Home » , » Το ΚΚΕ σφυρίζει αδιάφορα για την ανάληψη κατασταλτικής δράσης στο στρατό και ενδιαφέρεται αν θα εφαρμοστεί η απόφαση του ΣτΕ για τους αστυνομικούς

Το ΚΚΕ σφυρίζει αδιάφορα για την ανάληψη κατασταλτικής δράσης στο στρατό και ενδιαφέρεται αν θα εφαρμοστεί η απόφαση του ΣτΕ για τους αστυνομικούς

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2017 | 1:57 π.μ.

 Πηγή: Δίκτυο Σπάρτακος

Πιστεύουμε ότι η παρακάτω ανακοίνωση αποτελεί την πραγματική ουσία της σχέσης του ΚΚΕ με το έθνος κράτος, το κατασταλτικό μηχανισμό και το βαθύ κράτος.

Στην περιφέρεια της Ηπείρου η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος έχουν οργιάσει κατασταλτικά.

Υλοποιώντας όλα τα δόγματα άμυνας-ασφάλειας στο πλαίσιο της αντιμετώπισης των ασύμμετρων απειλών έχουν επιβάλλει την ανάληψη από τον στρατό αστυνομικών καθηκόντων.
Θυμίζουμε την σχετική μας ανακοίνωση: "Οι φαντάροι παίρνουν μετάθεση στη Δίωξη Ναρκωτικών; Ο Στρατός αναλαμβάνει Αστυνομικά καθήκοντα".

Αναδιαρθρώνοντας επομένως της αστυνομικές αρχές της περιοχής ουσιαστικά μετέτρεψαν τους φαντάρους σε Δίωξη Νρκωτικών και γέμισαν όλα τα γραφικά χωριουδάκια με τεθωρακισμένα Μ113.
 Μια φοβερά φθηνή, επικίνδυνη και μιλιταριστική πολιτική επιλογή.

Για όλα αυτά το ΚΚΕ δεν έχει βγάλει ούτε ανακοίνωση ενώ τις καταγγελίες μας τις απέκρυψαν τα εναλλακτικά σάιτ και ο υπόλοιπος τύπος.

Τώρα διαβάζουμε ότι αντιπροσωπεία του ΚΚΕ επισκέφτηκε το Αστυνομικό Μέγαρο των Ιωαννίνων, ενημερώθηκε για όλα αυτά αλλά και πάλι δεν βρήκε τίποτε να διαμαρτυρηθεί.
Το μόνο θέμα που έθιξε η αντιπροσωπεία του ΚΚΕ είναι γιατί δεν εφαρμόζεται η απόφαση του ΣτΕ για τους ένστολους.

Θυμίζουμε όμως ότι αυτή η δικαστική απόφαση που προβλέπει ότι μόνο τα όργανα του Βαθέως Κράτους δε θα πρέπει να θιγούν από μνημονιακές περικοπές σε μισθούς-συντάξεις, ώστε δικαστές-ασφαλίτες-αστυνομικοί-χαφιέδες της ΕΥΠ-στρατιωτικοί  πρέπει να είναι ικανοποιημένοι ώστε να επιβάλλουν τα μέτρα στο εργατικό κίνημα και να λειτουργήσει το αστικό κράτος.  
Εδώ και καιρό και σε αυτή την επίσκεψη υποστηρίζει ότι πρέπει να εφαρμοστεί αυτή η άθλια δικαστική απόφαση.

Νομίζουμε ότι όλοι μπορούμε να βγάλουμε τα συμπεράσματα μας και να καταλάβουμε ποιος πραγματικά θέλει να συγκρουστεί με το κράτος του Κοινοβουλευτικού Ολοκληρωτισμού.

Εδώ μπορείτε να διαβάσετε την σχετική είδηση για την επίσκεψη αντιπροσωπείας του ΚΚΕ στο αστυνομικό μέγαρο της αστυνομίας στα Ιωάννινα.  
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 112 σχόλια

10 Φεβρουαρίου 2017 στις 2:16 π.μ.

Καλή η προσπάθεια για Αντικομμουνισμό αλλά δεν πιάνει. Απόλυτα φυσιολογικό την ώρα που η Αριστερή Κυβέρνηση ξεβρακώθηκε απόλυτα σφάζοντας τον λαό. ΟΙ Θέσεις του ΚΚΕ είναι πεντακάθαρες. Οποιος θέλει να παλέψει για την Ανατροπή του Καπιταλισμού με Κοινωνικοποίηση των μέσων παραγωγής τον περιμένουμε στην Λαική Συμμαχία. Ολα τα υπόλοιπα απο όσους στηρίξανε την ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ είναι κούφια λόγια.

10 Φεβρουαρίου 2017 στις 7:47 π.μ.

http://www.rizospastis.gr/storyGrouping.do?format=detail&grouping=66

Μη προτρεχέτω η γλώττα... του Ριζοσπάστου! Που λένε και στο χωριό μου...

Ή όταν το Δίκτυο Σπάρτακος πήγαινε, το ΚΚΕ ερχόταν.

Άγνωστος Χ

ΥΓ: Να θυμίσουμε στο Δίκτυο Σπάρτακος, το οποίο έχει "προγράψει" όλους τους ενστόλους, το "ΕΑΜ Χωροφυλακής"... Το οποίο έδρασε στο πλαίσιο του πλέον αντιδραστικού καθεστώτος που γνώρισε ο Ελληνικός Λαός. Και τότε οι χωροφύλακες διορίζονταν με πιστοποιητικά κοινωνικών φρονημάτων και όχι με Πανελλήνιες. http://tsak-giorgis.blogspot.gr/2012/04/741943-56.html

ΥΓ2: Θα ανασκευάσει το Δίκτυο Σπάρτακος, οέο; Ή γκαιμπελική προπαγάνδα ("πες, πες, κάτι θα μείνει...") και όποιον πάρει ο χάρος;
Ή τουλάχιστον αν δε θέλει να ανασκευάσει, ας μας αποδείξει με άλλα επιχειρήματα, πιο σοβαρά και στέρεα, γιατί το ΚΚΕ έχει οιαδήποτε "σχέση με το έθνος κράτος, το κατασταλτικό μηχανισμό και το βαθύ κράτος", πέρα από τη συμμετοχή στο αστικό κοινοβούλιο (όπως και οι Μπολσεβίκοι επί 11 χρόνια πριν την Επανάσταση) και σε αιρετά δημοτικά/περιφερειακά συμβούλια.

ΥΓ3: Όταν το Δίκτυο Σπάρτακος έκανε εκπομπή στο κομματικό ραδιόφωνο του ΣΥΡΙΖΑ (μέχρι το Σεπτέμβρη του 2015!!!!), αυτός ηγείτο του "έθνους κράτους, του κατασταλτικού μηχανισμού και το βαθέος κράτους". Αλλά το Δίκτυο Σπάρτακος έκανε την πάπια, για λόγους που τους αφήνω στην οργιώδη φαντασία των αναγνωστών αυτού του σχολίου... Λίγη ντροπή δε βλάπτει.

10 Φεβρουαρίου 2017 στις 7:53 π.μ.

Η ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΑ, ΠΟΛΥΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΒΑΡΕΤΗ. ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΙΝΗΣΕΩΝ.

10 Φεβρουαρίου 2017 στις 8:15 π.μ.

ΟΧΙ κεφαλαία γράμματα στα σχόλια.

10 Φεβρουαρίου 2017 στις 9:25 π.μ.

7.53 Σου είπα δεν πιάνει ο Αντικομμουνισμός. Θα τα φτιάξει όλα η Αριστερή κυβέρνηση που στηρίξατε με χέρια και με πόδια. ΟΙ Θέσεις του ΚΚΕ είναι πεντακάθαρες.

10 Φεβρουαρίου 2017 στις 11:22 π.μ.

Επιτροπή Αλληλεγγύης

Σου απάντησε με παραπομπή απο άρθρο του Ριζοσπάστη.Τι αλλο θες δηλαδή.Μετάνοιες και επικλήσεις στα πόδια σας;Εσεις για τον γκεμπελισμό τα ωμα ψέυδει τα κατασκευάσματα και την αλήτικη αντικκε υστερία σας πως θα απολογηθειτε;

Εαν το ΚΚΕ εχει στόχο την σύγκρουση φαίνεται απο το πρόγραμα του και καλό θα ήταν να το διαβάσετε πριν ανοίξετε το στόμα σας οπως επίσης και απο την δράση του μέσα στο κίνημα.Ενα κίνημα στο οποίο απλά δεν υπάρχετε και παρόλα αυτα κάνετε μαθήματα κουνόντας το δάχτυλο.

10 Φεβρουαρίου 2017 στις 1:58 μ.μ.

Ντροπή στο δίκτυο Σπάρτακος. Μετά από τόσες ξεκάθαρες δηλώσεις και θέσεις του ΚΚΕ κατά του εθνικού νομίσματος, και της εθνικής ανεξαρτησίας εν γένει καθώς η Ελλάδα είναι "ιμπεριαλιστική" και όχι εξαρτημένη χώρα, βγαίνετε και το κατηγορείτε για υποστήριξη του "έθνους κράτους". Αχάριστοι είστε. [Η δικαστική απόφαση αφορά αυτούς γιατί αυτοί προσφύγανε. Κατάπτυστες είναι οι περικοπές στους υπόλοιπους, όχι οι αποφάσεις που δικαιώνουν ορισμένους].

10 Φεβρουαρίου 2017 στις 5:07 μ.μ.

Περιμένουμε ακόμη μια σοβαρή απάντηση από το ΚΚΕ και όχι τη συνηθισμένη λάσπη. Η καταγγελία είναι συγκεκριμένη, τα γεγονότα είναι συγκεκριμένα.

10 Φεβρουαρίου 2017 στις 6:39 μ.μ.

Μια απάντηση πέρα από τη γλώσσα πεζοδρομίου.
Το παράδειγμα του εαμ χωροφυλακής είναι ατυχέστατο γιατί αναφερεται σε άλλη εποχή, διαφορετικά επίδικα.
Το ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ Πήγε στο ΚΟΚΚΙΝΟ την περίοδο κατάληψης της ερτ και έφυγε με αφορμή την επίθεση στην ERTOPEN. Αν έχεις να μας ασκήσεις κριτική για τα όσα λέγαμε, καλοδεχούμενη, αν και δύσκολα θα βρεις οτιδήποτε.λαθεμένη
Το ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ έπαιξε καθοριστικό ρόλο να αλλάξει τη λαθεμένη θέση το ΚΚΕ για το νόμο για τη θητεία, που ήθελε να το ψηφίσει επί τη αρχής Τελικά καταψήφισε.
Το ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ήταν η μόνη συλλογικότητα που άσκηση κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ την 26η Ιανουρίου
2015 για τη ΜΟΜΑ.
Το ΚΚΕ το έπραξε πολύ αργότερα όταν απείληθηκε εκλογική στην Ικαρία και για αυτό το λόγο.
Το ΚΚΕ έχει σταματήσει οποιαδ ήποτε πάλη στον στρατό από την επέμβαση της ΕΕ στην Κεντροαφρικανική Μημοκρατία από το Στρατηγείο της Λάρισα.
Το ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΜΕΤΡΆ 2 ΧΡΌΝΙΑ ΦΥΛΑΚΉ από τον ΣΥΡΙΖΑ και διώξεις φαντάρων για τη συνεπή αντιρατσιστική τους πάλη.
Το ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ καλεί χωρίς κανένα όρο τα μέλη της ΚΝΕ για κοινή δράση μέσα στον στρατό.
Τέλος, η ανακοίνωση μας είναι συγκεκριμένη και απαιτεί μια σοβαρή απάντηση.

10 Φεβρουαρίου 2017 στις 8:41 μ.μ.

Που διαφωνει οΣπαρτακος στην ανακοινωση;

10 Φεβρουαρίου 2017 στις 8:48 μ.μ.

Το οτι ο Σπάρτακος κάνει την λάσπη ιδεολογία πρέπει κάποιοι να έχουν πρόβλημα και η ομαδουλα εκτελεί χρέη μιας αντικκεδικης πρακτικής .Τέλος πως διαβάζουν της ανακοινωσεις ανάποδα κάθετα ανασκελα να την ξαναδιαβασουν όρθια.

10 Φεβρουαρίου 2017 στις 9:07 μ.μ.

Δίκτυο Σπάρτακος-Επιτροπή Αλληλεγγύης

Σας απάντησε ξεκάθαρα με παραπομπή απο άρθρο του Ριζοσπάστη.Ποσο είνα το θράσος σας τελικά;Αντε αλλη μια λοιπόν http://www.rizospastis.gr/storyGrouping.do?format=detail&grouping=66


Εσεις για τον γκεμπελισμό τα ωμα ψέυδει τα κατασκευάσματα και την αλήτικη αντικκε υστερία σας πως θα απολογηθειτε;

10 Φεβρουαρίου 2017 στις 9:50 μ.μ.

Οταν οι αθλιότητες και η συκοφαντία του Δικτυου Σπάρτακος κατα του ΚΚΕ και της ΚΝΕ παίρνουν πληρωμένη απάντηση μέσα απο τον Ριζοσπάστη.
Μια οφειλόμενη απάντηση στο αυτοαποκαλούμενο Δίκτυο Νέων Στρατευμένων «Ο Σπάρτακος»:http://www.rizospastis.gr/story.do?id=8770376

Φτάνουν μέχρις στο σημείο οι ανεκδιήγητοι να ισχυριστούν οτι έπαιξαν και καθοριστικό ρόλο στο να αλλάξει τη λαθεμένη θέση το ΚΚΕ για το νόμο για τη θητεία, που ήθελε να το ψηφίσει επί τη αρχής και τελικά καταψήφισε όπως ισχυρίζονται.Απο που προκύπτει αυτή η φαντασίωση;Απο ποια σενάρια για αγρίους βγήκε τέτοια επιθυμία;

Θα παραθέσω μόνο ενα κομμάτι του άρθρου του Ριζοσπάστη που φανερώνει με τι τάξης μεγέθους τσαρλατάνους και καραμπινάτους ψέυτες και απατεώνες έχουμε να κάνουμε με αυτό το αποκαλούμενο Δίκτυο Σπάρτακος.

-"Θα θέλαμε να συμβουλέψουμε τους συγκεκριμένους να μην μπερδεύουν το μπόι τους με τη σκιά τους και όταν αναφέρονται στο ΚΚΕ να είναι λιγότερο αμετροεπείς. Το ΚΚΕ υπάρχει κοντά 100 χρόνια σε αυτήν την κοινωνία, πολύ πριν κάποιος διανοηθεί την ύπαρξη του «Σπάρτακου». Από την εποχή που οι κομμουνιστές φαντάροι βασανίζονταν στο Καλπάκι μέχρι σήμερα, δεν έχει υπάρξει στιγμή - αγώνας - διεκδίκηση των στρατιωτών που να μην έχουν πρωτοστατήσει οι κομμουνιστές, χωρίς ποτέ να λογαριάζουν το προσωπικό κόστος και τις θυσίες. Σε αυτό το δρόμο του αγώνα θα συνεχίσει το ΚΚΕ και η ΚΝΕ, στα σχολεία, στα πανεπιστήμια, στα ΤΕΙ, στις σχολές Κατάρτισης, στους χώρους δουλειάς και στα στρατόπεδα."-

10 Φεβρουαρίου 2017 στις 10:27 μ.μ.

@ Δίκτυο Σπάρτακος

1) Ναι. Το παράδειγμα της κατοχικής χωροφυλακής αναφέρεται σε πολύ χειρότερη περίοδο από τη σημερινή. Η καταστολή τότε σήμαινε βασανισμούς και δημόσιες εκτελέσεις.

2) Όχι. Έχω να σας ασκήσω κριτική γιατί δώσατε αριστερή επίφαση στο οπορτουνιστικό μόρφωμα του ΣΥΡΙΖΑ. Και σημέρα κουνάτε το δάχτυλο...

3) Δηλαδή το ΚΚΕ, που "έχει σχέσεις με το βαθύ κράτος" (βλ. συμπεράσματα του άρθρου), παίρνει γραμμή ή έστω πιέζεται από το αντισυστημικό Δίκτυο Σπάρτακος.

4) Κάνετε πλάκα στα περί κριτικής; Δε μιλάμε για το 1915. Για το 2015 μιλάμε. Και δεν πάσχουμε (ακόμη) από Αλτσχάιμερ...

5) Εγώ θα σας πρότεινα να μην συγχρωτίζεστε με τα μέλη της ΚΝΕ που έχουν "σχέσεις με το βαθύ κράτος"...

6) Νομίζω ότι το "αφιέρωμα" στο Ρίζο είναι σοβαρότατη απάντηση. Η κριτική σας πάσχει. Βασίζεστε ένα συμπέρασμα σε σαθρότατα επιχειρήματα. Όταν υπάρχουν κάμποσα άρθρα για τη συμμετοχή του στρατού στην εσωτερική καταστολή κι εσείς αυτό το θεωρείτε "σιγή ιχθύος", τι να πω; Και να σας ενημερώσω ότι ο Ρίζος δεν είναι "ανέξαρτητο αριστερό μέσο ενημέρωσης" (θου κύριε φυλακήν τω στόματί μου...) σαν το Κόκκινο, αλλά όργανο προπαγάνδισης των θέσεων της ηγεσίας του ΚΚΕ.

Άγνωστος Χ

ΥΓ: "Γλώσσα πεζοδρομίου"!?

ΥΓ2: Δεν εκπροσωπώ ούτε το ΚΚΕ ούτε κάποια συλλογικότητα. Απλώς, έκανα κάτι το "εξωφρενικό" αφού διάβασα το άρθρο σας: επειδή είχα διαβάσει σχετικά άρθρα του Ρίζου, γκούγκλαρα "καταστολή Ριζοσπάστης" και αυτό ήταν το πρώτο αποτέλεσμα...

10 Φεβρουαρίου 2017 στις 11:16 μ.μ.

Γιάννης. Ιμπεριαλιστική επέμβαση το 1919 στην Ουκρανία για μερίδι απο την λεία της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας. Ιμπεριαλιστική πόλεμος στην Αλβανία το 1940 σαν Σύμμαχος των Αγγλων. Ιμπεριαλιστική Επέμβαση στην ΚΟΡΕΑ 1950 1955 για μερίδιο στην Κύπρο συμμετέχει μέχρι καισήμερα σε όλους τους Ιμπεριαλιστικούς πολέμους στα πλαίσια της Ανισόμετρης ανάπτυξης και λες για ....εξάρτηση..... Τότε να κάνουμε ένα έρνο για τους φουκαράδες τους Αστούς

10 Φεβρουαρίου 2017 στις 11:26 μ.μ.

Δεν υπάρχει καμμία κοινή δράση μέ όσους στηρίξανε με χέρια και με πόδια τον σύριζα για να διασωθεί μετά το πλήρες ξεβράκωμα του. Οποιος θέλει ΤΑΞΙΚΗ ΕΝΟτΗΤΑ είμαστε εδώ. Λαική Συμμαχία συμμετέχει όποιος θέλει σε ΤΑΞΙΚΗ ΒΑΣΗ. Πολιτικό σχήμα σε καμμία περίπτωση. Τα κόλπα τελειώσανε. Τα εγκλήματα του ΣΥΡΙΖΑ είναι εδώ.

11 Φεβρουαρίου 2017 στις 11:48 π.μ.

Απορία ψάλτου: Το δεύτερο Γραφείο πως αντιμετωπίζει το "αντισυστημικό δίκτυο Σπάρτακος";
Λοιπόν, η δεν τα καταφέρνει, οπότε θάπρεπε να ξηλωθούν όλοι από λοχία και πάνω, η......η δεν υπάρχει πρόβλημα!
Εγώ νομίζω πως το πήρα το μήνυμα της ανακοίνωσης του "ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ". Η αστική τάξη έχει και στο στρατό την ....δική της "αριστερή" αντιπολίτευση, και το ΚΚΕ να κάτσει στα αυγά του...
Είναι οι σύγχρονες μέθοδες αντιμετώπισης του επαναστατικού κινήματος. Ο εμβολιασμός με εξασθενημένα αντισώματα. "Πλατείες", "Ανοίξεις", "κινήματα" κλπ. κλπ.

11 Φεβρουαρίου 2017 στις 10:25 μ.μ.

Παναγιώτης Τζαμαρία: Ουκρανία και Κορέα χαρακτηριστικές περιπτώσεις κυβερνήσεων της Ελλάδας που είχαν εγκαθιδρυθεί από ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις μεγάλων δυνάμεων. Η απόλυτη εξάρτηση, όπως περίπου και σήμερα με τα μνημόνια και την ΕΕ. Στην Αλβανία έγινε αντεπίθεση και προέλαση σε έδαφος κατειλημμένο από τον εχθρό, ότι και με την ΕΣΣΔ το 1943-44. Οι αστοί δε χρειάζονται έρανο, μια χαρά τους υπηρετεί το ΚΚΕ με τη σεχταριστική του στάση.

12 Φεβρουαρίου 2017 στις 6:51 π.μ.

Συναγωνιστές καλημέρα, Έχουν περάσει τόσες μέρες και σοβαρή απάντηση δεν λάβαμε.
Δεν είναι προσωπική σας αδυναμία αλλά απηχεί το κομματικό αδιέξοδο.
Αναφέρατε τόσα ιστορικά παραδείγματα, τα οποία όμως αφορούν το κκε άλλων ιστορικών περιόδωδεν ανοίγουμε αυτή την συζήτηση γιατί είναι τεράστια.
Μιλήσαμε για τι γίνεται το 2017 στην Ήπειρο και μας απαντήσατε για τις ανακινώσεις του κκε το 2013 επί ΠΑΣΟΚ-ΝΔ.
Ο προσεκτικός αναγνώστης θα αναρωτιούνταν τι έκανε το ΚΚΕ όταν εφαρμόστηκαν όλα αυτά;
Κρύφτηκε σύντροφοι. Το απέκρυψε!
Είναι χαρακτηριστική η στάση υποταγής του ΚΚΕ όταν ο στρατός το 2016 έκανε την άσκηση ανακατάληψης εργοστασίου στην Κοζάνη.
Το εγκαλούσε το κόμμα το ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ της ΔΕΗ γιατί δε μπήκε μπροστά να ακυρωθεί η άσκηση αγωνιστικά.
Πετάτε λοιπόν λασπη αλλά το ΚΚΕ βαρά προσοχή στην κυβερνηση ΤΣΙΠΡΑ-ΚΑΜΜΕΝΟΥ και στον στρατό τους.
Δεν αναρωτιέστε γιατί τι ΚΚΕ-ΚΝΕ δεν έχουν ΚΑΜΙΑ δράση στον στρατό;
Γιατί;

12 Φεβρουαρίου 2017 στις 3:46 μ.μ.

Καταρχήν δεν είμαστε ούτε συναγωνιστές ούτε σύντροφοι με τις Ορντινάτζες της ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ που σφάζει τον λαό στην υπηρεσία του Καπιταλισμού και στηρίξατε για χρόνια. Το ΚΚΕ όσο λάσπη και να ρίξετε σε κυβερνήσεις στον καπιταλισμό. Οποιος θέλει την λύση όλων των προβλημάτων του λαού τον περιμένουμε στην ΛΑΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ σε ΤΑΞΙΚΗ ΒΑΣΗ.

12 Φεβρουαρίου 2017 στις 3:52 μ.μ.

Γιάννης. Στην Ουκρανία και στην Κορέα η Αστική Τάξη της χώρας πήγε για να πάρει μερίδιο απο την λεία σε Τουρκία και Κύπρο. Ιμπεριαλιστική απο το 1919. Το 1940 μαζί με τους Αγγλους Συμμάχους της για μερίδιο απο την λεια. Η ΕΣΣΔ και ο ΚΚΟΚΙΝΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ εκμεταλεύτηκε τον Θετικό Συσχετισμό δίνοντας την δυνατότητα στους λαούς να οικοδομήσουνε Σοσιαλισμό αποτρέποντας ΣΟΣΙΑΛΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΟΠΟΡΤΟΥΝΙΣΜΟ απο το να πνίξουνε τα πάντα στο αίμα όπως το 1918 1920 στην Ευρώπη. Τον Ερανο να τον κάνετε αν είναι σε ....εξάρτηση..... και έχουνε και την στήριξει της ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ που σφάζει τον λαό.

12 Φεβρουαρίου 2017 στις 5:47 μ.μ.

Γιάννης. Σεχταρισμός σύμφωνα παντα με τον ΛΕΝΙΝ είναι όταν δεν συμμετέχεις στο Αστικό Κοινοβούλιο. Το ΚΚΕ συμμετέχει απο Θέσεις ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ όσο οι Καπιταλιστές έχουνε τα μέσα παραγωγής στα χέρια τους. Με τον Καπιταλισμό παγκόσμια πλέον στο Ιμπεριαλιστικό Στάδιο και την χώρα μας απο το 1919. ΛΕΝΙΝ ο Οποίος απο το 1903 έφτιαξε το Κόμμα των Μπολσεβίκων σε ανοιχτή σύγκρουση με την 5η Φάλαγγα του Οπορτουνισμού δεν μπήκε ποτέ στην ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΕΡΕΝΣΚΙ που το καλοκαίρι του 1917 έβγαλε διαταγή για την ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥ ΛΕΝΙΝ και τους ανέτρεψε. Η ΚΑΠΛΑΝ που τον πυροβόλησε ήτανε ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΜΕΝΣΕΒΙΚΑ.... Αντίθετα στην Γερμανία το 1919 οι Κομμουνιστές ήτανε Εγκλωβισμένοι στο ιδιο κόμμα με τους Δολοφόνους τους ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΕΜΠΕΤ ΣΑΙΝΤΕΜΑΝ που φτιάξανε τα Φασιστικά τάγματα εφόδου Φράικοπς και τους σφάξανε. Το να μας λες 100 χρόνια μετά να συνεργαστούμε με πολιτικά κόμματα του Καπιταλισμού δηλαδή των Δολοφόνων των Συντρόφων μας είναι σίγουρα Καλαμπούρι.

12 Φεβρουαρίου 2017 στις 8:30 μ.μ.

Είναι εύκολο να κομπάζεις με την ανοχή της αστικής τάξης, όπως τότε, που σπάγατε τζάμια με την ανοχή της αστυνομίας.
Η δουλειά στον στρατό της αστικής τάξης δεν γίνεται με ...κινήματα και "δίκτυα".

12 Φεβρουαρίου 2017 στις 8:40 μ.μ.

Για όποιον ενδιαφέρεται, είδα χτές, ότι ο "Ρ" τίμησε την ανακοίνωση του "ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ" περισσότερο από όσο θα άξιζε το μπόϊ του:
http://www.rizospastis.gr/story.do?id=9236387

13 Φεβρουαρίου 2017 στις 6:17 μ.μ.

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑ ΤΟ ΚΚΕ ΚΑΙ Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Συναγωνιστές, σε καμιά περίπτωση δεν είχαμε την πρόθεση να ασκήσουμε μια γενική κριτική στο κκε.
Θέσαμε λοιπόν εξαρχής δύο ζητήματα:
Στην περιφέρεια της Ηπείρου η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος έχουν οργιάσει κατασταλτικά.

Υλοποιώντας όλα τα δόγματα άμυνας-ασφάλειας στο πλαίσιο της αντιμετώπισης των ασύμμετρων απειλών έχουν επιβάλλει την ανάληψη από τον στρατό αστυνομικών καθηκόντων.
Θυμίζουμε την σχετική μας ανακοίνωση: "Οι φαντάροι παίρνουν μετάθεση στη Δίωξη Ναρκωτικών; Ο Στρατός αναλαμβάνει Αστυνομικά καθήκοντα".

Αναδιαρθρώνοντας επομένως της αστυνομικές αρχές της περιοχής ουσιαστικά μετέτρεψαν τους φαντάρους σε Δίωξη Νρκωτικών και γέμισαν όλα τα γραφικά χωριουδάκια με τεθωρακισμένα Μ113.
Μια φοβερά φθηνή, επικίνδυνη και μιλιταριστική πολιτική επιλογή.

Για όλα αυτά το ΚΚΕ δεν έχει βγάλει ούτε ανακοίνωση ενώ τις καταγγελίες μας τις απέκρυψαν τα εναλλακτικά σάιτ και ο υπόλοιπος τύπος.

Τώρα διαβάζουμε ότι αντιπροσωπεία του ΚΚΕ επισκέφτηκε το Αστυνομικό Μέγαρο των Ιωαννίνων, ενημερώθηκε για όλα αυτά αλλά και πάλι δεν βρήκε τίποτε να διαμαρτυρηθεί.
Το μόνο θέμα που έθιξε η αντιπροσωπεία του ΚΚΕ είναι γιατί δεν εφαρμόζεται η απόφαση του ΣτΕ για τους ένστολους.

Θυμίζουμε όμως ότι αυτή η δικαστική απόφαση που προβλέπει ότι μόνο τα όργανα του Βαθέως Κράτους δε θα πρέπει να θιγούν από μνημονιακές περικοπές σε μισθούς-συντάξεις, ώστε δικαστές-ασφαλίτες-αστυνομικοί-χαφιέδες της ΕΥΠ-στρατιωτικοί πρέπει να είναι ικανοποιημένοι ώστε να επιβάλλουν τα μέτρα στο εργατικό κίνημα και να λειτουργήσει το αστικό κράτος.
Εδώ και καιρό και σε αυτή την επίσκεψη υποστηρίζει ότι πρέπει να εφαρμοστεί αυτή η άθλια δικαστική απόφαση.
Πότε το ΚΚΕ-ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ θα απαντήσουν;

13 Φεβρουαρίου 2017 στις 6:36 μ.μ.

Σεχτάρ. Πολλά ζητάς απο τις Ορντινάτζες του Καπιταλισμού και του Σύριζα. Μην είσαι παράξενος........

13 Φεβρουαρίου 2017 στις 7:21 μ.μ.

6.17. Τα κόλπα δεν πιάνουνε. Οποιος θέλει να παλέψει ενάντια στα εγκλήματα του Καπιταλισμού τον περιμένουμε σε ΤΑΞΙΚΗ ΒΑΣΗ στην Λαική Συμμαχία. Ο Αντικομμουνισμός και η λάσπη για να καλυφθούνε τα εγκλήματα της ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ δεν πιάνουνε.

13 Φεβρουαρίου 2017 στις 10:53 μ.μ.

Παναγιώτης νομίζεις ότι κάνοντας copy paste τα ποιηματάκια που σε στέλνουν θα σου περάσει. Δεν κατάλαβες καλά και με μονόλογο δεν απαντάς σε τίποτα, όπως φαίνεται. Ιμπεριαλιστικές είναι οι Μεγάλες Δυνάμεις οι οποίες εγκαθιστούν φιλικές κυβερνήσεις στις μικρές χώρες και τις ελέγχουν. Γι'αυτό οι μικρές είναι εξαρτημένες και εσύ τα έχεις λίγο χαμένα υιοθετώντας τροτσκιστικές θέσεις. Σειρά έχει να μας πεις πόσο κακό και εθνικιστικό ήταν το ΕΑΜ γιατί έκανε εθνικοαπελευθερωτικό αγώνα, ξέρεις εσύ.
Σεχταριμός είναι να προσπαθείς να υπονομεύσεις κάθε λαϊκό κίνημα και αντίδραση που δεν την ελέγχεις και να απομονώνεσαι από τους υπόλοιπους στο όνομα της υπερεπαναστατικότητας και της ιδεολογικής "καθαρότητας". Είναι οι διχαστική αντίληψη του "όποιος δεν είναι μαζί μας είναι εναντίον μας" για να διασφαλίζεται το μεροκάματο των στελεχών ανενόχλητα. Κανείς δε σου είπε βέβαια να μπει το ΚΚΕ σε κυβέρνηση αλλά εσύ εκεί το χαβά σου, κάνεις πως δεν διαβάζεις και αραδιάζεις το ποιηματάκι. Λες και το ΚΚΕ δεν είναι του καπιταλισμού...

14 Φεβρουαρίου 2017 στις 10:22 π.μ.

Γιάννης. Ο Καπιταλισμός είναι πλέον στο Ιμπεριαλιστικό Στάδιο Παγκόσμια.Η Χώρα μας είναι απο το 1919 και η ΕΛΒΕΤΙΑ απο το 1917 στα πλαίσια της Ανισόμετρης ανάπτυξης με σχέσεις Αληλεξάρτησης και η κάθε χώρα έχει διαφορετική θέση στην Ιμπεριαλιστική πυραμίδα. Το 2ο και 3ο γράμμα του Ζαχαριάδη μιλάνε για Ιμπεριαλιστικό πόλεμο. Αν λοιπόν το ΕΑΜ είχε φτιαχτεί σαν Κοινωνική Συμμαχία θα γινότανε ο Αντιφασιστικός αγώνας στο πλεύρο της ΕΣΣΔ και τον Οκτώβρη του 1944 η Σύνδεση με το ΤΑΞΙΚΟ και ο λαός θα έπαιρνε την εξουσία. Οταν είσαι σε Πολιτικό Μέτωπο με την Σοσιαλδημοκρατία και τον Οπορτουνισμό δηλαδή την 5η Φάλαγγα η καταστροφή του λαού είναι δεδομένη. Στην ΛΑΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ συμμετέχει όποιος θέλει χωρίς να χρειάζεται να είναι Κομμουνιστής σε ΤΑΞΙΚΗ ΒΑΣΗ. Μέσα στον καθημερινό αγώνα για προσωρινά μέτρα ανακούφισης γίνεται και η διαπάλη των απόψεων και οι Κομμουνιστές προβάλουμε την δική μας. Και η ζωή ξεκαθαρίζει τα πάντα. Εξοδος απο την Ε.Ε με Κοινωνικοποίηση των μέσων παραγωγής μακριά απο οποιαδήποτε κυβέρνηση με τους Καπιταλιστές στην Εξουσία. Αυτή είναι η ποιο πλατιά Συμμαχία. Την ΑΡΙΣΤΕΡΑ την βλεπουμε κάθε μέρα εγκλήματα.

14 Φεβρουαρίου 2017 στις 10:48 π.μ.

Γιάννης. Σεχταρισμός είναι να μη συμμετέχεις στο Αστικό Κοινοβούλιο. Συμμετέχουμε απο θέσεις Εργατικής Λαικής Αντιπολίτευσης σύμφωνα πάντα με τον ΛΕΝΙΝ για τον καπιταλισμό στο Ιμπεριαλιστικό Στάδιο

14 Φεβρουαρίου 2017 στις 1:50 μ.μ.

Γιάννης. 21 Φλβάρη 6.30 το απόγευμα στην Ομόνοια στην Συγκέντρωση του ΠΑΜΕ. Κάτω απο την Σημαία της Τάξης μας.Δεν υπάρχει καμμία καθαρότητα. Αυτά είναι προφάσεις για όσους κάνουνε διχαστικές διασπαστικές ενέργειες σε βάρος του λαού για να μη πάρει ποτέ τα μέσα παραγωγής στα χέρια του. Η ΤΑΞΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ είναι πάνω απο όλα.

14 Φεβρουαρίου 2017 στις 10:50 μ.μ.

Παναγιώτης. Η Ελλάδα σε "αλληλεξάρτηση" με ΗΠΑ και Βρετανία; Δηλαδή είναι η Ελλάδα ισοδύναμη με ΗΠΑ και Βρετανία και απλώς "αλληλοεξαρτώνται". Μιλάμε ότι έσπασες κάθε ρεκόρ. Τον είδαμε και το Ζαχαριάδη τι κατάφερε με τα "γράμματα" και τις παλινωδίες του. Πράγματι η ζωή ξεκαθαρίζει τα πάντα, και το ΚΚΕ με τα στελέχη του που δεν έχουν κάνει ποτέ πραγματική δουλειά θα "ηγηθεί" της εργατικής τάξης απ' έξω. Αυτή θα είναι η ΤΑΞΙΚΗ ΒΑΣΗ υποθέτω. Φυσικά και θα καταδίκαζες το ΕΑΜ. Σεχταριμός είναι να προσπαθείς να υπονομεύσεις κάθε λαϊκό κίνημα και αντίδραση που δεν την ελέγχεις και να απομονώνεσαι από τους υπόλοιπους στο όνομα της υπερεπαναστατικότητας και της ιδεολογικής "καθαρότητας". Θα κάνουμε την επανάσταση 21 Φλεβάρη; Διχαστικές και διασπαστικές ενέργειες είναι να κάνεις διαδηλώσεις σαν τον ψωριάρη μόνος σου με πρόσχημα την ΤΑΞΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ την οποία έχεις αποφασίσει από μόνος σου ότι εκφράζεις ΜΟΝΟ εσύ. Στον ύπνο σου φυσικά...

14 Φεβρουαρίου 2017 στις 11:27 μ.μ.

Γιάννης. Ισοδύναμη το λες εσύ. Εγω είπα Σχέσεις Αληλεξάρτησης στα πλαίσια της Ανισόμετρης ανάπτυξης και ενδιάμεση θέση στην Ιμπεριαλιστική πυραμίδα. Αυτό είπα. 21 Φλεβάρη παλεύουμε κάτω απο την δική μας ΤΑΞΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ για να αποσπάσουμε προσωρινά μέτρα ανακούφισης. Μέσα στον αγώνα γίνεται και η διαπάλη των απόψεων και οι Κομμουνιστές προβάλουμε την δική μας και η ζωή ξεκαθαρίζει τα πάντα. Συμμετέχει όποιος θέλει χωρίς να χρειάζεται να είναι Κομμουνιστής. Σε ΤΑΞΙΚΗ ΒΑΣΗ. Η Ταξική Ενότητα είναι πάνω απο όλα.

14 Φεβρουαρίου 2017 στις 11:29 μ.μ.

Οσο για το 2ο και 3ο Γράμμα του Ζαχαριάδη για Ιμπεριαλιστικό πόλεμο οδηγούσανε σε Απελευθερωτικό πόλεμο μέσα απο ΕΑΜ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ και τον λαό στην Εξουσία τον ΟΚΤΩΒΡΗ ΤΟΥ 1944

15 Φεβρουαρίου 2017 στις 10:22 μ.μ.

Εσύ Παναγιώτη αυτό εννοείς όταν σε "αλληλεξάρτηση σε ενδιάμεση θέση" κλπ. Δηλαδή πως "εξαρτώνται" οι ΗΠΑ και οι Άγγλοι από την Ελλάδα αφού έχουμε "αλληλεξάρτηση"; Καταλαβαίνεις τι γράφεις; Προφανώς όχι και απλώς επαναλαμβάνεις την κασέτα που σου επιβάλλουν. Ένα γράμμα του Ζαχαριάδη οδηγούσε σε απελευθερωτικό πόλεμο; Ασυναρτησίες μέχρι τέλους...

15 Φεβρουαρίου 2017 στις 10:44 μ.μ.

Γιάννης. ΟΙ Οικονομίες των χωρών είναι σε Αλληλεξάρτηση μέσα στα πλαίσια της Ανισόμετρης Ανάπτυξης και η κάθε χώρα έχει διαφορετική θέση στην Ιμπεριαλιστική πυραμίδα. Είναι απλό μη τα μπερδεύεις.

15 Φεβρουαρίου 2017 στις 10:47 μ.μ.

Γιάννης. Ασφαλώς. Το 2ο και 3ο γράμμα Ζαχαριάδη μίλαγανε για ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ που σημαίνει Απελευθερωτικός αγώνας μέσα απο ΕΑΜ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ και τον Οκτώβρη του 1944 η σύνδεση με το ΤΑΞΙΚΟ και την Εξουσία ο λαός Με ΕΑΜ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ η καταστροφή είναι ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ.

15 Φεβρουαρίου 2017 στις 11:27 μ.μ.

Γιάννης. ασυναρτησίες....προφανώς επειδή δεν σε βολεύει... Αντίθετα όταν προσπαθείς να πλασάρεις.. τα Σοβιέτ για πολιτικά κόμματα αυτό δεν είναι ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ Καταλαβαίνω την προσπάθεια να πέσει το ΚΚΕ στον Βούρκο τον κυβερνήσεων μέσα στον Καπιταλισμό. Το έκανε η ΑΡΙΣΤΕΡΑ αυτό. ΟΙ Κομμουνιστές δεν τσιμπάμε.

17 Φεβρουαρίου 2017 στις 10:49 μ.μ.

Παναγιώτης πάλι τρία σχόλια από τον πανικό σου. Οι χώρες είναι ιμπεριαλιστικές ή εξαρτημένες, εσύ τα έχεις μπλέξει. Το ΕΑΜ μόνο ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ θα μπορούσε να είναι και τίποτα άλλο, και εκεί οφείλεται η επιτυχία του. Αλλιώς θα ήταν τροτσκιστικό γκρουπούσκουλο και δε θα είχε καμία απήχηση στην κοινωνία. Το ΚΚΕ μια χαρά κυλίστηκε στο Βούρκο του καπιταλισμού όταν είχε τον 902 ως καπιταλιστική επιχείρηση και καταπατούσε τα δικαιώματα των εργαζομένων. Για κομμουνιστές καλύτερα να μη μιλάς γιατί προφανώς δεν ξέρεις καν τι σημαίνει η λέξη.

18 Φεβρουαρίου 2017 στις 6:58 μ.μ.

Γιάννης. Συμφωνώ μαζί σου ότι δεν είσαι Κομμουνιστής. Αυτό όμως δεν είναι κακό. Στην Λαική Συμμαχία χωράμε όλοι σε Ταξική Βάση. 21 Φλεβάρη στην Ομόνοια 6.30 με το ΠΑΜΕ Κάτω απο την Σημαία της Τάξης μας. Ο Καπιταλισμός είναι πλέον Παγκόσμια στο ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ στα πλαίσια της Ανισόμετρης Ανάπτυξης με σχέσεις αληλεξάρτησης και η κάθε χώρα έχει διαφορετική θεση στην Ιμπεριαλιστική πυραμίδα. Σύμφωνα πάντα με τον ΛΕΝΙΝ. Το ΕΑΜ σαν ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΑ με ΣΜΑ ΛΙΒΑΝΟ ΚΑΖΕΡΤΑ έδεσε τον λαό χειροπόδαρα λόγω ΕΥΡΩΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ έδωσε την δυνατότητα στην Ενωμένη Αστική Τάξη και τους Αγγλους Συμμάχους της να αλλάξουνε τον Συσχετισμό να διαλέξουνε τον χρόνο της Σύγκρουσης και να σφάξουνε τον λαό σε Αθήνα Πειραιά χωρίς πιθανότητα νίκης λόγω ....λαοκρατίας....που σε καμμία περίπτωση δεν σημαίνει Σοσιαλισμός. Αντίθετα με ΕΑΜ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ σύμφωνα με το 2ο και 3ο Γράμμα ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ για ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ θα είχε φτιαχτεί ΕΑΜ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ θα έδινε τον ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ στο πλευρό της ΕΣΣΔ και τον ΟΚΤΩΒΡΗ ΤΟΥ 1944 εκμεταλεύομενο τον διεθνή Συσχετισμό δυνάμεων στα Βαλκάνια ο λαός θα έπαιρνε την Εξουσία. Και δεν θα είχε χρειαστεί ΔΕΚΕΜΒΡΗΣ και ΔΣΕ. Σοσιαλδημοκρατία και οπορτουνισμός ο σκοπός που υπάρχουνε είναι πάντα η σωτηρία του Καπιταλισμού σε ρόλο 5ης Φάλαγγας με τα ....σκαλάκια...

18 Φεβρουαρίου 2017 στις 7:15 μ.μ.

Πολιτικό μέτωπο με ΣΒΏΛΟ....ΤΣΙΡΙΜΩΚΟ.....Μ.ΚΥΡΚΟ.....Και τον Μενσεβίκο ΥΠΕΞ της Γεωργίας το 1921 Γ.ΠΑΣΑΛΙΔΗ που πολέμησε ενάντια στους Μπολσεβίκους. ΕΑΜ πολιτικό μέτωπο με πρόταση στον ΠΑΠΑΤΖΗ να αναλάβει πρόεδρος.... και στην συνέχεια σε κυβέρνηση στο έδαφος του Καπιταλισμού με τον ΠΑΠΑΤΖΗ που έσφαξε τον λαό σε Αθήνα Πειραιά το 1944... και η ...ΕΔΑ....το 1964 τον έκανε ...γέρο της δημοκρατίας..... Το 2008 ο Συνασπισμός γιόρτασε τα 40 χρόνια του ...εσωτερικού....Λέει ο Τρίκκας με αναφορές στον ...παρτσαλίδη... το 1944 είχαμε έτοιμη την μετατροπή του ΚΚΕ σε ....ΟΜΟΣΠΟΝΔΟ.... ήρθε ο Ζαχαριάδης και μας τα χάλασε όλα. Η ...ΕΔΑ....ήτανε η σύνδεση με το ....ΕΑΜ....ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ που μας καθυστέρησε ο ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ με τον ΔΣΕ. Τα είπε όλα. 1943 Διάλυση ΟΚΝΕ με καταστροφικά αποτελέσματα μέχρι το 1968. ΚΚΕ ...ΟΜΟΣΠΟΝΔΟ....ΤΟ 1944. Τα τηλεγραφήματα του Βαβούδη είναι Καταπέλτης. Μετά το 1948.... Οπορτουνιστικές δυνάμεις.... με την βοήθεια της Γουγκοσλαβικής πρεσβείας..... και την ανοχή του Αστικού κράτους προσπαθούσανε για την δημιουργία νέου κόμματος και την διάλυση του ΚΚΕ. Και το πετύχανε όταν το ΚΚΕ το 1950 πήγε να φτιάξει ένα Εκλογικό συνδυασμό ΠΑΝΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ για μια χαραμάδα νομιμότητας σε συνδυασμό με τις παράνομες Κ.Ο φτιάξανε την ....ΕΔΑ....που κατέστρεψε το ΚΚΕ. 1958 1974 χωερίς Κ.Ο.

18 Φεβρουαρίου 2017 στις 10:08 μ.μ.

Παναγιώτη, εγώ δεν είπα ότι είμαι κομμουνιστής αλλά σίγουρα δεν είσαι ούτε εσύ, αν και μάλλον δεν το έχεις καταλάβει. Το παραμυθάκι αναθεώρησης της ιστορίας που έχει φτιάξει το ΚΚΕ για να δικαιολογήσει τη σημερινή σεχταριτική και υπονομευτική του στάση το ξέρουμε και το έχουμε χιλιοδιαβάσει. Μην μπαίνεις στον κόπο. Πολύ απλά το ΕΑΜ αλλιώς δε θα μπορούσε να υπάρξει παρά σαν συμμαχία πολιτικών δυνάμεων. Αν έμενε μόνο το ΚΚΕ με τη μονομερή "ταξική" θεώρηση δε θα το ήξερε κανένας, αλλά έκανε άνοιγμα το λαό, το αντίθετο από αυτό που κάνει το ΚΚΕ σήμερα. Η εκ των υστέρων καταδίκη κάθε συνεργασίας στην ιστορία είναι αυτή που θα εξασφαλίσει τη διαιώνιση και η αναπαραγωγή των προνομίων της ηγεσίας.

18 Φεβρουαρίου 2017 στις 10:34 μ.μ.

Γιάννης. Δεν υπάρχει καμμία αναθεώρηση της Ιστορίας. Μετά την ολοκλήρωση της Ανατροπής του Σοσιαλισμού το 1991 με το ΚΚΕ να έχει φτάσει ένα βήμα απο την καταστροφή ξεκινήσαμε την μελέτη της Ιστορίας την εξαγωγή Συμπερασμάτων και την Αποκατάσταση των Επαναστατικών χαραχτηριστικών του κόμματος. Και το συμπέρασμα λέει τα Πολιτικά Μέτωπα με Σοσιαλδημοκρατία και Οπορτουνισμό και η Συμμετοχή σε κυβερνήσεις μέσα στον Καπιταλισμό ήτανε η ΞΚαταστροφή του Κ.Κ γιατί Σοσιαλδημοκρατία και Οπορτουνισμός είναι η 5η Φάλαγγα του Καπιταλισμού. Και δεν μιλάμε για τον απλό λαό που έχει Εγκλωβιστεί εκεί. Κανένας σεχταρισμός λοιπόν σύμφωνα πάντα με τον ΛΕΝΙΝ. Κανείς δεν μίλησε για αντίσταση μόνο απο τους Κομμουνιστές. Σου είπα για ΕΑΜ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ Αντιφασιστικός αγώνας στο πλευρό της ΕΣΣΔ και τον ΟΚΤΩΒΡΗ ΤΟΥ 1944 σύνδεση με το ΤΑΞΙΚΟ και ο λαός στην εξουσία. Δεν θα είχε χρειαστεί ΔΕΚΕΜΒΡΗΣ και ΔΣΕ.

18 Φεβρουαρίου 2017 στις 11:29 μ.μ.

Γιάννης. ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΥΒΈΡΝΗΣΗ ήτανε ΕΣΕΡΩΝ ΜΕΝΣΕΒΙΚΩΝ του ΚΕΡΕΝΣΚΙ όπως ΑΡΙΣΤΕΡΗ ήτανε και στην Γερμανία το 1918 με τους ΕΜΠΕΤ ΣΑΙΝΤΕΜΑΝ που δολοφονήσανε την Επανάσταση με τα Φασιστικά τάγματα Φράικοπς που φτιάξανε. Οπως ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ έχουμε εδω και 2 χρόνια που σφάζει τον λαό. Κάνε και ένα σχόλιο για τα Ντοκουμέντα που παραθέτω για το ΕΑΜ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ και την ..ΕΔΑ... με λόγια του ....παρτσαλίδη... στην γιορτή για το ...εσωτερικό.... και απο τα τηλεγραφήματα του ΒΑΒΟΥΔΗ. Γιατί τέτοια ...ΑΦΩΝΙΑ...

19 Φεβρουαρίου 2017 στις 10:40 μ.μ.

Παναγιώτη, αναθεώρηση της ιστορίας κάνει το ΚΚΕ και ουσιαστικά καταδικάζει το ΕΑΜ και την εθνική αντίσταση ταυτιζόμενο με τους (τότε) τροτσκιστές που έλεγαν το ΕΑΜ εθνικιστικό. Ο "σοσιαλισμός" είχε ανατραπεί πολύ πριν το '91 και δεν το είχαν καταλάβει κάποιοι. Εσύ λες ότι δεν έπρεπε να κάνει μέτωπο το ΚΚΕ και από την άλλη ότι αντίσταση δε θα έκαναν μόνο οι κομμουνιστές. Και πως θα γινόταν η συνεργασία στην αντίσταση; Θα πάνε όλοι να διαλυθούν αυτοβούλως και να ενταχθούν στο ΚΚΕ; Μάλλον χαμένα τα έχεις. Τι είδους κοινωνική συμμαχία είναι αυτή με ένα κόμμα;
Άλλο αριστερή κυβέρνηση και άλλο σοσιαλδημοκράτες που ήταν στη Γερμανία και στη Ρωσία, τα έχεις μπλέξει πάλι. Εγώ δεν εκπροσωπώ κανένα εσωτερικό οπότε αυτά που λες για γιορτές κλπ μου είναι αδιάφορα. Το μέτωπο ήταν ότι καλύτερο μπορούσε σε δεδομένες συνθήκες, απλά πράγματα. Εσύ όμως δεν απαντάς πως θα ανατρέψει τον καπιταλισμό το ΚΚΕ μόνο του; Τι έχει προσφέρει με τη στάση της απομόνωσης και της υπονόμευσης μέχρι τώρα; Εκεί να δεις αφωνία!

19 Φεβρουαρίου 2017 στις 11:25 μ.μ.

Γιάννης.Καμμία αναθεώρηση της Ιστορίας. Εξαγωγή συμπερασμάτων απο την καταστροφή του λαού που δεν πήρε την Εξουσία τον ΟΚΤΩΒΡΗ ΤΟΥ 1944 όπως και αλλού. Μιλάμε για ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ του λαού μέσα απο ΕΑΜ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ που θα συμμετείχε όποιος ήθελε.Και την ώρα που θα φεύγανε οι Γερμανοί σύνδεση Απελευθερωτικού Ταξικού και την εξουσία ο λαός. Δεν θα είχε χρειαστει ΔΕΚΕΜΒΡΗΣ και ΔΣΕ. Και συνεχίζεις την αφωνία στα Ντοκουμέντα που βάζω. ΛΟΓΙΚΟ... ΟΙ Κομμουνιστές παλεύουμε μέσα απο την Κοινωνική Συμμαχία που μπορεί να συμμετέχει όποιος θέλει σε ΤΑΞΙΚΗ ΒΑΣΗ. Μέσα στον καθημερινό αγώνα γίνεται και η διαπάλη των απόψεων και οι Κομμουνιστές προβάλουμε την δικιά μας. Εξοδος απο την Ε.Ε με Κοινωνικοποίηση των μέσων παραγωγής. ΟΙ Κομμουνιστές τον λαό θέλουνε να ενώσουνε σε Ταξική Βάση όχι τα κόμματα που φτιάχνει ο Καπιταλισμός. Τα ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΜΕΤΩΠΑ τα είδαμε παντού καταστροφή. Βλέπουμε και την ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ σήμερα που σφάζει τον λαό.

20 Φεβρουαρίου 2017 στις 12:22 π.μ.

Γιάννης. Την Εθνικιστική κληρονομιά του ΕΑΜ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ την έχει καταδικάσει ο Ζαχαριάδης στην 3η Συνδιάσκεψη του 1950. Ζητούσανε να πάρουνε Αλβανία την Πόλη...και την Κύπρο. Εσύ τι όνομα δίνεις.....

20 Φεβρουαρίου 2017 στις 12:36 π.μ.

ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ήτανε και στην Ρωσία και στην Γερμανία η πραγματικότητα είναι πεισματάρα δεν αλλάζει. Καθόλου αδιαφόρα οτι διαλύσανε την ΟΚΝΕ το 1943 το ΚΚΕ ομόσπονδο... το 1944 και το 1958 διάλυση των Κ.Ο. Αυτά είναι τα αποτελέσματα των ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΕΤΩΠΩΝ.Αρα όπως καταλαβαίνεις δεν είναι το καλύτερο. Είναι το χειρότερο.

20 Φεβρουαρίου 2017 στις 3:47 μ.μ.

Γιάννης. Ρωτάς τι έχει προσφέρει η Αυτοτελής δράση του ΚΚΕ τα τελευταία 26 χρόνια. Να σου πω ξανά πολύ ευχαρίστως. Ξεκαθάρισε τις Γραμμές του απο τον Οπορτουνισμό όλων των αποχρώσεων και απο το 15ο Συνέδριο το 1996 παλεύουμε μέσα απο την Κοινωνική Συμμαχία που είναι η ποιό πλατιά που υπάρχει Εργατες Αυτοαπασχολούμενοι Φτωχοί Αγρότες. Μπορεί να συμμετέχει ο καθένας ότι κόμμα και να ψηφίζει Ν.Δ ΠΑΣΟΚ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΤΑΜΙ κ.α χωρίς κανένα περιορισμό μόνο σε ΤΑΞΙΚΗ ΒΑΣΗ. Το 2012 το ΚΚΕ είδε την καταστροφή που έρχεται δεν έπεσε στην παγίδα και τα είπε στον λαό. Ο Λαός την πάτησε έβγαλε την ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ που σήμερα τον Σφάζει. Η Δικαίωση είναι 100% για μας. Οταν αποφασίσει ο λαός θα γλιτώσει απο την τραγωδία που ζει. Για αυτό παλεύουμε. Αυριο στην Ομόνοια με το ΠΑΜΕ κάτω απο την ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ ΜΑΣ.

20 Φεβρουαρίου 2017 στις 10:20 μ.μ.

Παναγιώτης αναθεώρηση της ιστορίας είναι για να προσαρμοστεί στην αδράνεια, την αργομισθία και τον παρασιτισμό της ηγεσίας του ΚΚΕ με το μανδύα της "υπερεπαναστατικότητας". Το ΕΑΜ ήταν συμμαχία πολιτικών δυνάμεων και το ΚΚΕ προωθούσε στο μέτρο του δυνατού τις θέσεις του στο πλαίσιο συνεργασίας. Και ο Ζαχαριάδης να ήταν στην Ελλάδα τα ίδια θα έκανε γιατί δεν μπορούσε αλλιώς στις δεδομένες συνθήκες. Τα "ντοκουμέντα" που βάζεις είναι αυθαίρετη και ασυνάρτητη ερμηνεία γεγονότων. Λάθη έγιναν αλλά αυτό δεν αλλάζει την ουσία του συσχετισμού δυνάμεων και των ορίων των δυνατοτήτων του. Που ζητούσε να πάρει την Πόλη το ΕΑΜ; Χαμένα τα έχεις μάλλον. Η πραγματικότητα είναι πως άλλο αριστερά και άλλο σοσιαλδημοκρατία αλλά δυσκολεύεσαι να το καταλάβεις. Όταν η δύναμή σου δε σου επιτρέπει να επιβληθείς συνεργάζεσαι για να πετύχεις ότι καλύτερο, δεν περιθωριοποιείσαι και κάνεις κηρύγματα "επαναστατικότητας". Αυτή είναι η πραγματικότητα...

21 Φεβρουαρίου 2017 στις 12:05 π.μ.

Γιάννης. Κάνεις λάθος. Εξαγωγή συμπερασμάτων είναι απο το τι κατέστρεψε τον λαό και τα Κ.Κ και είναι Καταπέλτης. Σοσιαλδημοκρατία και Οπορτουνισμός είναι η 5η Φάλαγγα του Καπιταλισμού για να κάνει την ....μανούβρα... την δύσκολη ώρα με τα ....σκαλάκια....Με τον Ζαχαριάδη στην Ελλάδα να είχε φτιαχτεί το ΕΑΜ σαν Κοινωνική Συμμαχία και θα έδινε τον Αντιφασιστικό αγώνα στο πλευρό της ΕΣΣΔ και τον ΟΚΤΩΒΡΗ του 1944 ο λαός θα έπαιρνε την εξουσία χωρίς να οδηγηθεί στην σφαγή απο το ΕΑΜ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ που στο τέλος θέλανε Αλβανία την πόλη...την Κύπρο. Ο Ζαχαριάδης τα λέει. Η Πραγματικότητα είναι να ενώσεις τον λαό σε ΤΑΞΙΚΗ ΒΑΣΗ. Τα κόμματα τα φτιάχνει ο Καπιταλισμός

21 Φεβρουαρίου 2017 στις 12:33 π.μ.

Γιάννης. Τα Ντοκουμέντα που βάζω είναι καταπέλτης για τα Εγκλήματα της Σοσιαλδημοκρατίας και του Οπορτουνισμού. 1943 διάλυση ΟΚΝΕ 1944 ΚΚΕ ..ΟΜΟΣΠΟΝΔΟ.... 1945 46 καθυστέρηση να πέσει όλο το βάρος στον ΔΣΕ μέχρι που πρόλαβε το Αστικό κράτος και οργανώθηκε. 1958 Διάλυση των Κ.Ο στον ΧΥΛΟ της ...ΕΔΑ... θα μου πεις βέβαια δεν θέλεις να υπάρχει ΚΚΕ. Εμεις θέλουμε.

21 Φεβρουαρίου 2017 στις 1:06 π.μ.

Γιάννης. Την βλέπουμε την ΑΡΙΣΤΕΡΑ εδω και δυο χρόνια στην Κυβέρνηση και τα εγκλήματα της. Ο Λαός τα βλέπει και βγάζει συμπεράσματα τι σημαίνει ΑΡΙΣΤΕΡΑ.

21 Φεβρουαρίου 2017 στις 10:32 μ.μ.

Τα γνωστά παραμύθια με την κασέτα, πάμε να δούμε σε τι ΔΕΝ τολμάς να απαντήσεις:
Που είπε το ΕΑΜ ότι θα έπαιρνε την Πόλη; Αν τα κόμματα τα φτιάχνει ο καπιταλισμός τότε έφτιαξε και το ΚΚΕ. Τα "ντοκουμέντα" σου είναι δευτερεύοντα γεγονότα τακτικής των κομμουνιστών. Το κόμμα έχει κάποια αποστολή, δεν είναι αυτοσκοπός. Μόνο για τα επαγγελματικά του στελέχη που ζουν με κομματικό μισθό έχει προτεραιότητα η επιβίωση του κόμματος. Για τον υπόλοιπό λαό δεν σημαίνει προσφέρουν τίποτα αν δεν του προσφέρει κάτι. Φυσικά και θέλετε ΚΚΕ, ειδικά αν ζείτε από αυτό.

21 Φεβρουαρίου 2017 στις 11:13 μ.μ.

Γιάννης. Απαντάει για το Εθνικιστικό ΕΑΜ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ο Ζαχαριάδης στην 3η Συνδιάσκεψη του 1950 Τα Κόμματα τα φτιάχνει ο Καπιταλισμός και τα Κ.Κ ο λαός. Τα Ντοκουμέντα είναι καταπέλτης για τα Εγκλήματα του ΟΠΟΡΤΟΥΝΙΣΜΟΥ και τα αποφεύγεις ΛΟΓΙΚΟ. Τα Κ.Κ έχουνε ιστορική αποστολή και η ΑΥΤΟΤΕΛΗΣ ύπαρξή του απαραίτητη. Το ΚΚΕ είναι απαραίτητο στον λαό έστω και αν προσωρινά δεν το καταλαβαίνει Θα έρθει η ώρα.

22 Φεβρουαρίου 2017 στις 10:10 μ.μ.

Παναγιώτης, εγώ σε ρώτησα που το ΕΑΜ είπε να πάρουμε την Πόλη. Έχεις να απαντήσεις κάτι; Προφανώς Όχι. Για τα "ντοκουμέντα" που λες σου απάντησα αλλά κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις. Αυτά μπορούσε να κάνει τότε η ηγεσία, αυτά έκανε. Ο Ζαχαριάδης κατόπιν εορτής τα ρίχνει όλα στους προκατόχους του για να βγει λάδι και να μην τον αμφισβητεί κανένας. Παλιό κόλπο. Για τον κομματικό μισθό επίσης δεν τολμάς να πεις τίποτα. Αναμενόμενο.

22 Φεβρουαρίου 2017 στις 10:38 μ.μ.

Γιάννης. Την Απάντηση για το Εθνικιστικό ΕΑΜ στην δίνει ο Ζαχαριάδης στην 3η Συνδιάσκεψη του 1950. Για την ...λαοκρατία.... και το ΕΑΜ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ τα είπαμε. Η Καταστροφή ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ. Με ΕΑΜ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΟΚΤΩΒΡΗΣ 1944 ο λαός στην Εξουσία.

22 Φεβρουαρίου 2017 στις 10:54 μ.μ.

Γιάννης. Αναμενόμενο να μην απαντάς στα Ντοκουμέντα που είναι καταπέλτης για τα Εγκλήματα Σοσιαλδημοκρατίας και Οπορτουνισμού που καταστρέψανε τον λαό και τον οδηγήσανε στην Σφαγή την ώρα που θα έπαιρνε την εξουσία. Και όλα αυτά λόγω ΕΑΜ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ Η Απόλυτη καταστροφή ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΑ.

23 Φεβρουαρίου 2017 στις 10:18 μ.μ.

Παναγιώτης καταπέλτης έχει πέσει στο κεφάλι σου από τον πανικό και νομίζεις ότι αποφεύγοντας το ερώτημα θα ξεφύγεις. Είπες ότι το ΕΑΜ έλεγε να πάρουμε την Πόλη. Που το είπε; Που γράφεται; Απλά πράγματα. Ο Ζαχαριάδης στην 3η Συνδιάσκεψη πάει να ρίξει την αιτία της ήττας στους άλλους βγάζοντας τους "πράκτορες των Άγγλων" και άλλα τέτοια φαιδρά επειδή αυτός ήταν στην απέξω. Είπαμε, η προσωπολατρεία βλάπτει...

24 Φεβρουαρίου 2017 στις 12:05 π.μ.

Γιάννης. Τα είπαμε. Ζαχαριάδης 3η Συνδιάσκεψη 1950 Τα Ντοκουμέντα είναι καταπέλτης για τα εγκλήματα του Οπορτουνισμού σοσιαλδημοκρατίας. Σε καταλαβαίνω...

24 Φεβρουαρίου 2017 στις 7:08 μ.μ.

Γιάννης. Δεν τα λέει μόνο ο Ζαχαριάδης. Τα λένε και άλλοι Κομμουνιστές που ήτανε εδώ. Και για να μη ξεχνιόμαστε ο Ζαχαριάδης ήτανε κρατούμενος απο τον Σεπτέμβρη του 1936 και το Αστικό Κράτος στην αξιολόγηση που έκανε στο πρόσωπο του έκρινε οτι πρέπει να παραδοθεί στους Γερμανούς που κρίνανε οτι απο την 1η μέρα έπρεπε να μεταφερθεί στο Εξωτερικό γιατί η παρουσία του στην χώρα ήτανε κίνδυνος για τον ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ. Και είχανε απόλυτο δίκιο. Η ΕΠΟΠΟΙΙΑ ΤΟΥ ΔΣΕ μιλάει μόνη της.

24 Φεβρουαρίου 2017 στις 10:08 μ.μ.

Παναγιώτης από εκεί που μας έλεγες για το Ζαχαριάδη (χωρίς καμία παραπομπή και συγκεκριμένη αναφορά) πήγες και "σε άλλους" που ούτε καν τους κατονομάζεις. Και φυσικά ο Ζαχαριάδης θα "ανέτρεπε" μόνος του τον καπιταλισμό, όπως τον ανέτρεψε και με το ΔΣΕ. Πράγματι το τερμάτισες με την προσωπολατρεία με τις ανορθολογικές και αντιδιαλεκτικές ερμηνείες...

24 Φεβρουαρίου 2017 στις 11:50 μ.μ.

Γιάννης. Το βιβλίο με την 3η Συνδιάσκεψη υπάρχει διάβασε το. Την ΕΠΟΠΟΙΙΑ ΤΟΥ ΔΣΕ την χρωστάμε στον Ζαχαριάδη. Χωρίς αυτον ο Ευρωκομμουνιστικός δρόμος ήτανε έτοιμος. Η Καθυστέρηση στο να πέσει όλο το βάρος εκει όπως πίεζε απο την 1η μέρα που γύρισε βαραίνει το πρόγραμμα του ΚΚΕ με την ....λαοκρατία... και το ΕΑΜ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ που καθυστερούσε με Αυταπάτες για Ομαλότητα..και άλλα φούμαρα. Οταν έγινε στην 5η Ολομέλεια Σεπτέμβρη του 1947 το Αστικό κράτος είχε Οργανωθεί. Και το 1948 με το κλείσιμο των Συνόρων απο την Συμμορία του ΤΙΤΟ ολοκληρώθηκε το έγκλημα.

25 Φεβρουαρίου 2017 στις 10:31 μ.μ.

Παναγιώτης βλέπω άλλη μια φοβερή "βιβλιογραφική αναφορά" και πολύ συγκεκριμένη. (τους "άλλους" πάλι τους ξέχασες). Ξέρουμε τι ειπώθηκε στην 3η Συνδιάσκεψη. Ο Ζαχαριάδης τα είχε δεχτεί όλα όταν γύρισε από τη Γερμανία. Η ΕΣΣΔ είχε παραδώσει την Ελλάδα στους Αγγλοαμερικάνους. Το ΚΚΕ συναποφάσιζε στο ΕΑΜ. Απλώς όταν άρχισαν οι αντικομμουνιστικές διώξεις και η τρομοκρατία αναγκάστηκαν να πάρουν τα όπλα μήπως και σωθούν. Μετά στην 3η συνδιάσκεψη ο Ζαχαριάδης πήγε να τα ρίξει στους υπολοίπους και να βγει λάδι. Φοβερός "ηγέτης".

26 Φεβρουαρίου 2017 στις 11:45 π.μ.

Γιάννης. Ο Ζαχαριάδης έλειπε 9 ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ σε Κέρκυρα Νταχάου. Οταν γύρισε ήδη είχανε διαλύσει την ΟΚΝΕ το 1943 και το ΚΚΕ ....ΟΜΟΣΠΟΝΔΟ.... με τα φούμαρα της .....λαοκρατίας...... που καθυστερούσε να ρίξει όλο το βάρος στον ΔΣΕ απο τα τέλη 1945 όπως πίεζε ο Ζαχαριάδης. Οταν έγινε τέλη 1947 το Αστικό κράτος είχε οργανωθεί. Την Ελλάδα στον Καπιταλισμό την παρέδωσε το ΕΑΜ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ που δεν πήρε την Εξουσία τον ΟΚΤΩΒΡΗ ΤΟΥ 1944 πράγμα που θα είχε γίνει με ΕΑΜ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ. Φοβερός ηγέτης δεν θα πει τίποτα ΗΡΩΑΣ.

26 Φεβρουαρίου 2017 στις 12:47 μ.μ.

Γιάννης. Το κόλπο οτι το ΚΚΕ συναποφάσιζε στο ΕΑΜ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ δεν λέει κάτι διαφορετικό απο αυτα που λεω. Το ίδιο πράγμα ήτανε. Στο ίδιο παραμύθι της ....λαοκρατίας.... βαδίζανε του Ευρωκομμουνιστικού δρόμου που οδήγησε τα πάντα στην καταστροφή. Η Αστική Δικτακτορία του 1936 με τις Ανοιχτές διώξεις φυλακές εξορίες έδωσε χώρο στον Οπορτουνισμό να βάλει την σφραγίδα του στην καταστροφή με τα ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΜΕΤΩΠΑ δηλαδή με την 5η Φάλαγγα. Ο ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ στο 2ο και 3ο Γράμμα είναι ξεκάθαρος. ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟΣ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ που σημαίνει ΕΑΜ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ. Χωρίς την επιστροφή του 30 ΜΑΗ ΤΟΥ 1945 μετά απο 9 χρονη ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ απουσία σε ΚΕΡΚΥΡΑ ΝΤΑΧΑΟΥ Η Αθάνατη Εποποιια του ΔΣΕ δεν θα υπήρχε. Ο ΕΥΡΩΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟΣ δρόμος ήτανε έτοιμος Αυτές οι Παρακαταθήκες σώσανε έστω και Οριακά το ΚΚΕ το 1991 απο την καταστροφή και στην πορεία πετάξαμε έξω την Σαβούρα..... Δεν θα υπάρξει 4η ευκαιρία για Ρεβάνς..... Οποιος θέλει Ταξική Ενότητα Ευχαρίστως. Τον Περιμένουμε στην Λαική Συμμαχία για Ανοιχτή Ιδεολογική Αντιπαράθεση. Τα κόλπα των δήθεν ....συγγενών πολιτικών χώρων πεθάνανε το 1991. ΤΑΞΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΤΑΞΗ

26 Φεβρουαρίου 2017 στις 3:25 μ.μ.

Γιάννης. Το παραμυθάκι με την ΕΣΣΔ δεν πιάνει. Αυτό θα μπορούσες να το ισχυριστείς αν υπήρχε ΕΑΜ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ και την στιγμή που θα έπαιρνε την εξουσία τον ΟΚΤΩΒΡΗ ΤΟΥ 1944 δεν είχε την βοήθεια της ΕΣΣΔ σε Οπλα τρόφιμα και εφόδια. Εκει θα είχες δίκιο και θα συμφωνούσαμε. Το ότι δεν έγινε έτσι απο το ΕΑΜ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ δείχνει ποιός είναι ο Ενοχος για το έγκλημα και πόσο σωστά βαδίζει το ΚΚΕ μετά το 1991 που κόψαμε σχέσεις με τους Εγκληματίες. Στους Εγκληματίες δεν ανήκει σε καμμία περίπτωση ο Απλός άνθρωπους που έχει Εγκλωβιστεί στα Καρκινώματα.

26 Φεβρουαρίου 2017 στις 10:46 μ.μ.

Παναγιώτης το παραμυθάκι είναι δικό σου, όπως όλα. Ο Ζαχαριάδης τα είχε δεχτεί όλα γιατί το ΚΚΕ τα είχε δεχτεί όλα με τις συμφωνίες της Καζέρτας και του Λιβάνου πριν τον Οκτώβρη του 1944 και με τις κατευθύνσεις της ΕΣΣΔ του Στάλιν. Εκ των υστέρων έβγαλε όλους τους άλλους προδότες, οπορτουνιστές, πράκτορες των Άγγλων κλπ για να αποποιηθεί κάθε ευθύνη και να βγει λάδι. Μέχρι και τον Άρη Βελουχιώτη κατηγορεί στην 3η συνδιάσκεψη, συμφωνείς φαντάζομαι. Πράγματι είναι "ηγέτης" αντάξιος της σημερινής ηγεσίας του ΚΚΕ, γι' αυτό τον τιμά όπως φαίνεται. Η σαβούρα είναι ότι έχει απομείνει στην ηγεσία του σημερινού ΚΚΕ, όπως φαίνεται από τις κατευθύνσεις που σου δίνουν να απαντήσεις ή τις ερμηνείες του τύπου "η εποποιία του ΣΔΕ είναι θέμα ενός ατόμου". Ο απλός άνθρωπος πράγματι έχει εγκλωβιστεί στα καρκινώματα και ένα από αυτά είναι το ΚΚΕ. Παρεμπιπτόντως περιμένω να δω συγκεκριμένη βιβλιογραφική αναφορά όπως το ΕΑΜ λέει να πάρουμε την Πόλη, αλλά μάλλον θα περιμένω για πολύ.

27 Φεβρουαρίου 2017 στις 12:43 π.μ.

Γιάννης. Την Απάντηση για την πόλη την έχει μέσα στην 3η Συνδιάσκεψη. Μπορείς να την διαβάσεις. Το ΕΑΜ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ οδήγησε τον λαό στην Σφαγή και του στέρησε την Εξουσία τον Οκτώβρη του 1944. Ο ΕΥΡΩΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟΣ δρόμος ήτανε στρωμένος. Χωρίς ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ ΔΣΕ δεν θα υπήρχε Το ότι φταείει ο ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ που έλειπε 9 ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ χρόνια σίγουρα το έγραψες απο λάθος. Χαίρομαι που συμφωνείς για τους Απλούς ανθρώπους που έχουνε Εγκλωβιστεί στα Οπορτουνιστικά Καρκινώματα. Το ΚΚΕ καθάρισε απο αυτή την Σαβούρα.

27 Φεβρουαρίου 2017 στις 12:57 π.μ.

Γιάννης. Ο ΑΡΗΣ διαγράφηκε απο το ΚΚΕ στην 11η Ολομέλεια τον Απρίλη του 1945 στο όνομα της ....λαοκρατίας...... Κρατήθηκε μυστική και δημοσιεύθηκε στον Ριζοσπάστη 12 Ιούνη του 1945. Ο Ζαχαριάδης γύρισε στην Ελλάδα 30 ΜΑΗ του 1945 μετά απο 9 χρονη ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ απουσία. Απο τον ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ του 1936 ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ.

27 Φεβρουαρίου 2017 στις 1:21 π.μ.

Γιάννης. Πάντως είναι καταπληκτικό να λες στο ΚΚΕ να κάνει πολιτική συνεργασία με ΝΔ ΠΑΣΟΚ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΤΑΜΙ κ.α που τα φτιάχνει ο Καπιταλισμός για να συνεχίσει να υπάρχει. Αλήθεια που το σκέφτηκες....

27 Φεβρουαρίου 2017 στις 2:24 π.μ.

Γιάννης. Το Εγκλημα βαραίνει το ΕΑΜ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ και την ...λαοκρατία... που στέρησε απο τον λαό την Εξουσία τον Οκτωβρη του 1944. Αυτός είναι ο Οπορτουνισμός. Ο Αντικομμουνισμός για τον ΣΤΑΛΙΝ δεν πιάνει. Η Πραγματικότητα είναι πεισμάταρα.

27 Φεβρουαρίου 2017 στις 10:09 μ.μ.

Παναγιώτης ένα μάτσο ψέματα και χονδροειδείς διαστρεβλώσεις αυτών που γράφω, ως συνήθως. Αφού δε σε παίρνει καλύτερα να μην το συνεχίσεις. Πάμε λοιπόν:
Πουθενά δε λέει στην τρίτη συνδιάσκεψη για την Πόλη ο Ζαχαριάδης και σε προκαλώ να με παραπέμψεις σε ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ αναφορά και πηγή. Επίσης εγώ σε ρώτησα που το λέει το ΕΑΜ, σε ποιο κείμενο, διακήρυξη κλπ, όχι αν το ισχυρίζεται ο Ζαχαριάδης. Ο Ζαχαριάδης γύρισε το '45 και δεν μπορεί να απαλλαγεί από τις ευθύνες του για ότι συνέβη έως το '49 επειδή έλλειπε 9 χρόνια πριν το '45. Κοινή λογική χρειάζεται, όχι τίποτα δύσκολο. Επίσης τον Άρη Βελουχιώτη τον κατηγορεί στην 3η συνδιάσκεψη το '50, και φυσικά δεν έκανε τίποτα για την αποκατάστασή του αφού γύρισε το '45.
Πολιτικές δυνάμεις υπάρχουν και άλλες εκτός από αυτές με τις οποίες βέβαια εγώ δεν είπα πουθενά να συνεργαστεί το ΚΚΕ και είναι άλλη μια χυδαία διαστρέβλωσή σου. Επίσης είναι καταπληκτικό το ΚΚΕ που δυσφημεί και διαστρεβλώνει όσο τίποτα άλλο τον κομμουνισμό στην Ελλάδα να κατηγορεί τους άλλους για αντικομμουνισμό. Ηγεσία του ΚΚΕ: όλη η σαβούρα συγκεντρωμένη.

28 Φεβρουαρίου 2017 στις 12:15 π.μ.

Γιάννης. Συμφωνώ οτι λες ψέμματα αλλα δεν πειράζει. Η 3η Συνδιάσκεψη υπάρχει τα λέει μέσα ξεκάθαρα ο Ζαχαριάδης για το Εθνικιστικό ΕΑΜ την Πόλη.. κ.α Μπορείς να τα διαβάσεις. Ο Ζαχαριάδης έλειπε 9 ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ χρόνια σε Κέρκυρα και Νταχάου. Το 2ο και 3ο Γράμμα του είναι ξεκάθαρα. Μιλάνε για Ιμπεριαλιστικό πόλεμο που σημαίνει ΕΑΜ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ και το 1944 τον ΟΚΤΩΒΡΗ σύνδεση με το Ταξικό. Το 1943 διαλύσανε την ΟΚΝΕ δεν χρειαζότανε. Το ΚΚΕ το είχανε μετατρέψει σε Ομόσπονδο.... Ολα βαδίζανε όμορφα ΕΥΡΩΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ. Απο την 1η μέρα της Επιστροφής του πίεζε για ΔΣΕ. Τον Καθυστερούσε το ΕΑΜ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ με την .....λαοκρατία.... όταν έγινε δυνατόν στην 5η Ολομέλεια τον Σεπτέμβρη του 1947 το Αστικό κράτος είχε οργανωθεί με το ....σκαλάκι.... ήρθε το 1948 η Συμμορία του ΤΙΤΟ να ολοκληρώσει το ΕΓΚΛΗΜΑ. Οπότε με κοινή λογική ο καθένας καταλαβαίνει τον Εγκληματία ποιός είναι. Συμφωνούμε για τον Οπορτουνισμό οτι είναι Σαβούρα. Κανένα θέμα.

28 Φεβρουαρίου 2017 στις 12:26 π.μ.

Το να αποκαλύπτεις τα Οπορτουνιστικά Εγκλήματα δεν είναι καθόλου Αντικομμουνισμός. Τα Κ.Κ για να επιτελέσουνε την Αποστολή τους πρεπει να Τσακίζουνε αυτό τον Καρκίνο στην Γέννηση του.

28 Φεβρουαρίου 2017 στις 12:29 π.μ.

Γιάννης. Και βέβαια μιλιά για τα Εγκληματα της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ στην Κυβέρνηση. Πλήρες Αφωνία. Και την στιγμή που το ΚΚΕ δικαιώθηκε 100% μας λες να συνεργαστούμε με ΝΔ ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΣΟΚ ΠΟΤΑΜΙ κ.α τα Κόμματα δηλαδ΄η που φτιάχνει ο Καπιταλισμός.

28 Φεβρουαρίου 2017 στις 12:42 μ.μ.

Γιάννης. Αύριο στο Χίλτον 6.30 στην Συγκέντρωση του ΠΑΜΕ ενάντια στα νεα μέτρα σφαγής του λαού απο την ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ τον καλύτερο υπηρέτη του Καπιταλισμού. Παλεύουμε κάτω απο την Σημαία της Τάξης μας ενιχύοντας την Λαική Συμμαχία για μέτρα Ανακούφισης με Στόχο την Εξοδο απο την Ε.Ε με Κοινωνικοποίησηση των μέσων παραγωγής. Αυτή την Ζύμωση κάνουμε μέσα απο την Ιδεολογική Αντιπαράθεση στην Λαική Συμμαχία. Εμεις την Επιδιώκουμε ΕΣΥ.... ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ για όλους.

28 Φεβρουαρίου 2017 στις 10:15 μ.μ.

Παναγιώτης το ποιος λέει ψέματα φαίνεται καθαρά από την αδυναμία σου να αναφέρεις κάποια βιβλιογραφική πηγή, ειδικά με κείμενα του ίδιου του ΕΑΜ για την Πόλη και όχι με ισχυρισμούς του Ζαχαριάδη (ούτε τέτοιοι δεν υπάρχουν άλλωστε). Μάλλον τις ασυναρτησίες που γράφεις δεν σου τις εξηγούν καλά. Επίσης δεν τολμάς να πεις τίποτα για τη στάση του Ζαχαριάδη για τον Άρη Βελουχιώτη που τον ονομάζει προδότη κλπ. Επίσης δεν μου λες που είπα να συνεργαστεί το ΚΚΕ με σύριζα, ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και ΠΟΤΑΜΙ αλλά δεν πειράζει. Ούτως ή άλλως δεν απαντάς πουθενά. Η κασέτα να μπαίνει να βγαίνει το μεροκάματο...

28 Φεβρουαρίου 2017 στις 11:53 μ.μ.

Γιάννης. Είπαμε για το Εθνικιστικό ΕΑΜ στην 3η Συνδιάσκεψη του 1950. Ο Ζαχαριάδης έλεπε 9 ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ Χρόνια. Τα Κόμματα ΝΔ ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΣΟΚ ΠΟΤΑΜΙ κ.α τα φτιάχνει ο Καπιταλισμός για να υπάρχει για πάντα.

1 Μαρτίου 2017 στις 10:26 μ.μ.

Παναγιώτης. Είπαμε εγώ ρώτησα για την Πόλη και ζήτησα συγκεκριμένη βιβλιογραφία, στην 3η συνδιάσκεψη δε λέει τίποτα τέτοιο. Η απουσία του Ζαχαριάδη δεν τον εμποδίζει να αποκαταστήσει τι Βελουχιώτη από τη στιγμή που γύρισε. Αν τα κόμματα τα φτιάχνει ο καπιταλισμός τότε έφτιαξε και το ΚΚΕ, το οποίο είχε και καπιταλιστική επιχείρηση π.χ. Τυποεκδοτική.

1 Μαρτίου 2017 στις 11:01 μ.μ.

Γιάννης. Η 3η Συνδιάσκεψη του 1950 τα λέει αναλυτικά. Ο ΑΡΗΣ διαγράφηκε στην 11η Ολομέλεια τον ΑΠΡΙΛΗ του 1945 στο όνομα της ...λαοκρατίας. 12 ιούνη αυτή η απόφαση δημοσιεύθηκε. Ο ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ έλειπε 9 ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ χρόνια και γύρισε 30 Μάη του 1945. Τα Κ.Κ υπάρχουνε για να ενώσουνε τον λαό σε ΤΑΞΙΚΗ ΒΑΣΗ. Τα άλλα κόμματα τα φτιάχνει ο Καπιταλισμός για την σωτηρία του.

2 Μαρτίου 2017 στις 10:24 μ.μ.

Παναγιώτης πουθενά στην 3η συνδιάσκεψη δε λέει τίποτα τέτοιο. Ο Άρης διαγράφτηκε τον Απρίλη του 1945 κλπ και ο Ζαχαριάδης δεν έκανε τίποτα να το αλλάξει αυτό αφού γύρισε, αντίθετα τον κατηγόρησε και αυτόν όπως όλους τους άλλους. Το σημερινό ΚΚ διασπά το λαό και εξυπηρετεί μια χαρά τον καπιταλισμό υπονομεύοντας κάθε λαϊκή κινηματική προσπάθεια.

2 Μαρτίου 2017 στις 10:42 μ.μ.

Γιάννης. Διάβασε την 3η Συνδιάσκεψη του 1950 τα έχει μέσα Αναλυτικά. Ο ΑΡΗΣ διαγράφηκε το Απρίλη του 1945 στο όνομα της ...λαοκρατίας.. Αυτή η απόφαση δημοσιεύθηκε στις 12 Ιούνη. Ο Ζαχαριάδης γύρισε στις 30 Μάη του 1945 μετά απο 9 χρονη ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ απουσία. Το πρόγραμμα του κόμματος ξεκίνησε να αλλάζει το 1949 και ολοκληρλωθηκε το 1953. Το 1955 με το ΠΟΓΚΡΟΜ στην ΤΑΣΚΕΝΔΗ σε εξέλιξει τον υποχρεώσανε απο το ΚΚΣΕ ΧΡΟΥΤΣΟΦ να φέρει πάλι την ....λαοκρατία......

2 Μαρτίου 2017 στις 10:44 μ.μ.

Γιάννης. ΟΙ Κομμουνιστές παλεύουμε μέσα απο την ΛΑΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ για την ΤΑΞΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ του λαού. Τον λαό τον Διασπάνε τα κόμματα που φτιάχνει ο Καπιταλισμός σε πολλά χρώματα.

3 Μαρτίου 2017 στις 10:24 μ.μ.

Παναγιώτης ότι και να λες από το 1949 έως το 1953 δεν έγινε καμία αποκατάσταση του ΑΡΗ, συνέχισαν να τον θεωρούν προδότη κλπ. Επί Στάλιν όλα αυτά πριν το Χρουστσώφ (που ήταν άνθρωπος του Στάλιν έτσι κι αλλιώς). Το ΚΚΕ σήμερα υπονομεύοντας κάθε κινηματική δραστηριότητα διασπά το λαό. Αυτό αρνείται τη συνεργασία με ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ κόμμα και οργάνωση για να μην χαθούν τα προνόμια. Αυτό κάνει μόνο του διαδηλώσεις και πορείες χωριστά από τους άλλους...

3 Μαρτίου 2017 στις 10:52 μ.μ.

Γιάννης. Το αφήνω στην κρίση όσων διαβάζουνε αυτό που λες για 1949 1953 σε συνθήκες μετά την ήττα με το μισό κόμμα εδω σε διώξεις και το άλλο μισό στο Εξωτερικό. Ανθρωποι του ΣΤΑΛΙΝ είμαστε κανένα πρόβλημα. Στο ΠΑΜΕ και στην ΛΑΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ συμμετέχει όποιος θέλει σε ΤΑΞΙΚΗ ΒΑΣΗ. Μέσα στον αγώνα για προσωρινά μέτρα ανακούφισης γίνεται και η Διαπάλη των απόψεων και ο λαός κρίνει. Εμεις την Επιδιώκουμε ΕΣΥ..... Τα Κόμματα ΝΔ ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΣΟΚ ΠΟΤΑΜΙ ΛΕΒΕΝΤΗΣ κ.α τα φτιάχνει ο Καπιταλισμός για να διασπά τον λαό.

3 Μαρτίου 2017 στις 11:17 μ.μ.

Γιάννης. Ο Ζαχαριάδης και όλοι οι Κομμουνιστές είμαστε με τον ΣΤΑΛΙΝ όχι ο ....χρουτσόφ.... Θα σε βόλευε αλλά ο ΤΣΕ έχει άλλη γνώμη σε γράμμα του προς την Αδερφή της μητέρας του για τον μεγάλο ΣΤΑΛΙΝ το 1953 απο την Γουατεμάλα. Και βέβαια πως αποκαλεί τον ...χρουτσόφ..

4 Μαρτίου 2017 στις 10:59 μ.μ.

Παναγιώτης οι ήττες και το μισό κόμμα δεν επέτρεπαν στο Ζαχαριάδη να αποκαταστήσει τον ΑΡΗ; Ευτυχώς για σένα μάλλον δε διαβάζει κανείς πλέον αυτά που γράφονται εδώ γιατί θα τους σηκωνόταν η τρίχα με αυτά που λες. Στους κομμουνιστές δεν αρμόζει ούτε η προσωπολατρεία ούτε η δαιμονοποίηση προσώπων. Ο Στάλιν δεν τα έκανε όλα τέλεια ούτε ήταν θεός. Λάθη και αδυναμίες είχαν όλοι, αλλά κασέτες ο Στάλιν δεν επαναλάμβανε συνέχεια. Ούτε ο ΤΣΕ που ήταν πραγματικός επαναστάτης σε σχέση με το σημερινό ΚΚΕ.

4 Μαρτίου 2017 στις 11:37 μ.μ.

Γιάννης. Τα είπαμε όλα. Ο ΤΣΕ ήτανε με τον ΣΤΑΛΙΝ όπως είναι και το ΚΚΕ και κάθετα αντίθετος με το 20ο Συνέδριο του 1956. Για τα υπόλοιπα ας είχε πάρει το ΕΑΜ την εξουσία τον ΟΚΤΩΒΡΗ του 1944 να είχανε τελειώσει όλα. Αλλα είπαμε ....λαοκρατία....

5 Μαρτίου 2017 στις 12:26 π.μ.

Γιάννης. Τιμάνε τους πεθαμένους για να θάψουνε τους Ζωντανούς που και αυτούς όσο ζούσανε τους βρίζανε.

5 Μαρτίου 2017 στις 10:17 μ.μ.

Παναγιώτης ποιος ήταν με το Στάλιν δεν έχει σημασία. Και ο Χρουστσώφ, όσο ζούσε ο Στάλιν, με τον Στάλιν ήταν. Η άσκηση κριτικής στα πρόσωπα είναι απόδειξη διαλεκτικής επιστημονικής σκέψης, γι' αυτό το ΚΚΕ το ρίχνει στην άκριτη προσωπολατρεία ή δαιμονοποίηση. Πράγματι, όσο ήταν ζωντανός ο Ζαχαριάδης τον βρίζανε στο ΚΚΕ και τον θυμήθηκαν πολλά χρόνια μετά το θάνατό του, επειδή τους συνέφερε.

5 Μαρτίου 2017 στις 11:03 μ.μ.

Γιάννης. Τον Ζαχαριάδη τον βρίζανε οι Οπορτουνιστές αυτοί και τον Σκοτώσανε και το ΚΚΕ μετά την σωτηρία του το 1991 με την Αποκατάσταση των Επαναστατικών του χαραχτηριστικών και την μελέτη της ιστορίας με την καθοριστική συνδρομή σε όλα του ΚΑΠΕΤΑΝ ΓΙΩΤΗ αποκαταστήσαμε ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ κ.α.

6 Μαρτίου 2017 στις 10:04 μ.μ.

Παναγιώτης αυτό ήταν το ΚΚΕ τότε και τώρα. Απλώς τον απομονωτισμό και το σεχταρισμό τώρα τον ονόμασε "αποκατάσταση επαναστατικών χαρακτηριστικών" και θυμήθηκε και το Ζαχαριάδη ως δήθεν άσπιλο και αμόλυντο επειδή ΕΤΥΧΕ να λείπει τον καιρό ίδρυσης του ΕΑΜ. Φτηνό κόλπο...

6 Μαρτίου 2017 στις 10:44 μ.μ.

Γιάννης. Αυτό ήτανε το ΚΚΕ με την Καταστροφή που προκαλέσανε οι Οπορτουνιστές και οι Ιδεολογικές Παρρεκλίσεις. Δεν έτυχε να λείπει. Η Αστική τάξη το παρέδωσε εκτιμώντας σωστά τον κίνδυνο απο την παρουσία του εδώ που με το 2ο και 3ο Γράμμα του για ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ το ΕΑΜ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ θα είχε φτιαχτεί ΕΑΜ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ και τον ΟΚΤΩΒΡΗ ΤΟΥ 1944 ο λαός θα έπαιρνε την εξουσία.

7 Μαρτίου 2017 στις 9:57 μ.μ.

Παναγιώτης αυτό ήταν (η ηγεσία) του ΚΚΕ και είναι. Οπορτουνιστές που ερμηνεύουν τα ιστορικά δεδομένα κατά βούληση με μοναδικό κριτήριο το τομάρι τους. Αυτός ήταν και ο Ζαχαριάδης, απλώς ΕΤΥΧΕ να λείπει και βολεύει για το παραμύθι που κατασκεύασε εκ των υστέρων. Αν τον θεωρούσε ΤΟΣΟ επικίνδυνο το σύστημα θα τον εκτελούσε επί τόπου, όπως έκανε με άλλους.

7 Μαρτίου 2017 στις 11:48 μ.μ.

Γιάννης. Σε καταλαβαίνω. Ετσι γίνεται στα Κ.Κ όταν δεν ξεκαθαρίζεις με τον Οπορτουνισμό απο την Ρίζα. Το ποιός ήτανε ο Ζαχαριάδης το έδειξε με την ζωή και την δράση του και με την Αντιμετώπισή του απο το Αστικό κράτος. Η ΑΘΑΝΑΤΗ ΕΠΟΠΟΙΙΑ του ΔΣΕ με τις παρακαταθήκες τους αποδειχτήκανε χρυσάφι στις Κρισιμότατες ώρες του 1991 που τσακίσαμε τον ΟΠΟΡΤΟΥΝΙΣΜΟ μέσα στο Κόμμα ΑΘΑΝΑΤΟΣ

8 Μαρτίου 2017 στις 10:51 μ.μ.

Παναγιώτης δεν καταλαβαίνεις τίποτα. Τίποτα το ιδιαίτερο δεν έχει η "δράση" του Ζαχαριάδη, απλώς έτυχε να βρεθεί σε συγκεκριμένη συγκυρία Γ.Γ. όπου δεν έκανε τίποτα. Αφού τα είχε δεχτεί όλα αναγκάστηκε να πάρει τα όπλα όταν ήταν πολύ αργά και τα έριξε όλα στους άλλους και στους προηγούμενους. Απλώς τον "έφαγαν" με τη λεγόμενη "αποσταλινοποίηση" γιατί ήταν σε λάθος πλευρά και το '91 τον ξέθαψε το ΚΚΕ για να δικαιολογήσει το σεχταρισμό του.

9 Μαρτίου 2017 στις 1:21 π.μ.

Γιάννης. Ολα ήτανε έτοιμα Ευρωκομμουνιστικά απο το 1944 με την μετατροπή του ΚΚΕ σε ...ομόσπονδο... και την διάλυση της ΟΚΝΕ το 1943. Ητανε της λογικής του ΤΑΞΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ απο την 1η μέρα και πίεζε να πέσει εκεί όλο το βάρος. Τον εμπόδιζε το ΕΑΜ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ και η ...λαοκρατία.... το 2ο και 3ο γράμμα του μιλάνε για ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ και ΕΑΜ Κοινωνική συμμαχία. Και αυτές οι παρακαταθήκες σώσανε το ΚΚΕ το 1991 απο το ΟΠΟΡΤΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ

9 Μαρτίου 2017 στις 1:36 π.μ.

Γιάννης. Κανονική αποσταλινοποίησε στο 20ο Συνέδριο του 1956 που με την Σταδιακή εφαρμογή νόμων του Καπιταλισμού ανατρέψανε τον Σοσιαλισμό. Το ΚΚΕ συμμετέχει στο ΑΣΤΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ απο Θέσεις Εργατικής Λαικής Αντιπολίτευσης και σε όλα τα Σωματεία σύμφωνα πάντα με τον ΛΕΝΙΝ για Ιμπεριαλιστική χώρα απο το 1919.

9 Μαρτίου 2017 στις 10:11 μ.μ.

Παναγιώτης την κασέτα σου την έχω απορρίψει προ πολλού και δεν επαναλαμβάνω. Να επισημάνω μόνο ότι την πρώτη μέρα του πολέμου δεν υπήρχε ΕΑΜ να εμποδίσει τίποτα το Ζαχαριάδη, ο οποίος φυσικά δεν είχε πει τίποτα εναντίον του ΕΑΜ στην αρχή. Μετά "ανακάλυψε" τα υπόλοιπα όταν τον έβγαλαν απ' τη μέση. Α, και νόμους το καπιταλισμού εφαρμόζανε πολύ πριν το 1956, αλλά και αυτό μετά το θυμήθηκε το ΚΚΕ.

9 Μαρτίου 2017 στις 11:08 μ.μ.

Γιάννης. Ο Ζαχαριάδης απο το 1936 ήτανε στην Απομόνωση στην Κέρκυρα. Στο 2ο και 3ο Γράμμα μιλάει για ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ δηλαδή για την Δημιουργία ΕΑΜ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ. Απο το 20ο Συνέδριο το 1956 ξεκίνησε η Εφαρμογή ΣΤΑΔΙΑΚΑ Νόμων του Καπιταλισμού.

10 Μαρτίου 2017 στις 9:54 μ.μ.

Παναγιώτης. Και από την απομόνωση επικοινωνούσε μια χαρά. Για ιμπεριαλιστικό πόλεμο μιλάει ΠΡΙΝ την επίθεση στην ΕΣΣΔ, εναντίον του ΕΑΜ δε λέει τίποτα. Ήδη από τη ΝΕΠ ξεκινάει η στροφή στον καπιταλισμό, ενημερώσου λίγο.

10 Μαρτίου 2017 στις 10:58 μ.μ.

Γιάννης. Το 2ο και 3ο Γράμμα απο την Απομόνωση μιλάνε για ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ δηλαδή ΕΑΜ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ. Η Εφαρμογή νόμων του Καπιταλισμού ξεκίνησε το 1956.

11 Μαρτίου 2017 στις 10:03 μ.μ.

Παναγιώτης. Πουθενά δε λέει ο Ζαχαριάδης κατά του ΕΑΜ, έχεις μπλέξει τα μπούτια σου. Η ΝΕΠ ήταν εφαρμογή Καπιταλισμού (πολύ πριν το '56). Είπαμε τελείωνε...

11 Μαρτίου 2017 στις 10:17 μ.μ.

Γιάννης. Το 2ο και 3ο Γράμμα ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ μιλάνε για ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ και ΕΑΜ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΊΑ. Η Αντίστροφη μέτρηση για την ΕΣΣΔ ξεκίνησε με την Σταδιακή εφαρμογή νόμων του Καπιταλισμού ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ το 1956

12 Μαρτίου 2017 στις 9:48 μ.μ.

Παναγιώτης. Δεν απαντάς σε τίποτα. Η ΝΕΠ τι ήταν αν όχι εφαρμογή καπιταλισμού; Που αναφέρει ο Ζαχαριάδης κατά του ΕΑΜ; Μόνο κασέτα, τίποτα άλλο.

12 Μαρτίου 2017 στις 10:25 μ.μ.

Γιάννης. Το 2ο και 3ο Γράμμα του Ζαχαριάδη μιλάνε για ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ. Δηλαδή για ΕΑΜ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ που τον ΟΚΤΩΒΡΗ ΤΟΥ 1944 ο λαός θα ΄έπαιρνε την εξουσία. Το 1956 επικράτησε ο Οπορτουνισμός που ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ με Σταδιακά βήματα εφάρμοσε νόμους του καπιταλισμού με συνέπεια την καταστροφή.

13 Μαρτίου 2017 στις 10:02 μ.μ.

Παναγιώτης ίδια κασέτα, οπότε πάμε άλλη μία: Πουθενά ο Ζαχαριάδης δε μιλάει κατά του ΕΑΜ στο 2ο ή 3ο γράμμα. Ο Οπορτουνισμός δεν ξεπήδησε ξαφνικά το 1956, από την εποχή της ΝΕΠ (αν έχεις ακουστά) εφαρμόζεται καπιταλισμός. Καμία απάντηση, μόνο κασέτα.

13 Μαρτίου 2017 στις 10:52 μ.μ.

Γιάννης. Το 2ο και 3ο Γράμμα ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ μιλάνε για ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ και ΕΑΜ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ που τον ΟΚΤΩΒΡΗ ΤΟΥ 1944 θα έπαιρνε την Εξουσία

14 Μαρτίου 2017 στις 10:03 μ.μ.

Παναγιώτης. Πουθενά ο Ζαχαριάδης δε μιλάει κατά του ΕΑΜ στο 2ο ή 3ο γράμμα. Για τη ΝΕΠ καμία απάντηση, μόνο κασέτα.

15 Μαρτίου 2017 στις 12:08 π.μ.

Γιάννης. Το 2ο και 3ο Γράμμα ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ Μιλάνε για ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ και ΕΑΜ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ που τον Οκτώβρη του 1944 θα έπαιρνε την Εξουσία. Η Ανατροπή του Σοσιαλισμού ξεκίνησε το 1956 με την Σταδιακή εφαρμογή νόμων του Καπιταλισμού ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ.

15 Μαρτίου 2017 στις 10:38 μ.μ.

Παναγιώτης. Πουθενά ο Ζαχαριάδης δε μιλάει κατά του ΕΑΜ στο 2ο ή 3ο γράμμα. Το 1956 δεν υπήρχε κανένας σοσιαλισμός να ανατραπεί, αλλά κρατικομονοπωλιακός καπιταλισμός που σταδιακά έγινε και κανονικός καπιταλισμός.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger