Home » , » Στα ναζιστικά πρότυπα οργανωμένη η εγκληματική συμμορία Μιχαλολιάκου - Το κατηγορητήριο που τους αποδίδει η δικογραφία

Στα ναζιστικά πρότυπα οργανωμένη η εγκληματική συμμορία Μιχαλολιάκου - Το κατηγορητήριο που τους αποδίδει η δικογραφία

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013 | 4:53 μ.μ.

Συνέχεια έρχονται στην δημοσιότητα στοιχεία που περιέχονται στην δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος στελεχών της Χ. Α. Σύμφωνα λοιπόν μ αυτά η εγκληματική οργάνωση που σχηματίστηκε με βάση τα ναζιστικά πρότυπα είχε σαν αρχηγό τον Μιχαλολιάκο, υπαρχηγό τον Παππά ενώ βασικό ρόλο διαδραμάτιζαν οι βουλευτές της Χ. Αυγής, Κασιδιάρης, Λαγός Παναγιώταρος και Μίχος.

Κάποιες από τις ενέργειες που αποδίδονται, στην ναζιστική συμμορία είναι η δολοφονία του Παύλου Φύσσα, δολοφονία ενός Αιγύπτιου εργάτη στην ιχθυόσκαλα του Πειραιά, δολοφονία αλλοδαπού στα Πετράλωνα, απόπειρα δολοφονίας στην περιοχή της Μεταμόρφωσης, όπως επίσης δεκάδες ξυλοδαρμοί και βιαιοπραγίες κατά μεταναστών και όχι μόνο.

Επίσης βαρύνονται με κατηγορίες για εκβιασμούς καθώς υπάρχουν δεκάδες μαρτυρίες στην δικογραφία που φέρνουν στελέχη της Χ.Α να μετέχουν σε δίκτυο εκβιασμών επαγγελματιών και μικροπωλητών εισπράττοντας σημαντικά χρηματικά ποσά.  Για το λόγο αυτό σύμφωνα με την δικογραφία πρέπει να ερευνηθεί ο και το αδίκημα ξεπλύματος «μαύρου» χρήματος.

Εδώ να προσθέσουμε ότι στην δικογραφία υπάρχουν πάρα πολλά στοιχεία που κάνουν λόγο για συνεργασία μπάτσων-χρυσαυγιτών  (σημειωτέον ένας υψηλόβαθμος μπάτσος έχει συλληφθεί και ένας άλλος καταζητείται). Σε τρεις μάλιστα περιπτώσεις όταν μετανάστες πήγαν σε αστυνομικά τμήματα να καταγγείλουν την κακοποίηση που δέχτηκαν από χρυσαυγίτες  οι μπάτσοι όχι μόνο δεν έκαναν το παραμικρό αλλά τους έδιωξαν απειλώντας τους μάλιστα.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger