Home » » Εργα και ημέρες Μπούκουρα (Βίντεο) - Παραλήρημα Αρβανίτη (Βίντεο) - Και ένα βίντεο με τα ναζιστικά ινδάλματα των χρυσαυγιτών

Εργα και ημέρες Μπούκουρα (Βίντεο) - Παραλήρημα Αρβανίτη (Βίντεο) - Και ένα βίντεο με τα ναζιστικά ινδάλματα των χρυσαυγιτών

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013 | 8:18 μ.μ.

Την Πέμπτη θα ξαναβρεθεί στον ανακριτή ο φονιάς Γ. Ρουπακιάς για να απολογηθεί για την κατηγορία της ένταξης σε εγκληματική οργάνωση ενώ καταθέσεις τον παρουσιάζουν εκτός απ’ την δολοφονία του αντιφασίστα μουσικού έχει εμπλακεί και σε άλλες «επιχειρήσεις της Χρυσής Αυγής».
Επίσης συλληφθεί ο χρυσαυγίτης που ήταν στο αυτοκίνητό του την μέρα του φόνου, σαν άμεσος συνεργός του Ρουπακιά. Παράλληλα γίνεται έλεγχος στα οικονομικά της ναζιστικής οργάνωσης και των βουλευτών της, ενώ συνέχεια «ανοίγουν στόματα» πρώην και νυν χρυσαυγιτών για την εγκληματική δράση της οργάνωσης.

 Μια τέτοια συμμορία είναι επόμενο να στελεχώνεται από «ανάλογα» άτομα. Στο παρακάτω βίντεο βλέπουμε τα έργα και της ημέρες του βουλευτής της Χ.Α Μπούκουρα.


Εδώ παρακολουθούμε ένα παραλήρημα του βουλευτή της Χ.Α Μ. Αρβανίτη «Ο δολοφόνος του Φύσσα ήταν κομμουνιστής που διείσδυσε στις τάξεις της ΧΑ με σκοπό να διαπράξει το φόνο και να συλληφθεί» είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Nouvel Observateur. «Γυρίζω σπίτι και χαϊδεύω τα όπλα μου» λέει, αναφερόμενος στο συλλεκτικό winchester που έχει στην κατοχή του και συμπλήρωσε: «Το αγαπάω τόσο πολύ που την ημέρα που το αγόρασα έδιωξα από το κρεβάτι τη γυναίκα μου για να κοιμηθώ μαζί του».
 Επίσης θυμόμαστε παλιές «αξιόλογες» δραστηριότητες του


Και ένα βίντεο με τα ναζιστικά ινδάλματα των χρυσαυγιτών

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger