Home » , » Μπάτσοι σαϊνια ... αν μετά από τόσες ώρες δεν αντιλαμβάνονται ένα τόσο οφθαλμοφανές λάθος ...

Μπάτσοι σαϊνια ... αν μετά από τόσες ώρες δεν αντιλαμβάνονται ένα τόσο οφθαλμοφανές λάθος ...

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014 | 2:49 π.μ.


Το πόσο σαΐνια –«αστροπελέκια» στην κυριολεξία- είναι μπάτσοι δεν χρειάζεται να το συζητάμε. (Κι΄ εδώ το ψυχογράφημα των μπάτσων δια χειρός Κλεάνθη Γρίβα).

Κάποιες φορές όμως η «τσαπατσουλιά» τους είναι απίστευτη. Και να σε τι αναφερόμαστε:

Μας έστειλαν χτες το απόγευμα στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μας την ανακοίνωση που είχε δημοσιευτεί στην ιστοσελίδα της αστυνομίας για την γνωστή επικήρυξη που έκανε ο Ν. Δένδιας (την είχαμε σχολιάσει μάλιστα).

Στην ιστοσελίδα της μπασκηναρίας αναγραφόταν επί λέξη ότι έδιναν χρηματική αμοιβή σε όποιον/α βοηθήσει με πληροφορίες στην σύλληψη του «Χριστόδουλου Ξηρού του Τριαντάφυλλου και της Μοσχούλας, που γεννήθηκε το 1958 στην Ακαμάτρα Σάμου»,

Υποθέσαμε ότι γράφτηκε εκ παραδρομής ο τόπος καταγωγής του Χριστόδουλου Ξηρού, αφού οι πάντες ξέρουν ότι κατάγεται από την Ικαρία.
Φανταστήκαμε. λοιπόν. ότι σε κάποιον θα έπεφτε στην αντίληψη και οι μπάτσοι θα διόρθωναν αυτή την ανακρίβεια. Κι όμως η ώρα πλησιάζει 3 τα χαράματα και ακόμα ο Χριστόδουλος Ξηρός, κατάγεται από την Σάμο … για τους μπάτσους.

Τι να σχολιάσεις παραπάνω σ’ αυτό; Οι συνειρμοί δημιουργούνται μόνοι τους ....

Υ.Γ. Προσθέσαμε στην φωτο απ την ιστοσελίδα της μπασκηναρίας ένα βιβλίο που έχει βγάλει ο θείος του Χ. Ξ. Αργύρης Τσακαλίας, αυτός ο άθεος, θεολόγος με σπουδές στην Χάλκη και τα σχετικά … κάποτε συχνός καλεσμένος στις εκπομπές του Τριανταφυλλόπουλου. Αναφέρεται στην «χιουμοριστική πλευρά  με ανέκδοτα, παροιμίες, λογοπαίγνια κ.λ.π» του καταζητούμενου μέλους της Ε.Ο. 17 Νοέμβρη
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
23 Ιανουαρίου 2014 στις 7:07 π.μ.

Η Ακαμάτρα είναι τοπωνύμιο της της Ικαρίας αλλά η Ικαρία ανήκει στο Ν. Σάμου. Εξ ου και η παρεξήγηση.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger