Home » , » Μην χάσετε το βίντεο με τον Μητσικώστα-Λευτέρη Παπαδόπουλο να σχολιάζει δηλώσεις του πρωθυπουργού καθώς και τα άλλα 6 βίντεο απ την εκπομπή του.

Μην χάσετε το βίντεο με τον Μητσικώστα-Λευτέρη Παπαδόπουλο να σχολιάζει δηλώσεις του πρωθυπουργού καθώς και τα άλλα 6 βίντεο απ την εκπομπή του.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 11 Απριλίου 2014 | 2:17 π.μ.

Με την προσδοκία να σας χαρίσουμε ένα χαμόγελο, παραθέτουμε εφτά βίντεο, απ’ την όντος απολαυστική χθεσινή τηλεοπτική εκπομπή του Γιώργου Μητσικώστα. Καταπληκτικός ο καλλιτέχνης αυτός στον ρόλο του Αλέφαντου, του υποψήφιου δημάρχου Ηλία Ψινάκη, του Ακη Παυλόπουλου, του δημοσιοκάφρου του Αλαφούζου, «Σουγιά», η αλλιώς Μπάμπη Παπαδημητρίου.
Είναι υπέροχος όταν τον παρακολουθούμε να παίρνει συνέντευξη από τον Τάκη Μπαλτάκο, όπως επίσης όταν τον βλέπουμε να παριστάνει τον πρόσφατα καταδικασθέντα Μάκη Ψωμιάδη και να σχολιάζει την ποινή που του επιβλήθηκε.

Εκεί όμως που δίνει ρέστα ο Μητσικώστας –και αυτό το βίντεο σας συνιστούμε να μην το χάσετε- είναι όταν παριστάνοντας τον Λευτέρη Παπαδόπουλο, χρησιμοποιεί την αθυροστομία του στιχουργού για να σχολιάσει πρόσφατες δηλώσεις του πρωθυπουργού.
Το συγκεκριμένο βίντεο είναι από τις φορές που η καυστική σάτιρα, βάζει στο στόχαστρο της την εξουσία και πραγματικά δίνει ρεσιτάλ.







Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger