Home » , » Ταφόπλακα βάζει η κυβέρνηση στις δομές της δημόσιας υγείας (Βίντεο)

Ταφόπλακα βάζει η κυβέρνηση στις δομές της δημόσιας υγείας (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013 | 2:21 μ.μ.

Τα όσα ακούμε να μας λένε εργαζόμενοι στο Σισμανόγλειο νοσοκομείο μας δείχνουν την ταφόπλακα που βάζει η συγκυβέρνηση στις όποιες δομές δημόσιας υγείας έχουν απομείνει ακόμα.

«Η πολιτική που εφαρμόζεται πλήρως ευθυγραμμισμένη με τις εντολές και τις υπογραφές των κυβερνώντων με την τρόικα οδηγεί σε κλείσιμο νοσοκομείων. Εχουμε κλειστά έξη νοσοκομεία, εξακόσιες τριάντα κλίνες κλειστές και 1.600 εργαζομένους σε ανασφάλεια», μας λέει ο πρόεδρος των εργαζομένων για να συμπληρώσει άλλος γιατρός του Σισμανόγλειου: «Με τα μνημόνια και τις υπογραφές τους πρέπει τα 140 νοσοκομεία που υπάρχουν να γίνουν 80 και οι εργαζόμενοι από 80.000 να γίνουν 40.000».

Αναφερόμενος στην εφαρμοζόμενη κυβερνητική πολιτική στον τομέα της δημόσιας υγείας, άλλος εργαζόμενος υπογράμμισε: «Αυτή η πολιτική είναι επιταγή της Ευρωπαϊκής Ενωσης για να υπάρξουν λίγα νοσοκομεία που θα απευθύνονται στην λαϊκή οικογένεια που δεν έχει λεφτά, και τα οποία θα είναι προθανάτιοι θάλαμοι πριν μας βγει η ψυχή. Με λίγα λόγια θέλουν να κόψουν την κρατική χρηματοδότηση στην υγεία για να την παραδώσουν στους ιδιώτες».

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger