Home » » ΟΛΑ για τον Θέμο Αναστασιάδη

ΟΛΑ για τον Θέμο Αναστασιάδη

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013 | 10:11 μ.μ.

Στο Hot Doc που κυκλοφορεί αύριο

Πηγή: ¨Κουτί της Πανδώρας"

Το «Πρώτο Θέμα» κυκλοφορεί στις αρχές του 2005. Οι προσδοκίες για μια εφημερίδα, η οποία αυτοδιαφημίζεται ως «γροθιά στο στομάχι του συστήματος» είναι πολλές. Έμελε όμως να διαψευστούν τους επόμενους μήνες. Το σκάνδαλο Ζαχόπουλου, το ροζ DVD και η κόντρα του Θέμου Αναστασιάδη με το Μάκη Τριανταφυλλόπουλο θα φέρουν στο φως της επιφάνειας την υπόθεση των 5 εκατ. ευρώ του Θέμου Αναστασιάδη.

Το HOT DOC που κυκλοφορεί αύριο Πέμπτη, αποκαλύπτει το παρασκήνιο πίσω από το «Πρώτο Θέμα» και τις δραστηριότητες του εκδότη του, Θέμου Αναστασιάδη.

Διαβάστε, για τις μαύρες σακούλες με τα εκατομμύρια και τα άσπρα κότερα, όπως επίσης και για τον ισχυρό συνιδιοκτήτη της εφημερίδας, τον οποίο κρύβουν για λόγους που μόνο οι ίδιοι γνωρίζουν. Αρκετά προσφιλής τακτική της εφημερίδας είναι οι «κωλοτούμπες». Προσωπικές επιθέσεις κατά συγκεκριμένων προσώπων, πολιτικών και μη μετατρέπονται στη συνέχεια σε αγιογραφίες, ενώ δε λείπουν και οι αγιογραφίες στο Μιχάλη Σάλλα και την Τράπεζα Πειραιώς. Την Τράπεζα από την οποία, χορηγήθηκε δάνειο εκατομμυρίων ευρώ προκειμένου ο Θέμος Αναστασιάδης να επαναποκτήσει το ποσοστό μετοχών του Γιώργου Μπόμπολα.

Διαβάστε ακόμη, για το αντιαριστερό παρελθόν του Θέμου Αναστασιάδη, όπως επίσης και το συστηματικό «ξέπλυμα» της Χρυσής Αυγής, μέσα από τις σελίδες του «Πρώτου Θέματος».

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger