Home » , » Ποιος οπλίζει τον Ξηρό;

Ποιος οπλίζει τον Ξηρό;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014 | 1:46 μ.μ.

Του Δημήτρη Ψαρρά – «Εφημερίδα των Συντακτών»

Γράφτηκαν και ακούστηκαν περίπου τα πάντα για την εξαφάνιση και τη διαδικτυακή επανεμφάνιση του Χριστόδουλου Ξηρού. Κόμματα, δημοσιογράφοι και αναλυτές ολοφύρονται για το λουτρό αίματος που μας περιμένει. Μέχρι και ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ θορυβήθηκε για την απελευθέρωση του «Ελληνα Μπιν Λάντεν». Και από την άλλη μεριά, οι ίδιοι άνθρωποι ειρωνεύονται από το πρωί μέχρι το βράδυ τον « βαψομαλλιά επαναστάτη», γελάνε με τη δυσκολία του να αρθρώσει πέντε λέξεις που διάβαζε από το αυτοσχέδιο autocue ή με την μπλούζα του και την κουρτίνα με τις φωτοτυπίες των ινδαλμάτων του.

Μέχρι και ο συγκρατούμενος του Αλέξανδρος Γιωτόπουλος έσπευσε να καταγγείλει ειδική ευνοϊκή μεταχείριση του Ξηρού και υπαινίχθηκε ότι είναι ενεργούμενο των «υπηρεσιών».

Μάλιστα, ο συνήθως προσεκτικός κ. Γιωτόπουλος έφτασε στο σημείο να φέξει τις αρχές που όχι μόνο δεν τιμώρησαν τον Ξηρό όταν έβαλε φωτιά στο στρώμα του, αλλά αποδέχτηκαν το αίτημα του να μεταφερθεί για λόγους υγείας σε άλλο κελί. Λες και δεν είναι αυτός ο μόνος τρόπος των κρατουμένων όπου γης να διεκδικούν μια ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger