Home » , » Οταν η νεοδημοκρατική γελοιότητα χτυπάει κόκκινο

Οταν η νεοδημοκρατική γελοιότητα χτυπάει κόκκινο

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014 | 6:05 μ.μ.

Είναι απ’ τις φορές που η γελοιότητα χτυπάει κόκκινο. Και αναφερόμαστε στην αφίσα που κυκλοφόρησε η Ν.Δ στα  social media –με προσωπική εντολή του Σαμαρά, όπως γράφηκε- σύμφωνα με την οποία η η κυβέρνηση η οποία έχει οδηγήσει στην απόλυτη φτώχεια και εξαθλίωση την ελληνική κοινωνία, θα δώσει, λέει, 17,7 εκατομμυρίων ευρώ από τις μίζες, που επεστράφησαν σε κάποιες ευπαθείς κοινωνικές ομάδες. Αυτοί που φορολόγησαν ή κατάργησαν ακόμα και τα αναπηρικά επιδόματα, έχουν το θράσος να παρουσιάζονται … κοινωνικά ευαίσθητοι!!!

Εχουν φτάσει σε τέτοιο βαθμό γελοιότητας που έφτασαν στο σημείο να τους χλευάζουν ακόμα και τα κυβερνητικά συνεταιράκια τους. Χαρακτηριστική είναι η δήλωση που έκανε ο  βουλευτής Δημήτρης Καρύδης -Διευθυντής Επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ:

Με μια κακόγουστη αφίσα στο facebook (η οποία μοιάζει με διαφήμιση ζυμαρικών γνωστής εταιρείας) η Ν.Δ. επιχειρεί να καρπωθεί μικροκομματικά την μεγάλη προσπάθεια που κάνει η κυβέρνηση συνεργασίας και η Δικαιοσύνη να επιστραφούν στα δημόσια ταμεία χρήματα από μίζες.
Δεν διστάζει να εκθέτει και τον ίδιο τον πρωθυπουργό, εμφανίζοντάς τον να υιοθετεί πρακτικές Μαυρογιαλούρου.
Ας μαζέψει η ηγεσία της Ν.Δ. τους ανεγκέφαλους πριν την οδηγήσουν σε πλήρη εξευτελισμό.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 3 σχόλια

Ανώνυμος
29 Ιανουαρίου 2014 στις 6:52 μ.μ.

XA XA! Γι αυτό έπαιρναν μίζες οι γαλάζιοι για να επιστρέψουν μετά ένα μέρος στο λαό!!! Αποταμίευση κάνανε, δεν κλέβανε! Απλά πήραν τα χρήματα που δεν τους άνηκαν χωρίς να ρωτήσουν. Πάντως λίγα είναι. Μια μίζα του Παπαγεωργόπουλου. Κι ούτε καν ολόκληρη. 18 εκατομμύρια πήρε. Τα 300.000 που πήγαν; Κρατήσεις; Οι υπόλοιπες μίζες; Γελοίοι ως το τέλος. Μ' εντολή σαμαρά ε; Και με εντολή ποιανού τη γλύτωσε ο Βαγγέλης για το σκάνδαλο δισεκατομμυρίων από τα υποβρύχια που έγερναν; Ντάξει, μπορεί να κατάλαβαν, ότι το παράκαναν στο κλέψιμο (σίγουρα), ότι τα βούτηξαν όλα, κι έτσι είπαν να δώσουν λίγα πίσω, για να έχουν να ξανακλέψουν. Βρε τους νεοδημοκράτες, τα γίδια, ούτε που κατάλαβαν τι είπανε. Να μας πουν ποιοί τα "επιστρέφουν" για να ξέρουμε και ποιοί τα είχαν, επομένως ποιοί τα άρπαξαν. Ο Σαμαράς τα είχε ε; ΧΑ ΧΑ ΧΑ! mitsos175.

Ανώνυμος
30 Ιανουαρίου 2014 στις 11:06 π.μ.

να ομως που η ΝΔουλα, που βλεπει να ερχεται ο Συριζα, δεν ξεχναει να ενισχυει τους παλιους φιλους της, μπας και ανακοψουν την ηττα που ερχεται

http://www.enikos.gr/politics/210684,O_ypoyrgos_poy_agorazei_%C2%ABRizospasth%C2%BB.html

Ανώνυμος
30 Ιανουαρίου 2014 στις 4:10 μ.μ.

http://thepaper.gr/%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CF%85%CE%B3%CE%B5%CE%AF%CE%B1%CE%BD-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%BA%CE%BF%CF%81%CF%8C%CE%B9%CE%B4%CF%89%CE%BD/

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger