Home » , » «Ταφόπλακα» για την κυβέρνηση ο Μπαλτάκος

«Ταφόπλακα» για την κυβέρνηση ο Μπαλτάκος

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 11 Απριλίου 2014 | 3:43 π.μ.

Πηγή: Γιώργος Δελαστίκ – «Επίκαιρα»

Μόλις την περασμένη εβδομάδα γράφαμε στο περιοδικό για το ενδεχόμενο να περιπέσει και η ΝΔ σε  διαλυτική κρίση κατά το πρότυπο του ΠΑΣΟΚ, έχοντας την πεποίθηση ότι αυτή θα εκδηλωθεί εξαιτίας του αποτελέσματος των ευρωεκλογών. Η δημοσιοποίηση όμως του διαλόγου ανάμεσα στον καρατομηθέντα γενικό γραμματέα του Υπουργικού Συμβουλίου Τάκη Μπαλτάκο και το βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη επιτάχυνε την έλευση της κρίσης στο κόμμα της Δεξιάς, και μάλιστα με ιδιαίτερη ένταση.

Καταρρακώθηκε πλήρως στα μάτια των Ευρωπαίων εταίρων του η εικόνα του Αντώνη Σαμαρά ως δήθεν «ανελέητου εχθρού» των νεοναζιστών και των ακροδεξιών. Η αποκάλυψη της ύπαρξης διαύλων επικοινωνίας τόσο υψηλού επιπέδου μεταξύ ΝΔ και Χρυσής Αυγής γκρέμισε όλο το προπαγανδιστικό οικοδόμημα της κυβέρνησης Σαμαρά. Φωτίζει υπό εντελώς διαφορετικό πρίσμα τις ενέργειες της κυβέρνησης κατά του ακροδεξιού κόμματος. Πολλοί πλέον αντελήφθησαν ότι δεν πρόκειται για πράξεις προάσπισης της δημοκρατίας, αλλά για αντισυνταγματικές κινήσεις που αποσκοπούν στην υπεράσπιση των… εκλογικών ποσοστών της ΝΔ!

Είναι όντως αυτό που επιγραμματικά είπε στον Μπαλτάκο ο Κασιδιάρης: «Κι επειδή του κόβουμε ψήφους δηλαδή θα μας βάλει φυλακή;». Όπως αποδείχθηκε, αυτού του επιπέδου ήταν ο… «αντιναζιστικός» αγώνας του Αντώνη Σαμαρά!

Ο… «ασύδοτος»

Προσπαθώντας να αμυνθούν, ο πρωθυπουργός και το περιβάλλον του επιχειρούν να εμφανίσουν τον Τάκη Μπαλτάκο ότι ενεργούσε… ασύδοτος και ανεξέλεγκτος, ότι δεν ενημέρωνε καν τον πρωθυπουργό για τις επαφές και τις σχέσεις του με τη Χρυσή Αυγή.
Αφελείς πολιτικά ψηφοφόροι της ΝΔ μπορεί να «χάψουν» αυτά τα παραμύθια, ειδικά αν θέλουν εκ των προτέρων να πιστέψουν τον ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger