Home » , » Για τη μανούλα και την πεθερούλα του Γιάννη, ρε γαμώτο (Βίντεο)

Για τη μανούλα και την πεθερούλα του Γιάννη, ρε γαμώτο (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2013 | 7:53 μ.μ.

Μια εικονική πραγματικότητα προσπάθησε να παρουσιάσει ο υπουργός οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας, σε παρουσία του σε τηλεοπτική εκπομπή για το πώς βιώνουν τα λαϊκά στρώματα και για την κατάσταση της ελληνικής οικονομίας. Κάτι τέτοιο δεν μπορούσε να περάσει ασχολίαστο απ' την σατιρική εκπομπή "Ελληνοφρένεια" ενώ η αναφορά του ότι  η μητέρα του ζει με σύνταξη των 500 ευρώ έδωσε αφορμή σε σκωπτικούς σχολιασμούς και χιουμοριστικές αντιδράσεις.

Πολίτες από το Ηράκλειο της Κρήτης πήραν την πρωτοβουλία να βοηθήσουν την μητέρα του υπουργού μαζεύοντας ρούχα και τρόφιμα, ενώ η αφίσα και το δελτίο τύπου της ΠΟΕ-ΟΤΑ έγινε θέμα στην εκπομπή του Ευαγγελάτου. (Δείτε το βίντεο)


 ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΝΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΘΕΡΟΥΛΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ…

Τεράστια είναι η ανταπόκριση εργαζομένων και απολυμένων της Τοπικής  Αυτοδιοίκησης, απ’ όλες τις πόλεις της χώρας, στην έκκληση που απήυθυνε η  Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. να δείξουν την κοινωνική ευαισθησία τους και να εκφράσουν έμπρακτα την αλληλεγγύη και τη στήριξή τους στη μητέρα, την πεθερά και το πεθερό του Υπουργού Οικονομικών κ. Γιάννη Στουρνάρα που καλούνται να τα βγάλουν πέρα με μόλις 500,00 ευρώ το μήνα.

Τα γραφεία της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. γέμισαν από καφάσια και δοχεία με πατάτες, κρεμμύδια, ρύζι, φάβα, μακαρόνια, μουσταλευριά, λάδι, τσίπουρο και πολλά ακόμη ζαρζαβατικά. Επειδή δε, ο κ. Γιάννης Στουρνάρας αυτές τις μέρες δίνει μία ακόμη… μάχη να υπερασπιστεί στην Ευρώπη τα συμφέροντα της Ελλάδας και τα δικαιώματα των εργαζομένων (φωτιά θα πέσει να μας κάψει αν ισχυριστεί κανείς ότι ο Υπουργός Οικονομικών είναι άνθρωπος των δανειστών και έχει ξεπουλήσει τα πάντα στο βωμό των μνημονίων) και θα χρειαστεί μετά την εξάντληση των
διαπραγματεύσεων πρωτεΐνες, εμείς ζητήσαμε να προσφερθούν κοτόπουλα, κουνέλια και αυγά ημέρας.

Η ανταπόκριση ήταν επίσης μεγάλη. Εννοείται ότι όλα τα προϊόντα είναι ολόφρεσκα για το καλό της υγείας του κ. Γιάννη Στουρνάρα και της οικογένειας του.
Μην πάθει τίποτα η υγεία της μανούλας και της πεθερούλας του Υπουργού Οικονομικών και τρέχουν στα νοσοκομεία. Που να βρουν οι «φουκαριάρες» με τα 500,00 ευρώ που παίρνουν τα 25,00 ευρώ για το εισιτήριο στο νοσοκομείο και τα δεκάδες ευρώ που χρειάζονται για τα φάρμακα τους κάθε μήνα.

Η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. καλεί τους Συλλόγους-Μέλη της και φυσικά τους απολυμένους ή υπό απόλυση εργαζόμενους που δεν έμειναν ασυγκίνητοι και απαθείς από τη δήλωση του κ. Γιάννη Στουρνάρα για το δράμα της οικογένειάς του, να σταματήσουν να στέλνουν στα γραφεία της Ομοσπονδίας τα δέματα αλληλεγγύης, καθώς έχουν γεμίσει. Τους καλεί να τα προσφέρουμε όλοι μαζί στον Υπουργό Οικονομικών (Νίκης 5-7 – Πλατεία Συντάγματος-Αθήνα) την ΠΕΜΠΤΗ 17 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2013, στις 11.00 το πρωί, σε μία χειρονομία ανθρωπιάς προς μία δοκιμαζόμενη οικογένεια.

Πιστεύουμε πώς ο κ. Γιάννης Στουρνάρας θα εκτιμήσει την κίνησή μας και δεν θα μας ζητήσει απόδειξη…

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger