Home » , , » Στέφανος Χίος: Το "πλυντήριο" των ναζιστών (Βίντεο) - Ξαναπροκαλεί ο Κασιδιάρης

Στέφανος Χίος: Το "πλυντήριο" των ναζιστών (Βίντεο) - Ξαναπροκαλεί ο Κασιδιάρης

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013 | 10:12 π.μ.

Μια έντυπη πατσαβούρα –του Ομίλου Γιαννακόπουλου- με το όνομα “Newsbomb”, σε συνέχεια του γνωστού site, βρίσκεται από σήμερα στα περίπτερα για να διεκδικήσει μέρος του αναγνωστικού κοινού της “Espesso”, με ανάλογη θεματολογία  («"Αποβολή-σοκ" της Ελένης Μενεγάκη», «Η "ζεστή σχέση" μεγαλοεπιχειρηματία με πολυσυζητημένο μοντέλο», κάποια από τα θέματα του πρώτου φύλλου της που κυκλοφορεί σήμερα).

Δεν θα είχε νόημα να αναφερθούμε καν σ’ αυτή, αν στο παρθενικό της φύλλο δεν είχε μια συνέντευξη-πρόκληση του υπόδικου ναζιστή βουλευτή Κασιδιάρη, που αποσπάσματά της κάνουν τον γύρω του διαδικτύου.
Το ναζιστικό στέλεχος ούτε λίγο ούτε πολύ προσπάθησε να εξισώσει την δολοφονία του καλλιτέχνη αγωνιστή με τις έρευνες που γίνονται για τον εντοπισμών τον φυσικών και ηθικών αυτουργών της δολοφονίας!!!

Αναφέρει χαρακτηριστικά ο Κασιδιάρης στην συνέντευξη του: «Καταλαβαίνω τη μητέρα του Φϋσσα, αλλά έχουν και τα μέλη της Χρυσής Αυγής μανάδες» και προσθέτει «Έναν άνθρωπο που έχει χάσει το παιδί του μπορώ να τον δικαιολογήσω είτε έχει δίκιο, είτε έχει άδικο. Αλλά και η δική μου η μητέρα δεν είναι λίγο να βλέπει την Αντιτρομοκρατική να μπαίνει στο σπίτι μου και να τα κάνει όλα άνω κάτω και να με συλλαμβάνει, ενώ γνωρίζει ότι είμαι αθώος... Έχουμε και 'μεις μάνες»!!!

Για το ποιόν του Κασιδιάρη θεωρούμε πλεονασμό να προσθέσουμε οτιδήποτε. Για τον ηλίθιο, επικίνδυνο και γραφικό δημοσιοκάφρο Στέφανό Χίο ο οποίος παρουσιάζεται στέλεχος της νέας πατσαβούρας που κρέμεται στα περίπτερα και πήρε την συνέντευξη από τον εκπρόσωπο τύπου της Χρυσής Αυγής θα σας συνιστούσαμε να διαβάσετε αυτή μας την ανάρτηση.
Ηταν τότε που ο Χίος είχε ρθει σε αντιπαράθεση με ένα άλλο «μπουμπούκι» της δημοσιοκαφρίλας, τον Γ. Παπαγιάννη. Ο πρώτος σύμφωνα με τα γραφόμενα του Παπαγιάννη είναι Ψυχασθενής, λακές, και αρχιεκβιαστής, ενώ σύμφωνα με την «διάγνωση» Χίου, ο Παπαγιάννης είναι Εφιάλτης, εκβιαστής, κερατάς ….


 Και ένα στιγμιότυπο την εποχή που ο Χίος χαιρετιζόταν με τον έγκλειστο σήμερα στις φυλακές αρχηγό της Χ.Α

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
7 Οκτωβρίου 2013 στις 6:14 μ.μ.

Ο Χιος ειπε οτι ο Παυλος Φυσσας τα ηθελε -δικαιολογωντας ετσι την δολοφονια του.
Η φραση ''τα ηθελε'' ειναι δικια μου κανοντας μια περιληψη αυτου που ειπε.
Αν καποιος βρει το βιντεο ας το βαλει.Εχει ξαναγραφτει εδω.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger