσοι του Ρέντη ότι εκβίαζαν να αναλάβουν την «προστασία» διακινητών λαθραίων τσιγάρων.

 Ολες τις τελευταίες πληροφορίες για τις έρευνες που διεξάγονται σε βάρος της ναζιστικής συμμορίας παρακολουθούμε στο βίντεο που παραθέτουμε όπως τις μετάδωσε η τηλεόραση του Σκάι:
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 10:34 μ.μ.

Ενταξει,το βαλανε το σχολιο.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger