Home » , » Λαζόπουλος για "Μπαλτακιάδα", δημοσιογράφους και Χ.Α (Βίντεο) - "Κατεβάστε" ένα CD με "ιδιαίτερα" Μυτιληνιά ακούσματα

Λαζόπουλος για "Μπαλτακιάδα", δημοσιογράφους και Χ.Α (Βίντεο) - "Κατεβάστε" ένα CD με "ιδιαίτερα" Μυτιληνιά ακούσματα

Από giorgis , Τετάρτη 9 Απριλίου 2014 | 12:30 π.μ.

Του Γ. Γ.

Χωρίς ιδιαίτερη έμπνευση, ο Λάκης Λαζόπουλος, μετά από καιρό παρουσίασε την τηλεοπτική του εκπομπή από το νησί της Λέσβου.

Ο αναμφισβήτητα χαρισματικός καλλιτέχνης, και προσκείμενος στον Σύριζα σύμφωνα με δημοσιεύματα, έκανε ένα σχολιασμό με τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο στην πολιτική επικαιρότητα και φυσικά στην «Μπαλτακιάδα» όπου είναι στραμμένα τα φώτα της δημοσιότητας τις τελευταίες μέρες.

Η κριτική του προς το πολιτικό σύστημα κινήθηκε στα πλαίσια που μας έχει συνηθίσει. Ακόμα και αν δεν τον λογοκρίνουν ο ίδιος έχει την εξυπνάδα να αυτολογοκρίνεται και να γνωρίζει τα «επιτρεπτά» πλαίσια στα οποία θα κινηθεί η εκπομπή του.
Σ’ αυτή την κατεύθυνση, λοιπόν είναι τα όσα ακούμε να μας λέει στο βίντεο που παραθέτουμε και το οποίο επικεντρώνεται στην στάση των δημοσιογράφων με επίκεντρο την στάση τους στο γνωστό βίντεο της συνομιλίας Μπαλτάκου-Κασιδιάρη.


Παρακολουθώντας, σκοπούς και χορούς του νησιού μας, δεν αντιστάθηκα στον πειρασμό να φτιάξω και σας χαρίσω ένα «ιδιαίτερο» CD. Και λέω ιδιαίτερο γιατί περιλαμβάνει 15 «χαβάδες» -οργανικά τραγούδια- που η προέλευση τους είναι απ’ την Μικρά Ασία και προέρχονται από ένα τοπικό συγκρότημα ενός χωριού –της Αγιάσος_ που οι κάτοικοι του έχουν βασικοί προέλευση από τους πρόσφυγες του ’22.


Απολαύστε το
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 7 σχόλια

ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΣ
9 Απριλίου 2014 στις 5:02 μ.μ.

Λετε να ειναι ΣΥΡΙΖΑ? Παντως καριολης εργοδοτης σιγουρα ειναι αφου εβαλε τεχνικους να δουλεψουν παρα την απεργία . Μαλιστα οι τρισαθλιοι της διοικησης του σωματείου εξεραισαν την εκπομπη του

Ανώνυμος
10 Απριλίου 2014 στις 10:35 μ.μ.

σιγα τα αυγα ρε συ. αν ηταν κκε και απελυε ο[πως στον 902 τι θα αλλαζε;

Ανώνυμος
11 Απριλίου 2014 στις 5:23 π.μ.

Αντε ρε να ψηφισεις βουδουρη που θελεις κ λογω

Ανώνυμος
12 Απριλίου 2014 στις 8:16 π.μ.

Τι λες βρε μπολσεβίκε σοβαρά; Κι εγώ νόμιζα ότι μόνο η τυποεκδοτική, η επιχείρηση του λαού, βάζει τους εργαζόμενους να τυπώνουν τον Ελεύθερο Τύπο σε μέρα απεργίας.

Ανώνυμος
12 Απριλίου 2014 στις 12:34 μ.μ.

ανεγκεφαλο κκεδακι το μυαλο το ψωνισες απο το μαιλη;

Ανώνυμος
13 Απριλίου 2014 στις 8:44 μ.μ.

Ο Λαζόπουλος δεν πήγε φαντάρος και προτίμησε να πάρει Ι5 (γιώτα ευτυχίας). Κατα τα αλλα το παίζει 'αριστερός'. Οι υπόλοιποι που πήγαμε σε τάγματα ανεπιθυμίτων δεν έχουμε ψυχή.

Ανώνυμος
14 Απριλίου 2014 στις 2:13 μ.μ.

απο ποτε θεωρει μαγκια η αριστερα να πηγαινει καποιος φανταρος; ενας αναρχικος αν δεν παει φανταρος παυει να ειναι αναρχικος; τι λετε ρε κκεδακια; εχετε χαζεψει τελειως

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger