Home » , » Δεν είναι αφελείς οι αστοί πολιτικοί. Συνειδητοί ψεύτες και δημαγωγοί είναι. (Βίντεο)

Δεν είναι αφελείς οι αστοί πολιτικοί. Συνειδητοί ψεύτες και δημαγωγοί είναι. (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013 | 4:28 μ.μ.

Πρέπει να έχεις ταλέντο να λες συνέχεια αερολογίες, να μπουρδολογίζεις μόνιμα με σοβαρό ύφος, να ισχυρίζεσαι απίθανα πράγματα θέλοντας να παρουσιάσεις μια εικονική πραγματικότητα.

Ο λόγος για τον βουλευτή της Ν.Δ Ευριπίδη Στυλιανίδη, που για να αντικρούσει τα στοιχεία που του παρουσιάστηκαν σε τηλεοπτική εκπομπή –τα οποία δεν τόλμησε να αμφισβητήσει- και δείχνουν τον Γολγοθά στον οποίο βαδίζει ο ελληνικός λαός, αυτός επιδόθηκε σε μια ατέλειωτη παπαρολογία.
Χάρη στις προσπάθειες των τελευταίων κυβερνήσεων «διασωθήκαμε» μας είπε. «Παραμείναμε στο ευρώ και την ευρωζώνη συμπλήρωσε». Και όταν ρωτήθηκε για τα επίσημα στοιχεία που δείχνουν την καταστροφή της ελληνικής κοινωνίας, έβαλε την συνηθισμένη κασέτα: «πληρώνουμε λάθη του παρελθόντος», «γίνετε μια βίαιη προσαρμογή», «θα ξεκινήσουμε σκληρή διαπραγμάτευση με τους δανειστές μας», «βλέπουμε άκρη στο βάθος του τούνελ» μπλα μπλα …

Όχι δεν είναι αφελείς τύποι σαν τον Στυλιανίδη. Συνειδητοί ψεύτες και δημαγωγοί είναι. Εκτελούν την αποστολή που τους έχει ανατεθεί να εξαπατούν να αποπροσανατολίζουν τον ελληνικό λαό. Το ζήτημα είναι εμείς γιατί τους ανεχόμαστε.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger