Home » » Επίθεση αυτοκτονίας με 16 νεκρούς στην Ρωσία (Βίντεο)

Επίθεση αυτοκτονίας με 16 νεκρούς στην Ρωσία (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2013 | 10:14 μ.μ.

Τραγωδία στην Ρωσία μετά την επίθεση αυτοκτονίας στον σιδηροδρομικό σταθμό του Βόλγογκραντ.
Απ’ ότι ακούμε στο βίντεο που παραθέτουμε –από την τηλεόραση του Σκάι- δράστης και θύμα είναι η 26χρονη Οξάνα Ασλάνοβα από το Νταγκεστάν. Είναι μια απ’ τις γυναίκες από την Τσετσενία και θεωρούνται υπεύθυνες για δεκάδες παρόμοια χτυπήματα –τις ονομάζουν «μαύρες χήρες» επειδή έχουν χάσει τους άντρες τους σε συμπλοκές που είχαν με το ρωσικό καθεστώς- και σύμφωνα πάντα με δημοσιογραφικές πληροφορίες . φέρεται, να ήταν στενή φίλη της Νάιντα Ασιγιάλοβα, η οποία πραγματοποίησε παρόμοια επίθεση αυτοκτονίας στο Βόλγκογκραντ τον περασμένο Οκτώβριο.

Μετά απ’ αυτή την επίθεση που είχε 16 νεκρούς και δεκάδες τραυματίες ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν έδωσε εντολή να αυξηθούν τα μέτρα ασφαλείας σε όλους τους πολυσύχναστους χώρους.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

Ανώνυμος
30 Δεκεμβρίου 2013 στις 2:10 π.μ.

εσεις να το λετε Βολγογκραντ,εγω Σταλινγκραντ το εμαθα και δεν μου παει ουτε στη γλωσσα ουτε στην ψυχη να τω αλλιως(ετσι ειχε πει ενας προσφυγας που ηρθε απο εκει καποτε στα παιδια του)

Ανώνυμος
30 Δεκεμβρίου 2013 στις 11:25 π.μ.

Εσυ Πουτιν κατακτητη της Τσετσενιας ματοβαμενε Τσαρε λες να ενταθουν οι ελεγχοι σε ολους τους πολυσυχναστους χωρους και οι λαοι ολου του κοσμου σου λενε Απεσυρε τα επιθετικα και κατακτητικα στρατευματα σου απ ολες τις χωρες που εχεις σκλαβωμενες. Οι παρτιζανοι και οι ηρωιδες της λευτεριας δεν προκειται να σταματησουν τον απελευθερωτικο τους αγωνα
Μelito

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger