Home » , » Δήλωση του Δημήτρη Κουφοντίνα για το ιδεολογικό υπόβαθρο της οργάνωσης Ε.Ο 17 Νοέμβρη (Βίντεο)

Δήλωση του Δημήτρη Κουφοντίνα για το ιδεολογικό υπόβαθρο της οργάνωσης Ε.Ο 17 Νοέμβρη (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014 | 3:48 π.μ.

Ένα βίντεο με μια δήλωση του Δημήτρη Κουφοντίνα, για την 17 Νοέμβρη μας έστειλε αναγνώστης μας. Τουλάχιστον για μας ήταν άγνωστη και δεν ξέρουμε ούτε τον χρόνο που έχει γίνει.

Το βίντεο έχει ανεβάσει στο διαδίκτυο -από την ΕΡΤ- ο χρήστης του youtube που χρησιμοποιεί το ψευδώνυμο revolution8080.
Επειδή στα περισσότερο από πέντε λεπτά που διαρκεί η δήλωση του φυλακισμένου που έχει αναλάβει την πολιτική ευθύνη για την δράση της Ε. Ο 17 Νοέμβρη, ξεδιπλώνεται συμπυκνωμένα το ιδεολογικό υπόβαθρο της οργάνωσης, η οποία ξαναήλθε στο φως της επικαιρότητας με την εξαφάνιση του Χριστόδουλου Ξηρού, θεωρούμε πώς πρέπει να παραθέσουμε αυτό το βίντεο.

Λόγο του ότι ο ήχος στο αρχικό βίντεο είναι πολύ άσχημος, τον επεξεργαστήκαμε επιδιώκοντας το καλύτερο αποτέλεσμα και ξαναανεβάσαμε το βίντεο. Ελπίζουμε να δείξει κατανόηση ο αρχικός χρήστης που ανέβασε αυτό το βίντεο και το οποίο στην ουσία είναι ιστορικό ντοκουμέντο.

 Υ.Γ: «Σήμερα, η κρίση έχει σωρεύσει έναν τεράστιο όγκο λαϊκής οργής, έχει συγκεντρωθεί πολύ εύφλεκτο κοινωνικό υλικό. Ο εργαζόμενος, ο αγρότης, ο μικρομεσαίος έχει πιεστεί πολύ, έχει αγανακτήσει πολύ. Ταυτόχρονα, διαμορφώνεται ολοένα και πιο μαζικά ένα ρεύμα άγριας νεολαίας σε όλη την Ελλάδα, με έντονη εξεγερτική διάθεση, το οποίο διεκδικεί τον ρόλο του κινητήρα για μια ευρύτερη κοινωνική έκρηξη. Κάποιοι αυτό το βλέπουν ως κίνδυνο, εγώ ως ελπίδα». Από συνέντευξη του Δ. Κουφοντίνα στην εφημερίδα Real news 

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

Ανώνυμος
9 Ιανουαρίου 2014 στις 5:22 π.μ.

Οι τρομοκράτες της Νέας Δικτατορίας, που μας δολοφονούν συστηματικά, έχουν το θράσος να συνδέουν το ΣΥΡΙΖΑ με τη 17Ν! Ας ψάξουν τις δηλώσεις τους για τον Ανδρέα Παπανδρέου και το ΠΑΚ, όπου ούτε λίγο ούτε πολύ μετά από κάθε εμφάνιση της οργάνωσης κατηγορούσαν το ΠΑΣΟΚ ότι ήταν πίσω από τη 17Ν τον ΕΛΑ κλπ. Τώρα συγκυβερνάνε και καλύπτουν τα σκάνδαλα όσων έλεγαν τότε τρομοκράτες.

9 Ιανουαρίου 2014 στις 2:29 μ.μ.

Από το αρχείο ΕΡΤ είναι το βίντεο που παίζει στο backround και όχι η δήλωση. Η "δήλωση" είναι από το ντοκιμαντερ "Ο άνεμος γυρίζει, τα σημάδια προμηνύουν θύελλα". Για να είμαι ακριβέστερος: το συγκεκριμένο βίντεο είναι απόσπασμα αυτού του ντοκιμαντέρ. Υπάρχει ολόκληρο εδώ: http://www.youtube.com/watch?v=x4aV_IR-7TE Το απόσπασμα ξεκινάει στο 21:30 περίπου.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger