Home » , » Μπατσάδικη δραστηριότητα (Βίντεο) - Κραυγαλέες περιπτώσεις ναζιστών μπάτσων (Βίντεο)

Μπατσάδικη δραστηριότητα (Βίντεο) - Κραυγαλέες περιπτώσεις ναζιστών μπάτσων (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013 | 9:08 μ.μ.

Με καταιγιστικούς ρυθμούς έρχονται στην δημοσιότητα περιστατικά ρατσιστικής βίας με πρωταγωνιστές μέλη της ναζιστικής συμμορίας.
Το βίντεο που παραθέτουμε –από τις τηλεοράσεις Αντένα και Αλφα- είναι χαρακτηριστικό. Όπως ακούμε από τον γιατρό Πάνο Παπανικολάου συνέχεια καταφθάνουν στο νοσοκομείο που εργάζεται άνθρωποι μαχαιρωμένοι και τραυματισμένοι από ρόπαλα, ενώ είναι συγκλονιστική και η καταγγελία του προέδρου της Πακιστανικής κοινότητας που αναφέρθηκε στην συμπεριφορά μπάτσων όταν παρουσιάστηκαν μετά από επίθεση που δέχτηκαν μετανάστες από χρυσαυγίτες. Όταν ήρθε η αστυνομία ένας αξιωματικός έφτυσε όλους τους Πακιστανούς και τους απείλησε ότι θα τους σκοτώσουν, τόνισε, ενώ ένας άλλος μπάτσος έσπασε ένα μπουκάλι μπύρας και χρησιμοποιώντας το σαν όπλο το έβαλε στο λαιμό τεσσάρων μεταναστών, είπε.

Ο ίδιος κατάγγειλε ότι στις ρατσιστικές επιθέσεις μαζί με τους χρυσαυγίτες συμμετείχαν μπάτσοι, ενώ συνάδελφοι τους απέτρεπαν κάθε μετανάστη να υποβάλει μήνυση εναντίων μελών της ναζιστικής συμμορίας.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger