Home » , » Ραγίζει το "σοσιαλιστικό" δεκανίκι της ακροδεξιάς κυβέρνησης.

Ραγίζει το "σοσιαλιστικό" δεκανίκι της ακροδεξιάς κυβέρνησης.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013 | 11:55 μ.μ.

Το έλα να δεις γίνεται στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ, μπροστά στο ενδεχόμενο του καταποντισμού του, στις επερχόμενες εκλογές. Φαίνεται αυτή η προσπάθεια της «κίνησης των 58» δεν τραβάει και τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ προσπαθούν να σώσουν το "πολιτικό τομάρι" τους, με κάθε τρόπο. (Τζάμπα η προσπάθεια του Τατσόπουλου που δηλώνει «θετικά διακείμενος» σ’ αυτή, την θεωρεί «συγγενή χώρο» του Σύριζα μαζί με «ένα μέρος ΠαΣοΚ-ΔΗΜΑΡ» κάτι που δεν ισχύει γ’ αυτόν με το ΚΚΕ και την ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Και είναι επόμενο, ο Τατσόπουλος να είναι το αγαπημένο παιδί των ΜΜΕ του ΔΟΛ, αφού έμμεσα ζητάει να αποχωρήσει ή να διαγραφεί ο Π. Λαφαζάνης από τον Σύριζα).

Να επανέλθουμε στα όσα συμβαίνουν στο ΠΑΣΟΚ. Σύμφωνα με τα όσα ακούσαμε στην τηλεόραση Extra3, 12 βουλευτές και στελέχη του, με επικεφαλής Σαχινίδη και Μωραϊτη, με επιστολή που έστειλαν στον Ε. Βενιζέλο, ζητούν να συγκληθεί άμεσα η Κεντρική Επιτροπή του κόμματος για να εκτιμήσει τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.

Το «σοσιαλιστικό» δεκανίκι της ακροδεξιάς κυβέρνησης, αρχίζει να ραγίζει και αν σπάσει, θα παρασύρει μαζί του και την κυβέρνηση λαϊκής καταστροφής που υπάρχει.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

ΔΙΟΝΥΣΗΣ
13 Δεκεμβρίου 2013 στις 12:36 π.μ.

Δεν με ενδιαφέρει η τύχη του ΠΑΣΟΚ ή της κυβέρνησης συνολικά. Αύριο να γίνουν εκλογές 45% θα ξαναπάρουν μαζί τα ρετάλια τους. Αυτό που πρέπει να μας απασχολεί σοβαρά είναι εάν υπάρχει σοβαρή προοπτική να τους κρεμάσουμε. Αυτό το συζητάμε. Και συνοπτικά, χωρίς δίκες και άλλες τέτοιες πολυτέλειες.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger