Home » » Φασιστικά τραγούδια στο ΚΕΝ Αυλώνας και απειλές σε φαντάρους που υπερασπίζονται τα δικαιώματα τους

Φασιστικά τραγούδια στο ΚΕΝ Αυλώνας και απειλές σε φαντάρους που υπερασπίζονται τα δικαιώματα τους

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013 | 11:26 μ.μ.

Τα Φασιστικά τραγούδια στο Κέντρο Εκπαίδευσης Τεθωρακισμένων στον Αυλώνα συμπεριλαμβάνονται πλέον στην έκθεση λευκών σελίδων των Επιτελείων, για τη διείσδυση της εγκληματικής ναζιστικής συμμορίας Χρυσής Αυγής στις Ένοπλες Δυνάμεις.

Οι συγκεκριμένοι βαθμοφόροι όχι μόνο απολαμβάνουν της ανοχής της διοίκησης της μονάδας, αλλά τολμούν να απειλούν με ποινές τους συναδέλφους φαντάρους που βγαίνουν Παραπονούμενοι θίγοντας την παράνομη συμπεριφορά τους και τη βάναυση παραβίαση των δικαιωμάτων μας.

Στο πλαίσιο αυτό, αποδεικνύεται ότι  δε λένε να σταματήσουν οι ιστορίες με τα φασιστοτράγουδα στα κέντρα εκπαίδευσης. Αυτή τη φορά στο κέντρο εκπαίδευσης τεθωρακισμένων στην Αυλώνα παίχτηκαν όλα τα σχετικά σουξέ.
"Τούρκικο αίμα να ΄ναι τα g3 να βαράνε’
Που θα ανάψουμε κεριά; Mέσα στην Αγιά Σοφιά.
Έχω μια αδερφή που την αγαπώ πολύ και μια νύχτα βροχερή μας την έκλεψαν οι Τούρκοι.
‘Στον τρούλο τη Αγιάς Σοφιάς θα ανέβω για να βγάλω την τούρκικη ημισέληνο και τον σταυρό να βάλω".

Πρωτοστάτης σε αυτά τα άσματα μίσους, εθνικισμού και μιλιταρισμού είναι ο λοχίας Ματζόλης. Φυσικά και υπήρξαν αντιδράσεις από τη μεριά τον φαντάρων που διαμαρτυρήθηκαν για τις παράνομες διαταγές.
Από εκείνο το σημείο ο λοχίας παραληρεί. Απειλεί το φαντάρο με 8 μέρες φυλακή ψαρωτικά.
Στη συνέχεια αναφέρει: "ωραία αφού έχετε έρθει όλοι διαβασμένοι, θα πάμε με τον στρατιωτικό κανονισμό".
Έχει το θράσος να απειλεί ότι θα εξαντλήσει την αυστηρότητα του νόμου για να εκδικηθεί όσους αντιδρούν!

Καλούμε όλους τους συναδέλφους να μην ψαρώνουν. Κανένας δε μπορεί να τους τιμωρήσει για παράνομες διαταγές και για λόγους εκδίκησης.

Να μάθουν τα φασιστοειδή ότι έτσι κι αλλιώς δε μπορούμε να ξεστομίσουμε αυτές τις σιχαμένες γελοιότητες. Δε μας το επιτρέπουν η αξιοπρέπεια και ο πολιτισμός μας.
Δεν είναι κάτι ασήμαντο που μπορούμε να το αφήνουμε να περνάει έτσι ενώ εμείς απλώς ανοιγοκλείνουμε το στόμα. Σε συνδυασμό με την ψυχολογία που δημιουργεί η παρέλαση μπορούν να δηλητηριαστούν και συνειδήσεις νέων ανθρώπων.

Επιπλέον είναι να μπαίνει από νωρίς φραγμός στους αξιωματικούς που έχουν την τάση να αποθρασύνονται.
Πρέπει να ελχθεί άμεσα ο διοικητής στο ΚΕΝ Αυλώνα που επιτρέπει τη φασιστική κια εθνικιστική προπαγάνδα, τη βίαιη παραβίαση του Στρατιωτικού Κανονισμού και των δικαιωμάτων μας.

Απαιτούμε από το ΓΕΣ να αντιδράσει τώρα. Οι εποχές είναι περίεργες και δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο. Δε μπορεί ο ΥΕΘΑ Δ.Αβραμόπουλος να ανέχεται τέτοιες συμπεριφορές, αποδεικνύοντας ότι ο Στρατός συγκαλύπτει και βάζει πλάτη στην εκδήλωση παράνομων ενεργειών, στη διάδοση εμετικής προπαγάνδας μίσους.

Είναι σαφές ότι ένα στέλεχος που όχι μόνο δίνει τέτοιες διαταγές αλλά τις υπερασπίζεται με σθένος και απειλεί όσους αντιδρούν είναι επικίνδυνος.
Δε χωράει ανάμεσα μας, ξηλώστε τον τώρα.

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437
diktiospartakos.blogspot.com
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger