Home » , , » Σ. Πουλικόγιαννης: Στενή σχέση μπάτσων - χρυσαυγιτών (Βίντεο)

Σ. Πουλικόγιαννης: Στενή σχέση μπάτσων - χρυσαυγιτών (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013 | 4:45 μ.μ.

Κοινά χαρακτηριστικά εκτίμησε ότι έχουν το περιστατικό της άνανδρης εν ψυχρώ δολοφονίας του Παύλου Φύσσα με την επίθεση που δέχτηκαν πρόσφατα μέλη του ΚΚΕ στο Πέραμα ο πρόεδρος του Συνδικάτου Μετάλλου Πειραιά, και στέλεχος του ΚΚΕ, Σωτήρης Πουλικόγιαννη, μιλώντας στην τηλεόραση του Σκάι.

Σύμφωνα με τον ίδιο η Χ.Α έχει την δυνατότητα άμεσα να κινητοποιήσει άτομα για να επιτεθούν σε κάποιον/ους που από πριν έχουν στοχοποιήσει. Δεν είναι τυχαίοι οι στόχοι της Χ.Α. Επικεντρώνετε σε άτομα που είτε είναι γνωστά για την αντιφασιστική τους δράση είτε είναι για την συμμετοχή τους στα συνδικάτα όπου αγωνίζονται ενάντια στην αντεργατική πολιτική. Υπάρχει ένας μηχανισμός που μόνο μια εγκληματική οργάνωση μπορεί να διαθέτει, υπογράμμισε ο ίδιος. 

Σε ερώτηση αν πιστεύει ότι η Χ. Α διαθέτει τάγματα εφόδου απάντησε καταφατικά συμπληρώνοντας: «Όταν εντοπίσουν έναν άνθρωπο και μέσα σε μια ώρα μπορούν να κινητοποιήσουν μηχανισμό, ο οποίος λειτουργεί με τρομερούς αυτοματισμούς, έχει εξοπλισμό, ακούει σε εντολές με στρατιωτική πειθαρχία, αυτό μπορεί να γίνει τυχαία κι με την έννοια του αυθόρμητου; Εδώ μιλάμε ότι πρέπει να κάνουνε και γυμνάσια για να τα καταφέρουνε».

Απ’ τον ίδιο μάθαμε –και είναι πράγματι εντυπωσιακό- ότι στις υποθέσεις που στέλνει ο Δένδιας στον εισαγγελέα για την δράση των ναζιστών δεν περιλαμβάνεται η επίθεση των ναζιστών στο Πέραμα, ενώ ιδιαίτερη βαρύτητα έχει η καταγγελία του για τις «στενές σχέσεις» μπάτσων-χρυσαυγιτών.
Σε κάθε επίθεση που κάνουν οι χρυσαυγίτες τους συνοδεύει η αστυνομία είπε φέρνοντας παράδειγμα αυτό που είδε ο ίδιος στο Πέραμα. Οι χρυσαυγίτες βγήκαν απ τα στενά και την ίδια ώρα κατέφθασαν δύο μηχανές με τέσσερις αστυνομικούς της ΔΙΑΣ!
Είναι κι αυτή επώνυμη καταγγελία αλλά μάλλον ..θα πάει αδιάβαστη.

 Εμείς δεν θα ανοίξουμε βεντέτα με την χρυσή αυγή αλλά ο λαός και το κίνημα θα τους την δώσει απάντηση, κατέληξε ο συνδικαλιστής.

Αυτό που μπορούμε να πούμε εμείς είναι ότι η Χ.Α είναι το μακρύ χέρι του συστήματος. Θα ήταν αφέλεια να πιστέψουμε ότι το αστικό κράτος έχει την βούληση να την αντιμετωπίσει ουσιαστικά. Σήμερα η οργή του κόσμου μετά την δολοφονία του Παύλου είναι μεγάλη, γ’ αυτό βλέπουμε κάποιες κινήσεις του κράτους εναντίον της. Αν είναι εντελώς προσχηματικές ή όχι θα φανεί στην πορεία. Αν δηλαδή το αστικό σύστημα εκτιμήσει ότι η Χ. Α κατάντησε τέρας Φρανκενστάιν.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger