Home » , » Αθώος κατά πλειοψηφία ο Κώστας Σακκάς

Αθώος κατά πλειοψηφία ο Κώστας Σακκάς

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014 | 4:25 μ.μ.

Κατά πλειοψηφία (με ψήφους 2-1, μειοψήφησε ο πρόεδρος) το Β’ Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο έκρινε αθώο τον Κώστα Σακκά από την κατηγορία που αντιμετώπιζε για δήθεν παράβαση των όρων αποφυλάκισης του.
Από όλους ήταν φανερό ότι η «αντιτρομοκρατικής» είχε προχωρήσει σ’ αυτή την κίνηση σαν αντιπερισπασμό στην εξαφάνιση του Χριστόδουλου Ξηρού.

Ο Κώστας Σακκάς, που αντιμετωπίζει την κατηγορία της συμμετοχής του στην οργάνωση «Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς» παρέμεινε  παράνομα προφυλακισμένος  για 2,5 χρόνια, και βρέθηκε εκτός φυλακής  μετά από απεργία πείνας 36 ημερών, δημιουργώντας στο πρόσωπο του ένα μεγάλο κύμα συμπαράστασης.

Να θυμίσουμε ότι χτες η δικηγόρος του Μαρίνα Δαλιάνη, μιλώντας σε συντάκτρια του περιοδικού “Unfollow” τόνιζε ότι: «Ο Κώστας Σακκάς διαμένει μόνιμα στην οικία που έχει δηλωθεί. Το γεγονός ότι ένα βράδυ κοιμήθηκε σε φιλικό του σπίτι δεν ακυρώνει τα περί μόνιμης διαμονής του στην οικεία που έχει δηλωθεί» και έκανε λόγο ότι η όλη εξέλιξη βασίζεται σε  σαθρά επιχειρήματα, των κατασταλτικών μηχανισμών, που υποκρύπτουν σκοπιμότητες…



Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger