Home » , » Η εκδίκηση των ΜΑΤ

Η εκδίκηση των ΜΑΤ

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013 | 2:46 μ.μ.

Δ.Ψ.

Καθώς φαίνεται, οι χρυσαυγίτικοι θύλακοι στα ΜΑΤ πήραν πολύ βαριά την αθώωση του Κώστα Μουτζούρη και του Σάββα Μιχαήλ στη δίκη που είχε προκαλέσει η ηγεσία της ναζιστικής οργάνωσης. Οπως καταγγέλλει το Εργατικό Επαναστατικό Κόμμα (ΕΕΚ), μετά την επίθεση της αστυνομίας στην ειρηνική διαδήλωση το Σάββατο το βράδυ στη ΔΕΘ, μέλη του δέχτηκαν χυδαίες επιθέσεις από άνδρες των ΜΑΤ: «Εσείς είστε του ΕΕΚ του βρομόπου… του Εβραίου». Και ένας από τους διαδηλωτές που φορούσε μπλούζα της ΒΙΟ.ΜΕ. δέχτηκε ανάλογη επίθεση από άλλο ΜΑΤατζή: «Α… είσαι με τη ΒΙΟ.ΜΕ., που γλείφει τα αρχ… του βρομοεβραίου…».

Η δημόσια έκφραση των χιτλερικών τους πεποιθήσεων αποδεικνύει ότι οι άνδρες των ειδικών δυνάμεων της ΕΛ.ΑΣ. αισθάνονται ότι μπορούν να δρουν ανεξέλεγκτα, προβάλλοντας τον πιο χυδαίο αντισημιτικό αγριανθρωπισμό. Κατά τα άλλα, ο κ. Δένδιας επιδεικνύει με περηφάνια τις «αντιρατσιστικές» υπηρεσίες του υπουργείου του και κάνει ότι δεν βλέπει αυτά που συμβαίνουν κάτω από τη μύτη του.

Δημοσιεύθηκε στην ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ, 9.9.2013 - μέσω vathikokkino.com
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

Ανώνυμος
10 Σεπτεμβρίου 2013 στις 3:21 μ.μ.

Εβραίος είναι????

Ανώνυμος
10 Σεπτεμβρίου 2013 στις 9:17 μ.μ.

Τιποτε δεν συμβαινει κατω απο την μυτη του Δενδια,και αυτος και οι προκατοχοι του οχι απλα γνωριζουν αλλα υπεθαλψαν συστηματικα την παρουσια φασισταριων στην αστυνομια.Αλλωστε και να μην ηξεραν μεχρι περσι(λεμε τωρα...)υπαρχουν και τα αποτελεσματα σε κατι εκλογικα τμηματα στους Αμπελοκηπους και την Καισαριανη οπου οι μπατσοι ψηφιζουν μαζικα.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger