Home » , » Στις φυλακή βρίσκεις ότι θέλεις. Απίστευτες καταγγελίες για όπλα-ναρκωτικά-βιασμούς και κάθε λογής βία

Στις φυλακή βρίσκεις ότι θέλεις. Απίστευτες καταγγελίες για όπλα-ναρκωτικά-βιασμούς και κάθε λογής βία

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 10 Απριλίου 2014 | 11:20 μ.μ.

Ενας 43χρονος, ο οποίος είχε καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη για τη δολοφονία της μητέρας του, νωρίς το απόγευμα της Κυριακής βρέθηκε κρεμασμένος στο δωμάτιο όπου νοσηλευόταν. Αυτοκτόνησε χρησιμοποιώντας τα κορδόνια των παπουτσιών του, όπως ανέφερε η ανακοίνωση που εκδόθηκε από το υπουργείο Δικαιοσύνης.
Αίφνης έρχεται στο μυαλό η κουβέντα της περασμένης Πέμπτης με μια πρώην διευθύντρια φυλακών, κατά τη διάρκεια της συζήτησης για το τι πραγματικά συμβαίνει πίσω από τα κάγκελα.

Ξεπερνώντας το σουρεαλιστικό σκηνικό να συζητάς για ένα κολαστήριο σ” έναν επίγειο παράδεισο πλημμυρισμένο από παιδικές φωνές, μένεις στις λέξεις της συνομιλή-τριάς σου.
«Το μεγαλύτερο ποσοστό παρουσιαζόμενων ως αυτοκτονιών στις ελληνικές φυλακές είναι εγκληματικές ενέργειες. Κατά τη διάρκεια της θητείας μου ένας δεκαπεντάχρονος Τσιγγάνος βρέθηκε κρεμασμένος στο κελί του. Ήταν χρήστης ναρκωτικών, επομένως ο θάνατος του ήταν πανεύκολο να καταχωρηθεί – με τη σύμφωνη γνώμη και του ιατροδικαστή – ως αυτοκτονία. Κι όμως, υπήρχαν βάσιμες υποψίπως το παιδί, που παρεμπιπτόντως είχε μπει «στο μάτι των σωφρονιστικών» επειδή ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger