Home » , , » Ελεγχόμενες οι αποκαλύψεις για τις ΜΚΟ (Βίντεο) - Τί έγινε και όλοι ξαφνικά "ανακάλυψαν" την "αμαρτωλή δράση τους;

Ελεγχόμενες οι αποκαλύψεις για τις ΜΚΟ (Βίντεο) - Τί έγινε και όλοι ξαφνικά "ανακάλυψαν" την "αμαρτωλή δράση τους;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014 | 3:30 μ.μ.

Ολες τις τελευταίες μέρες παρακολουθούμε ένα καταιγισμό αποκαλύψεων για τις λοβιτούρες που γινόταν με τις λεγόμενες Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις.

Ολες οι Κυριακάτικες εφημερίδες σήμερα, μ' αυτό το θέμα ασχολούνται, και το βίντεο με το ρεπορτάζ απ’ το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Mega, που παραθέτουμε μας δίνει μια σχετική εικόνα.
Τώρα μετά τα «γατόνια» των «πράσινων» ΜΚΟ μπήκαν στο «κάδρο» και τα «γαλάζια» στελέχη. Πρέπει να υπάρχει μια ισορροπία στις «ελεγχόμενες» αποκαλύψεις.

Και λέμε «ελεγχόμενες» γιατί οι κομπίνες που γινόταν με τις ΜΚΟ ήταν γνωστή εδώ και χρόνια σε όλους. Υπήρχε πολίτης σ’ αυτή την χώρα που δεν γνώριζε για την «αμαρτωλή» δράση πολλών ΜΚΟ, οι οποίες χρηματοδοτούνταν αφειδώς είτε από τα μυστικά κονδύλια είτε από επίσημες χορηγήσεις των υπουργείων, ιδιαίτερα του υπουργείου Εξωτερικών;

Βοούσε ο τύπος με σχετικά δημοσιεύματα και αποκαλύψεις εδώ και χρόνια. Τι έγινε ξαφνικά και ανακαλύψαμε τον Τζεβελέκο του ΠΑΣΟΚ, τον Συρμόγλου της Ν.Δ και τα άλλα «καλά» παιδιά που θησαύρισαν με όχημα της ΜΚΟ;

 Όπως και να είναι, στο τεράστιο αυτό σκάνδαλο έμμεσα είτε άμεσα εμπλέκονται κορυφαία στελέχη των δυο κομμάτων που κυριάρχησαν στο πολιτικό σκηνικό τα τελευταία τριάντα χρόνια, οπότε όσα δουν το φως της δημοσιότητας δεν θα είναι παρά η κορυφή του παγόβουνου.

Οσο για το ερώτημα γιατί υπάρχουν σήμερα αυτές οι αποκαλύψεις μια πειστική απάντηση μας δίνει ο αναπληρωτής καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης με άρθρο του σήμερα στην εφημερίδα «Το Παρόν». Διαβάστε το.



Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger