Home » , » Καίριες αναπάντητες ερωτήσεις στον υπουργό Ανάπτυξης (Βίντεο) - Αλαβάνος VS Στουρνάρας (Βίντεο)

Καίριες αναπάντητες ερωτήσεις στον υπουργό Ανάπτυξης (Βίντεο) - Αλαβάνος VS Στουρνάρας (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013 | 4:40 π.μ.

Δυο βιντεάκια από χθεσινές πολιτικές εκπομπές που το καθένα έχει την σημασία του.

Το πρώτο απ’ την εκπομπή του Σταρ, του Νίκου Χατζηνικολάου στο οποίο ένας 56χρονος άνεργος, με τεκμηριωμένο λαϊκό λόγο, χωρίς εξάρσεις και ένταση κάνει κάποια ερωτήματα στον υπουργό Ανάπτυξης Κώστα Χατζηδάκη, που σε τελική ανάλυση, όσο και να μην ήταν στην πρόθεση του ακροατή δείχνουν το πάγιο πρόσωπο του καπιταλιστικού συστήματος.

 Οση προσπάθεια και να έκανε ο υπουργός της συγκυβέρνησης κοινωνικής καταστροφής, παπαγαλίζοντας την συνηθισμένη κασέτα ..για τις ..καλύτερες μέρες που μας περιμένουν, στάθηκε αδύνατο να δώσει πειστική απάντηση στους προβληματισμούς που εκδήλωσε με πηγαίο λαϊκό λόγο ένας άνθρωπος της τάξης μας που νιώθει στο πετσί του την καπιταλιστική βαρβαρότητα που βιώνουν όλοι οι πολίτες της τάξης μας.


Στο δεύτερο βίντεο παρακολουθούμε την αντιπαράθεση που υπήρξε μεταξύ του Αλέκου Αλαβάνου και του Γιάννη Στουρνάρα στην εκπομπή του Γ. Πρετεντέρη.
Ο επικεφαλής του Σχεδίου Β’ υποστήριξε ότι αυτή η πολιτική που εφαρμόζει η ελληνική κυβέρνηση υπακούοντας τις εντολές της τρόικας είναι μια πολιτική που πίνει το αίμα του ελληνικού λαού.

Από την πλευρά του ο Στουρνάρας επιδόθηκε σε άκρατη κινδυνολογία αν φύγουμε απ’ την Ευρωζώνη και επιστρέψουμε σε εθνικό νόμισμα: «Αύριο το πρωί οι ουρές στις τράπεζες θα είναι μέτρα ολόκληρα για να πάρει ο κόσμος της καταθέσεις του .. δεν θα έχουμε φάρμακα εισαγόμενα στα φαρμακεία…. τρόφιμα στα σούπερ μάρκετ .. δεν θα έχουμε πετρέλαιο … θα είναι η απόλυτη καταστροφή»

 Δεν έδωσε καμιά πειστική απάντηση στα όσα επικαλέστηκε ο Αλαβάνος και αρκέστηκε να πει ότι φταίει το ξερό μας το κεφάλι και οι ανεύθυνες πολιτικές που μας έφεραν σήμερα εδώ.

Τώρα ποιος άσκησε αυτές τις πολιτικές είναι αλλού παπά ευαγγέλιο

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
26 Νοεμβρίου 2013 στις 11:43 π.μ.

ο Πρετεντέρης θα κάνει το Αλαβάνο μεγάλο ηγέτη.Αρκεί να κόψει κάτι από το ΣΥΡΙΖΑ.
Πόσους εκπροσωπεί ο Αλαβάνος΄
0,03%
man

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger