Home » , » Ενα δημοσίευμα του antinews καθόλου τυχαίο

Ενα δημοσίευμα του antinews καθόλου τυχαίο

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 13 Μαΐου 2014 | 10:34 μ.μ.

Δεν θεωρούμε καθόλου τυχαίο –και υπάρχει λόγος που το ισχυριζόμαστε αυτό- το δημοσίευμα που υπάρχει σήμερα στην ιστοσελίδα antinews το οποίο τιτλοφορείται: «Τρομοκρατία: σε αναζήτηση των ασύλληπτων "εγκεφάλων"» και υπογράφει ο δημοσιογράφος Βασίλης Ζήσης

Δεν θα σταθούμε καθόλου στις μπαρούφες που αναφέρει, ούτε θα αναφερθούμε στις υποθέσεις που κάνουμε σχετικά με την σκοπιμότητα αυτού του δημοσιεύματος. Θα υπενθυμίσουμε όπως κάποια πράγματα σχετικά με το ποιόν αυτού του δημοσιολόγου.

 Όπως μάθαμε από νήμα στην ιστοσελίδα indymedia από τότε που ο Χρίστος Παπουτσάκης αποφάσισε να κλείσει το «ΑΝΤΙ» την ιστοσελίδα του περιοδικού την διαχειρίζεται ο γνωστός δημοσιογράφος Βασίλης Ζήσης και την είχε καταντήσει άντρο για να προβάλλουν τις απόψεις τους ρατσιστές και φασίστες. Αργότερα αυτή η ιστοσελίδα έγινε antinews.

Ποιος είναι ο Ζήσης; Ενας δημοσιογράφος-πράκτορας, που παριστάνει τον μεγάλο ερευνητή. Κάποιες υπηρεσίες κρύβονται πίσω απ' αυτόν και τον χρησιμοποιούν ως όχημα για τα σενάρια και τα σχέδιά τους. Κι αυτό δεν το λέμε εμείς αλλά, ο δεξιός δημοσιογράφος Δημήτρης Ρίζος, όταν είχε ρθει σε προσωπική αντιπαράθεση μαζί του. Τότε είχε γράψει μια σειρά άρθρων, που τον στόλιζε με μια σειρά «κοσμητικά» επίθετα. Χαρακτηριστικό είναι το δημοσίευμα στον «Αδέσμευτο Τύπο», 12.12.1994, όπου ο Βασίλης Ζήσης χαρακτηριζόταν . ρουφιάνος της ΚΥΠ, πρακτορίσκος της CIA, πλαστογράφος, άνθρωπος για όλες τις βρόμικες δουλειές κ.λπ. Ούτε και σ' αυτή την περίπτωση υπήρξε αντίδραση από τον δημοσιολόγο του antinews. Γιατί άραγε;

Αν χρειαστεί θα επανέλθουμε

Υ.Γ. Εκ παραδρομής αρχικά είχαμε παραθέσει δημοσίευμα του "Ελεύτθερου Τύπου" που αναφερόταν σε έναν άλλο δεξιό δημοσιογράδο, τον Βασίλη Χήτο, που τον χαρακτήριζε έμισθο πράκτορα της ΕΥΠ. 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger