Home » , » Δεσπότης Σεραφείμ: Ούτε μουλάς στην Σαουδική Αραβία να ήταν

Δεσπότης Σεραφείμ: Ούτε μουλάς στην Σαουδική Αραβία να ήταν

Από giorgis , Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014 | 7:04 μ.μ.

Αυτός ο αρχιρασοφόρος, ο δεσπότης Πειραιά Σεραφείμ, δεν θα σταματήσει να μας εκπλήσσει από το μέγεθος μισαλλοδοξίας που τον διακρίνει. Ούτε μουλάς στην Σαουδική Αραβία να ήταν.  Για τα «κατορθώματά» του έχουμε γράψει αρκετές φορές (κάντε μια αναζήτηση με το όνομα του στο μπλοκ μας) και τον σκοταδισμό του που τον εκδηλώνει με κάθε ευκαιρία.

Αγαπημένος στόχος αυτού του παπά, όσοι έχουν διαφορετικό σεξουαλικό προσανατολισμό, απ’ ότι θα ήθελε αυτός. Γι’ αυτό σήμερα, πάλι, εξαπολύει το «θεόπνευστο» τροπάριο του ρίχνοντας στο «πυρ το εξώτερο» του έλληνες ευρωβουλευτές γιατί  υπερψηφίσαν ψήφισμα της Ε.Ε. κατά της ομοφοβίας και των διακρίσεων λόγω σεξουαλικού προσανατολισμού και ταυτότητας φύλλου.

Είναι γνωστό ότι ο δεσπότης αυτός πέρα από «θρησκευτικός ποιμένας» είναι και κομματάρχης με νοοτροπία της δεκαετίας του ’60 (στις περασμένες εκλογές με τηλεοπτική παρουσία του είχε ζητήσει από το «ποίμνιο» του να μην ψηφίσει ΚΚΕ και Σύριζα).

Σήμερα ζητάει να μην ψηφίσουν για περιφερειάρχη τον νεοδημοκράτη Κουμουτσάκο γιατί, όπως σημειώνει σε επιστολή του: «έχει πλέον ως προσωπική του περιουσία αδιαπτώτως την συμπόρευσή του με την ανατροπή της ανθρώπινης οντολογίας και τον ευτελισμό και την γελοιοποίηση του ανθρωπίνου προσώπου και της θεοσδότου ανθρωπίνης σεξουαλικότητος» και συμπληρώνει το κήρυγμα του από τον άμβωνα του σκοταδισμού: «Ο κ. Γ. Κουμουτσάκος έχει πλέον με την μεταφυσική των πράξεων ως προσωπική του περιουσία αδιαπτώτως την συμπόρευσή του με την ανατροπή της ανθρώπινης οντολογίας και τον ευτελισμό και την γελοιοποίηση του ανθρωπίνου προσώπου και της θεοσδότου ανθρωπίνης σεξουαλικότητος. Ερωτώνται οι ευσεβείς Ορθόδοξοι Έλληνες του λεκανοπεδίου τέτοιον Περιφερειάρχη επιθυμούν. Η απάντησις θα δοθεί στις κάλπες προσεχώς...».

Υ.Γ. Τι θυμήθηκα τώρα.  Ο γέρος μου, όπως και χιλιάδες αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης και του ΔΣΕ μετά την ήττα του κινήματος στον εμφύλιο, βρέθηκε να «κάνει διακοπές δαπάνες ελληνικού δημοσίου» σε μια σειρά ξερονήσια. Σε ένα απ’ αυτά –νομίζω στα Γιούρα- υπήρχε ένας παπάς δεσμοφύλακας ο οποίος ήταν απ’ τους ποιο σκληρούς βασανιστές. Παράλληλα ήταν και μπεκρής. Οποτε σούρωνε έπαιρνε τον βούρδουλα και με την παρέα του  εκτόνωνε τα κτηνώδικα ένστικτα του βασανίζοντας τους εξόριστους. Κάποια στιγμή ένας απ’ αυτούς τον ρωτάει
- Γιατί παπά μας βασανίζεις;
Εψαξε να βρει δικαιολογία ο ρασοφόρος και το πρώτο που του ήρθε στο μυαλό ήταν:
- Γιατί δεν πιστεύετε στον θεό
- Α, ρε παπά και αν υπήρχε θεός, τι είχαν να υποφέρουν κάτι καθάρματα σαν εσένα … ήταν η απάντηση του εξόριστου ….

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger