Home » , » Θέλει ο ΝΑΖΙ να κρυφτεί .. (Βίντεο) - Νταβατζιλίκι, "προστασία", εκβιασμοί η ... φιλοσοφία των χρυσαυγιτών

Θέλει ο ΝΑΖΙ να κρυφτεί .. (Βίντεο) - Νταβατζιλίκι, "προστασία", εκβιασμοί η ... φιλοσοφία των χρυσαυγιτών

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013 | 7:29 μ.μ.

Η φιλοσοφία των ανθρώπων της Χ.Α είναι το νταβατζιλίκι η «προστασία» και γενικά ο εκβιασμός, λέει επώνυμα ο πρόεδρος των σταφιδοπαραγωγών του Κιάτου, Κ. Παπαβασιλείου επιβεβαιώνοντας χθεσινές αποκαλύψεις που είχε κάνει ένας πρώην χρυσαυγίτης.

Και οι αποκαλύψεις για την δράση της ναζιστικής συμμορίας που δρούσε στην Κόρινθο δεν σταματούν εδώ. Στην Νεμέα χρυσαυγίτες πήραν «παραγγελιά» από επιχειρηματίες και επιτέθηκαν σε εργάτες αλλοδαπούς, όταν αυτοί ζήτησαν να πληρωθούν τα μεροκάματα που τους χρωστούσαν τα αφεντικά τους.

Οπως καταγγέλλουν κάτοικοι της περιοχής  επικεφαλής της τοπικής ναζιστικής συμμορίας είναι ο βουλευτής Μπούκουρας που τρομοκρατεί την κοινωνία έχοντας τις «πλάτες» της αστυνομίας.


Μπορεί ο Μιχαλολιάκος να θέλει να εμφανιστεί σαν Ενωμοτάρχης σε ομάδα προσκόπων, όμως οι αποκαλύψεις έρχονται καθημερινά και τον παρουσιάζουν σαν λάτρη του Χίτλερ και της ναζιστικής ιδεολογίας. Ένα τέτοιο βίντεο είναι και το παρακάτω.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
9 Οκτωβρίου 2013 στις 8:38 μ.μ.

Το ότι είναι ναζιστές το ήξεραν "όλοι", κι αυτοί που τους ψήφισαν και οι υπόλοιποι, εκτός από τους λακέδες των κεφαλαιοκρατών στα κανάλια του Μεγάλου Αδερφού που κάνουν την παρθένα στο μπορντέλο, ενώ είναι οι τσατσάδες.

Τώρα, πού κολλάει όλη αυτή η επανάληψη, από τη μιά όψιμων καταγγελιών και από την άλλη το μπούχτισμα με μπόλικη εικόνα ναζιστικής βαρβατίλας, το ξέρουν αυτοί που μας ετοιμάζουν το "κυρίως πιάτο" του "αντιφά"-μενού, δηλ. τη φόλα. Μόνο εγώ να έχω την εντύπωση ότι στο βάθος είναι διαφήμιση και όχι δυσφήμιση?

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger