Home » , » Ο νέος Κρίκος των νεοναζί

Ο νέος Κρίκος των νεοναζί

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014 | 8:01 μ.μ.

Ο απόστρατος αξιωματικός της πυροσβεστικής Σταύρος Κρίκος επικεφαλής του μαύρου μορφώματος

Πηγή: «Το Ποντίκι»

Μεσημέρι Τετάρτης 2 Οκτωβρίου, μπροστά από την κεντρική πύλη των δικαστηρίων της οδού Ευελπίδων. Ο Ηλίας Κασιδιάρης, ο οποίος λίγες ώρες νωρίτερα είχε αφεθεί προσωρινά ελεύθερος με ομόφωνη απόφαση εισαγγελέα και ανακριτή, που διεξάγουν την έρευνα για τη δράση της Χρυσής Αυγής, κάνει δηλώσεις ζητώντας «συγγνώμη» για τις κλοτσιές που έριξε στον καμεραμάν του ειδησεογραφικού πρακτορείου Reuters.

Λίγη ώρα αργότερα ένας συνεργάτης του λέει σε δημοσιογραφικό «πηγαδάκι» πως ακόμα τους φαίνεται απίστευτο πώς από το 0,29% (19.636 ψήφοι) που είχαν συγκεντρώσει στις εθνικές εκλογές του 2009 «και σουβλίζαμε αρνιά για να το γλεντήσουμε» εκτοξεύτηκαν σε διψήφια ποσοστά παραμονές των ευρωεκλογών του 2014.

Το ναζιστικό μόρφωμα έχει καταστεί το τρίτο κόμμα στην πολιτική σκηνή, μια τάση που δεν ανασχέθηκε ούτε μετά τις αποκαλύψεις για εγκληματική δράση των μελών του. Μάλιστα η αρχική επαναφορά της Χρυσής Αυγής στα ποσοστά των εκλογών του 2012 (6,92%), μετά τη δολοφονία του Φύσσα και την προφυλάκιση ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Powered by Blogger