Home » » Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου για τα κόμματα της κοινοβουλευτικής αριστεράς

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου για τα κόμματα της κοινοβουλευτικής αριστεράς

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013 | 10:29 μ.μ.

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου πέρα από καταπληκτικός καλλιτέχνης είναι και υπέροχος άνθρωπος. «Καπνίζω κάθε μέρα τέσσερα πακέτα τσιγάρα. Πίνω ποτά, ξενυχτώ, γυρίζω σπίτι ξημερώματα. Με λίγα λόγια, ζω τη ζωή μου», λέει ανάμεσα στα άλλα σε συνέντευξη που έδωσε στο «Ποντίκι».

Και στην ερώτηση «Πιστεύετε ότι η Αριστερά έχει απογοητεύσει η ίδια τους νέους;», απαντά:

Μετά τον Εμφύλιο, ο ΕΛΑΣ ήταν περίπου 80%. Επομένως έχω ένα απλό ερώτημα: Γιατί η Αριστερά σήμερα δεν έχει το 80%; Θα ήταν τελείως δικαιολογημένο με τέτοια ζωή που ζούμε. Τελικά, όμως μάλλον δεν το πιστεύουμε. Και για αυτό δεν ευθύνονται οι άνθρωποι, αλλά η ίδια η Αριστερά, που δεν βρίσκει τρόπο επικοινωνίας με τους ανθρώπους και είναι εσωστρεφής συνεχώς κοιτάζοντας τα μαγαζιά της το καθένα ξεχωριστά. Είναι οι συνδικαλιστές τα στελέχη, οι μισθοφόροι, που δεν θέλουν να χάσουν τη δουλειά τους.
Τα κόμματα πλέον είναι επαγγελματικοί οίκοι. Βλέπεις ότι τα κινήματα απέναντι στους G8 - Σιάτλ, Νέα Υόρκη, Γένοβα, Θεσσαλονίκη - δεν γίνονται από τα παραδοσιακά κόμματα, αλλά από εξωκοινοβουλευτικά, από ομάδες αγωνιστών, οικολόγων κ.τλ.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 13 σχόλια

Ανώνυμος
2 Νοεμβρίου 2013 στις 10:43 μ.μ.

ΠΑΠΑΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ εδω κοσμος χανεται και το πουρο χτενιζεταιμ εχει ξεχαση σε ποια χρονια ζει

Ανώνυμος
2 Νοεμβρίου 2013 στις 11:04 μ.μ.

"Βλέπεις ότι τα κινήματα απέναντι στους G8 - Σιάτλ, Νέα Υόρκη, Γένοβα, Θεσσαλονίκη - δεν γίνονται από τα παραδοσιακά κόμματα, αλλά από εξωκοινοβουλευτικά, από ομάδες αγωνιστών, οικολόγων κ.τλ."
Γιαυτό έχουν κάνει μια τρύπα στο νερό.

ΔΙΟΝΥΣΗΣ
2 Νοεμβρίου 2013 στις 11:21 μ.μ.

Σωστότατος. Τα "χώνει" στα κόμματα όπως κάνουν όλοι, είναι εύκολο και της μόδας. Όλοι στο τσουβάλι, τα ίδια είναι, έτσι γενικά, αφηρημένα και αόριστα. Κορόιδο είναι ο Παπακωνσταντίνου να τα "χώσει" στον "κοσμάκη", που του έχουν αλλάξει τα φώτα και δεν λέει με τίποτε να ξεκολλήσει από τον καναπέ; Που 40 χρόνια το 85% ψήφιζε ΠΑΣΟΚ-ΝΔ με κριτήριο τί προσωπικό αντάλλαγμα θα πάρει; Που κάποιοι από δαύτους πήραν ανταλλάγματα (πολλά ή λίγα για μένα δεν έχει σημασία, διότι εγώ ούτε πήρα ούτε ζήτησα τίποτε) αλλά και όσοι δεν πήραν ανταλλάγματα περίμεναν στην ουρά για να πάρουν και απλώς δεν πρόλαβαν; Κορόιδο είναι ο Παπακωνσταντίνου να τα "χώσει" στους πελάτες του; Από πού θα τα ξαναπάρει; Κανάκεμα λοιπόν και άγιος ο Θεός. ΑΜΗΝ.

Ανώνυμος
3 Νοεμβρίου 2013 στις 9:28 π.μ.

Πάει....Σας αποχαιρέτησε κι αυτος! Μάγκας 60χρονος αριστερόγατος ο Βασίλης!!!
Τωρα θα τραγουδούν μόνο τα κομματικά στελέχη.

"Εμπρός του κόμματος στελέχη εμπρός λαμπροί οδηγητές
αρχίστε τώρα απολύσεις αρχίστε τις διαγραφές"












1

Ανώνυμος
3 Νοεμβρίου 2013 στις 9:33 π.μ.

Η "αρισερη" ανοησια του Μπαρμπαπαπακωνσταντινου δειχνει το ποσο κοντα με τον φασισμο βρισκεται αυτη.

Αξιολυπητος.....

Ανώνυμος
3 Νοεμβρίου 2013 στις 11:18 π.μ.

Τα ίδια που ακούς στα καφενεία τις λαχαναγορές και τα πανηγύρια.
Μιλάμε για "ανάλυση" όχι αστεία...

Ανώνυμος
3 Νοεμβρίου 2013 στις 11:31 π.μ.

Όποιος δηλαδή έχει μια άποψη που δε συμφωνεί με την ..."υπερεπαναστατική", είναι χαζός ή πράκτοράς;; Ας κοιτάξουμε λίγο τα μούτρα μας και ας σταματήσουμε να το παίζουμε έξυπνοι συνέχεια...

Ανώνυμος
3 Νοεμβρίου 2013 στις 3:42 μ.μ.

Η ερώτηση είναι σαφέστατη και αφορά τη νέα γενιά..... Και ο Βασίλης ως κομμάτι της νεολαίας επίσης σαφέστατη. Θολούρα γενικώς. Βασίλη μου όσο και να τα βάφεις δεν θα ξαναγίνεις 25άρης και δεν μπορεις ν αφουγκράζεσαι τις αγωνίες τους. Πολλώ δε μάλλον ν απαντάς εκ μέρους τους για την αριστερά. Λες και στα νειάτα σου ήσουν συγκεκριμένος περί της αριστεράς. Επειδή σε καλούσαν στα φεστιβαλ της ΚΝΕ;; Δεν πήγαινες και αφιλοκερδώς..Ακόμη φρέσκια είναι η ατάκα σου στο φεστιβάλ της ΚΝΕ στη Θεσ/νίκη προ 2ετίας. "Καλούς αγώνες σύντροφοι".....Τώρα τί έγινε; Την είδες οικολόγος και ομάδα αγωνιστών που θα κοντράρουν το σύστημα; Βασίληηηηη....εξηντάρησες σταμάτα τις μπούρδες.Η "αριστερά" εξ ορισμού δεν μπορεί να είναι ενιαία. Κι είσαι σαφής. Ομάδες αγωνιστών και οικολόγοι. Ποτέ σου δεν ήσουν πιο σαφής.

Ανώνυμος
5 Νοεμβρίου 2013 στις 7:07 μ.μ.

Σας έτσουξε ινστρουχτορούληδες του καναπέ και του σαλονιού το αυτονόητο που είπε ο Βασίλης, ε; Γαμώ το φραξιονισμό και το σεχταρισμό σας βλαμμένοι εγωίσταροι. Μαγαζάκια και παραμάγαζα γεμίσατε την Αριστερά αντί να τη δυναμώσετε.

Ανώνυμος
7 Νοεμβρίου 2013 στις 6:40 μ.μ.

αυτος ο κ. κανει την "επανασταση" του, πινοντας ποτά και ξενιχτωντας !!!
καλος ο καπιταλισμος αλα να γινει ποιο οικολογικος.
Δεν μας χεζεις ρε Νταλ....συγνωμη Παπακωνσταντινου...

8 Νοεμβρίου 2013 στις 1:53 μ.μ.

ασε μας ρε βιλυ.. στο μπουατ αλκαιντα του λαζοπουλου μετα το δεκεμβρη δε δηλωσες οτι κατω απο την κουκουλα των μπαχαλακιδων κρυβεται ο αστυνομικος? αντε να πουμε λαικιστες κομπογιανητες

Ανώνυμος
8 Νοεμβρίου 2013 στις 8:49 μ.μ.

«Μετά τον Εμφύλιο, ο ΕΛΑΣ ήταν περίπου 80%....» … μετά από αυτήν την μπούρδα και μόνο … τι να του πεις ??? τι να του απαντήσεις ??? και μας το έπαιζε τόσα χρόνια και πολιτικοποιημένος, γνώστης της ιστορίας του ταξικού εργατικού κινήματος της χώρας μας ... μπίλι μπο … τράβα πίσω στις κιθάρες σου, γιατί ξεφτιλίζεσαι …

Ανώνυμος
9 Νοεμβρίου 2013 στις 2:51 π.μ.

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΛΛΑ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ- ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ ΣΕΧΤΕΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΩΤΗΡΕΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΡΧΙΚΗ ΔΟΜΗ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger