Home » , » Οταν ένας γόνος πολιτικών ακρίδων που για δεκαετίες λυμαίνονται τον τόπο.προκαλεί.

Οταν ένας γόνος πολιτικών ακρίδων που για δεκαετίες λυμαίνονται τον τόπο.προκαλεί.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013 | 6:49 μ.μ.

Με αστραπιαία ταχύτητα αναπαράχθηκε από μπλοκ, ιστοσελίδες και χώρους κοινωνικής δικτύωσης η ανάρτηση που έκανε πριν δυο μέρες η ιστοσελίδα που πρόσκειται στην Ν.Δ antinews. Η ανάρτηση έχει τίτλο «Γνωστός υπουργός “έκανε μεγάλη ζημιά” στην Πάολα» και αναφέρει «ένα περιστατικό που μας διηγήθηκαν και δεν χωρά αμφισβήτηση» συμπληρώνοντας ότι αυτό «αφορά υπουργό που είναι ιδιαίτερα απρόσεκτος και θα έχει μεγάλες… φουρτούνες αν συνεχίσει έτσι. Σύμφωνα με πληροφορίες του antinews ο εν λόγω υπουργός βρέθηκε αυτές τις ημέρες σε νυχτερινό κέντρο που τραγουδά η αοιδός Πάολα. Παρέα του είχε μια… αιθέρια ύπαρξη, καθώς είναι γνωστός για τις όμορφες παρουσίες που τον συνοδεύουν σε εξόδους, ιδιαίτερα τα καλοκαίρια με τα σκάφη και τη Μύκονο που σφύζει από ζωή.
Ο εν λόγω υπουργός, λοιπόν, λένε αυτόπτες μάρτυρες, έκανε μεγάλη "ζημιά" στο μαγαζί. Με ιδιαίτερα προκλητικό τρόπο έριξε μια απίστευτη ποσότητα λουλουδιών προς την τραγουδίστρια και την παρέα του».

Υπήρξαν εκτιμήσεις ότι η ανάρτηση αυτή οφειλόταν σε εσωκομματικά μαχαιρώματα που υπάρχουν στην Ν.Δ., ακολούθησαν δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι το δημοσίευμα του antinews αφορά τον υπουργό Ναυτιλίας Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη και ζητούσαν απ’ τον Σαμαρά τον απομακρύνει απ’ την κυβέρνηση για προκλητική συμπεριφορά.

Ο ίδιος ο Μ. Βαρβιτσιώτης με ανάρτησή του στο twitter χαρακτηρίζει ψευδή και συκοφαντικά όσα κυκλοφορούν στο διαδίκτυο για το πρόσωπο του ότι δηλαδή «έκανε μεγάλη ζημιά» σε νυχτερινό κέντρο και ξόδεψε χιλιάδες ευρώ σε λουλούδια και απειλεί με μηνύσεις όσους τα αναπαράγουν.

Δεν έχουμε άποψη για το που αποσκοπούσε το δημοσίευμα του  antinews ούτε καμιά απαίτηση να μην προκαλεί το υπηρετικό πολιτικό της άρχουσας τάξης, που έχει οδηγήσει με τις πολιτικές που εφαρμόζει σε κοινωνική καταστροφή τον ελληνικό λαό.  Δεν γνωρίζουμε επίσης αν η φωτογραφία που φέρετε να απεικονίζει τον Μ. Βαρβιτσιώτη είναι γνήσια.

Για μας καραμπινάτη πρόκληση είναι αυτό που θύμιζε σε ανάρτησή μας η συντρόφισσα Τ. Γ.: «Όσοι δεν έχουν να πληρώσουν το χαράτσι να πουλήσουν το σπίτι τους» πρότεινε σε τηλεοπτική εκπομπή ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης γόνος πολιτικών ακρίδων που για δεκαετίες λυμαίνονται τον τόπο.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 4 σχόλια

Ανώνυμος
29 Δεκεμβρίου 2013 στις 5:58 μ.μ.

ολα αυτα σωστα και καταδικαστεα. το ιδιο ομως δεν πρεπη να ισχυει και οταν στελεχη του συριζα αποκαλυπτεται οτι κανουν μπιζνες η βγαινοντας στην συνταξη πειρανε τεραστια ποσα για αποζημιωση. ειναι συμβατα αυτα με αριστερους.

Ανώνυμος
30 Δεκεμβρίου 2013 στις 4:19 π.μ.

Από πότε η Αριστερά είναι εναντίον των υψηλών αποζημιώσεων; Θα έπρεπε μήπως να ζητάμε να αυξηθούν οι μισθοί και οι αποζημιώσεις, από το να λέμε "να κοίτα πόσα πήρε"; Δηλαδή τα έκλεψε; Όχι, χρησιμοποίησε το άδικο καπιταλιστικό σύστημα προς όφελος του. Η ουσία είναι αλλού: Να αγωνιζόμαστε έχοντας στόχο το καλύτερο. Ο καπιταλισμός είναι άδικος, το κέρδος βγαίνει από την υπεραξία, αν όμως θέλουμε εμείς να είμαστε δίκαιοι, πρέπει να διεκδικούμε έχοντας υπόψη και παράδειγμα τα καλύτερα, την ισότητα προς τα πάνω, όχι προς τα κάτω. Δεν το λέω για το βουλευτή, πάντα έχω μια καχυποψία για τους πλούσιους, αλλά για τους εργαζόμενους. Εγώ δεν θέλω να πάρει κανείς λιγότερα, αλλά να πάρουν οι φτωχοί περισσότερα. Η κυβέρνηση επενδύει σ’ αυτή τη σπέκουλα: Κοίτα πόσα παίρνουν οι δημόσιοι υπάλληλοι πχ, να τους τα κόψουμε! Ο άλλος παίρνει λιγότερα να τα κόψουμε και σ εσένα. Δεν λεν ΠΟΤΕ να δώσουν περισσότερα σ’ εκείνον που παίρνει τα λιγότερα. Αυτά που βγάζουν οι βουλευτές τα αξίζουν; Αυτό είναι άλλο ερώτημα. Οι αριστεροί ΝΑΙ γιατί ΔΕΝ ΕΚΛΕΨΑΝ, δεν έβλαψαν τον κόσμο. Οι εργαζόμενοι φυσικά αξίζουν και την τελευταία δεκάρα κι ακόμα πιο πολλά. Γιατί και το ΚΚΕ και ο ΣΥΡΙΖΑ παίρνουν αποζημιώσεις, όπως η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ. Η διαφορά είναι ότι η Αριστερά δεν τα έκανε χάλια χρεοκοπώντας το κράτος. Δεν κόβει βασικά αγαθά όπως ρεύμα, υγεία, θέρμανση, στέγη. Το πως θα τα χρησιμοποιήσουν αυτό είναι άλλη ιστορία. Το ΚΚΕ πχ μοίρασε συμβολικά φαγητό, μπορεί να είναι σταγόνα στον ωκεανό μπροστά στην πείνα που έβαλε η ΝΔ, είναι όμως κάτι και μπράβο του. Ούτε ασχολούμαι με το Βαρβιτσιώτη κι αν διασκέδασε ή όχι. ΔΕΝ θα πάει κρεμάλα αυτός και οι άλλοι δοσίλογοι, επειδή πήγε στα μπουζούκια, αν αποφασίσει ο εργάτης ή ο άνεργος να πάρει την κατάσταση στα χέρια του. Θα πάνε γιατί έχουν αίμα στα ξερά τους, γιατί πήραν στο λαιμό τους κόσμο. Όσο για τους πλούσιους μίσος ταξικό, με εξαίρεση φυσικά τα λίγα φωτεινά παραδείγματα της Ιστορίας που πρόσφεραν τα λεφτά τους στην Επανάσταση.

Ανώνυμος
30 Δεκεμβρίου 2013 στις 5:11 π.μ.

Μια αληθινή ιστορία (πόσα παίρνει ο ένας κι ο άλλος)
Κάποτε πήγα να διδάξω σ' ένα φροντιστήριο. Ήμουν πολύ νέος, ήταν η πρώτη μου δουλειά και όπως καταλαβαίνετε είχα άγχος. Ο επιχειρηματίας στην συνέντευξη που έδωσα, για να με πάρει μου είπε: "Ξέρεις δεν μπορώ να σου δώσω, πολλά οι άλλοι παίρνουν 1500 (δραχμές) την ώρα εσένα, αφού έχεις κι ανάγκη, άντε να σου δώσω 2000..." Πιστεύοντας στην ισότητα, του απάντησα ότι θα ήθελα 1500 δρχ. όσο παίρνουν κι οι άλλοι. Το σκεπτικό απλό: Διδάσκουμε τα ίδια, οπότε πρέπει να παίρνουμε και τα ίδια. Συν φυσικά ότι οι άλλοι μπορεί να είχαν χρόνια σ’ αυτή τη θέση κλπ. Του έκανε, θυμάμαι, εντύπωση και συμφώνησε.
Με τους άλλους συναδέλφους δεν συναντιόμασταν πολύ, γιατί είχα λίγες ώρες κι όταν έρχονταν ο ένας έφευγε συνήθως ο άλλος. Στα διαλειμματα συναντιόμασταν 5-10 λεπτά και λέγαμε τα τυπικά: καλημέρα, αντίο κλπ.
Έλα όμως που το ψέμα έχει κοντά ποδάρια. Μια μέρα συνάντησα ένα συνάδελφο και μου είπε να πάμε για καφέ. Κουβέντα στην κουβέντα (αφού μιλήσαμε για ομάδες και άλλα) μιλήσαμε και για τα οικονομικά μας. Του είπα ότι με 1500 δραχμές την ώρα και τόσο λίγες ώρες δεν έχω ούτε για τσιγάρα. Με κοίταξε έκπληκτός και μου είπε: 1500; Εγώ παίρνω 3000! Τότε καταλάβαμε τι έγινε. O εργοδότης, πονηρός όντας, μου είπε να παίρνω δήθεν περισσότερα από τους άλλους, για να μην πω πόσα παίρνω. Σου λέει αν το πει, θα του πουν οι άλλοι "γιατί παίρνεις τόσα;" και θα βρεθεί σε δύσκολη θέση...
Εγώ τώρα να ρωτήσω. Φταίει το παιδί που έπαιρνε 3000; Όχι, τα δούλευε. Φταίω εγώ που δεν πήρα τις 2000; Πάλι κορόιδο θα ήμουν και μάλιστα θα ήμουν κι ευχαριστημένος! Η απειρία μου εντάξει, φταίει, γιατί δεν φρόντισα από την αρχή να μάθω τα βασικά, πράγμα που πρόσεχα στο μέλλον. Η μήπως φταίει η κουτοπονηριά του εργοδότη;
Για την ιστορία έφυγα την επόμενη. Δεν του είπα το λόγο, δεν άξιζε για μένα, ούτε να του μιλήσω. Και κάτι ακόμα, αν μου έλεγε έντιμα, ότι οι άλλοι παίρνουν 3000 εσύ για αρχή θα παίρνεις 2000, μπορεί και να δεχόμουν, παρόλο που θα ήταν κάπως άδικο για μένα.
Έμαθα πολλά από αυτό, που για να τα πω όλα θα γεμίσει το blog. Ποτέ μα ΠΟΤΕ όμως δεν έμαθα, πόσα έπαιρνε τ αφεντικό του "μαγαζιού"...
Καλές γιορτές.

Ανώνυμος
30 Δεκεμβρίου 2013 στις 2:00 μ.μ.

ασφαλως και δεν ειμαστε κατα των αποζημιωσεων και παντα πρεπει να επιδιωκουμε την εξισωση προς τα επανω. την εργατικη αριστοκρατια ομως με τα προνομια που σκοπιμα της εχει παραχωρησει ο καπιταλισμος πρεπει να την αφησουμε χωρια

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger