Home » , , » Δημοσκόπηση της GPO ως προς την πρόθεση ψήφου σε ευρωεκλογές και βουλευτικές (Βίντεο)

Δημοσκόπηση της GPO ως προς την πρόθεση ψήφου σε ευρωεκλογές και βουλευτικές (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 8 Απριλίου 2014 | 2:13 π.μ.

Εκτός από την πάγια θέση που έχουμε για τις δημοσκοπήσεις, είναι επίσης, πολύ συζητήσιμο τι βασιμότητα μπορεί να δώσεις σε μια δημοσκόπηση όταν μόνο το 38% των ερωτώμενων είναι πολύ σίγουροι για την απόφαση τους ποιο κόμμα θα ψηφίσουν, όπως ακούσαμε τον δημοσκόπο από την εταιρεία GPO να μας λέει.

Το ουσιαστικό είναι, σύμφωνα πάντα με την δημοσκόπηση, ότι το πολιτικό τοπίο είναι εντελώς ρευστό. Είναι ελάχιστα τα ποσοστά ως προς την πρόθεση ψήφου που χωρίζουν Ν.Δ-ΣΥΡΙΖΑ (στις ευρωεκλογές προηγείται ο ΣΥΡΙΖΑ και στις βουλευτικές η Ν.Δ). Σημαντική άνοδο παρουσιάζει το ΚΚΕ, καθηλωμένο στο μισό της δύναμης του που είχε στις προηγούμενες εκλογές το ΠΑΣΟΚ, πτώση για το κόμμα Καμένου, με προβληματική την είσοδο του στην νέα βουλή της ΔΗΜΑΡ. Το ναζιστικό μόρφωμα φαίνετε να διατηρεί τις δυνάμεις του στις ευρωεκλογές, παρουσιάζοντας όμως πτώση ως προς την πρόθεση ψήφου στις βουλευτικές εκλογές.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
8 Απριλίου 2014 στις 8:34 π.μ.

Ρε παιδιά, το πράγμα είναι απλό: Εκμεταλλεύονται την ρευστότητα του σκηνικού για να παρουσιάσουν ό,τι δημοσκοπήσεις τους κατέβει. Σου λέει ο Πρετεντέρης "Μπροστά η ΝΔ, αλλά το 38% δεν είναι σίγουρο"
Οπότε και με 30% να βγει τελικά μπροστά ο ΣΥΡΙΖΑ...εξηγείται: Οι ψηφοφόροι ήταν ασταθείς και...παραπλάνησαν τον Πρετεντέρη.

Μην αναπαράγετε αυτές τις εκπομπές. Είτε αυτό ααναπαράγετε είτε τις "έρευνες" της ομάδας (κακοποίησης) αλήθειας του Σαμαρά, είναι το ίδιο. Μην γίνεστε άθελά σας κομμάτι του μηχανισμού τους.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger