Home » , » Ν. Μπογιόπουλος για το ναζιστικό μόρφωμα της Χ.Α (Βίντεο)

Ν. Μπογιόπουλος για το ναζιστικό μόρφωμα της Χ.Α (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 25 Μαΐου 2014 | 8:42 μ.μ.

Περιμένοντας την στιγμή που θα έχουμε μια ασφαλή εικόνα των αποτελεσμάτων των ευρωεκλογών, για να κάνουμε ένα σχολιασμό, παραθέτουμε ένα βιντεάκι με τον καταιγιστικό, τεκμηριωμένο λόγο του Νίκου Μπογιόπουλου.
Ερέθισμα για την τοποθέτηση του δημοσιογράφου ήταν παρέμβαση καλεσμένου της τηλεοπτικής εκπομπής του Νίκου Χατζηνικολάου, σχετικά με την αντιμετώπιση που έχει το νεοναζιστικό μόρφωμα του Ν. Μιχαλολιάκου από πολιτικά κόμματα και ΜΜΕ.

 «Συνταγές με τους κανίβαλους δεν ανταλλάσεις», είπε εισαγωγικά στην παρέμβαση του ο Ν. Μπογιόπουλος και επικολλώντας αναμφισβήτητα στοιχεία για την δράση στελεχών της Χ.Α, έκανε αναφορά για την αντιλαϊκή και εγκληματική δραστηριότητα καθώς και την ιδεολογική συγκρότηση αυτού του νεοναζιστικού κόμματος.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 4 σχόλια

Ανώνυμος
25 Μαΐου 2014 στις 9:15 μ.μ.

Πρώτο σχόλιο με τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα:
1. Καθαρή αντιμνημονιακή νίκη σε κλίμα τρομοκρατίας.
2. Περισσότερη σοβαρότητα στο ΣΥΡΙΖΑ θα έφερνε ακόμα καλύτερα γι αυτόν αποτελέσματα. Συγχαρητήρια για την πρωτιά.
3. Καλά αποτελέσματα της Αριστεράς που είναι κατά της ΕΕ σε κλίμα διπολισμού. Θερμά συγχαρητήρια στο ΚΚΕ για τον έντιμο αγώνα και τα αποτελέσματα αισιοδοξίας σε δήμους και ευρωεκλογές. Επίσης μπράβο και στην Εξωκοινοβουλευτική Αριστερά: Αξιοπρεπέστατη παρουσία για τα δεδομένα που επικράτησαν. Καλή συνέχεια.
3. Για όσα λένε στη ΝΔ: Αν τα αποτελέσματα αυτά ήταν εθνικών η ΝΔ θα έχανε όχι μόνο τους βουλευτές του αντιστοίχου ποσοστού αλλά και το καλπονοθευτικό μπόνους των εδρών. Επομένως βαπτίζουν το κρέας ψάρι. Πανωλεθρία έπαθαν και κρίμα στα "μέντιουμ" των ΜΜΕ. Αλήθεια, κάτι δημοσκοπήσεις που έδιναν μπροστά τη ΝΔ θα τις ξαναβάλουν για να γελάσουμε;
4. Για το ΠΑΣΟΚ: Στις προηγούμενες ευρωεκλογές ήταν πρώτο. Στις εκλογές είχε 12-13 και τώρα πήρε μονοψήφιο. Γιατί πανηγυρίζει; Άγνωστο. Ίσως ήπιαν κάτι.
5. Το ΠΟΤΑΜΙ - ΔΗΜΑΡ: Να τον ακούτε το Μήτσο, τα είχα πει. Σπίτι σας τώρα.
6. ΧΑ: Πρόβλημα, όπως και η αποχή. Το γιατί θα το πούμε άλλη φορά.
Εμπρός για νέους αγώνες με περισσότερη αισιοδοξία και νέα δεδομένα. mitsos175.

Ανώνυμος
26 Μαΐου 2014 στις 12:20 π.μ.

Επειδή ο σαχλαμάρας και ο Μπενύτο άρχισαν να χορεύουν από την λύπη τους (το γαρ πολυ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη) ρωτώ για τα περί δημοψηφίσματος:
Πόσο είχε η μνημονιακή κυβέρνηση και πόσο πήρε, οεο; -7 η ΝΔ και -4 το ΠΑΣΟΚ. Βάλε και την ΔΗΜΑΡ (που είχε στηρίξει -5) από -11 έως -16.
Τα καθαρά μνημονιακά κόμματα συντρίφτηκαν. Δυστυχώς υπάρχουν τα μαξιλάρια, που ξεγέλασαν ένα μεγάλο ποσοστό του κόσμου. Αλλά ο κόσμος ΔΕΝ γουστάρει μνημόνιο. Επίσης και το ΚΚΕ και τα υπόλοιπα αντι-ΕΕ κόμματα είχαν άνοδο. Αυτά, για να μην τρελαθούμε.
Ένα πάρα πολύ σημαντικό: Τώρα με την πλάτη στον τοίχο είναι ο Σαμαράς όχι τόσο ο Βενιζέλος! Δηλαδή, ως τώρα ο σαμαράς του έλεγε "αν πάμε σε εκλογές εσύ θα χάσεις, εγώ δεν έχω πρόβλημα". Τώρα τον εκβιασμό θα τον κάνει ο Μπενύτο: "Έφυγα; Έπεσες! γι αυτό... προσκύνα!" Δεν ακούσατε τι είπε περί νέας συμφωνίας; Θα είναι μια πάρα πολύ ωραία ατμόσφαιρα για τους λίγους μήνες που θα κάτσουν μαζί. Έχει να πέσει πάρα μα πάρα πολύ γέλιο τώρα.
Αυτοί φεύγουν μόνο με δυναμικούς αγώνες κι ο κόσμος πήρε κουράγιο. Αυτό είναι πολύ μεγάλη νίκη. Αν δούμε το κλίμα νοθείας, ρουσφετιού και προπαγάνδας το αποτέλεσμα είναι πολύ ελπιδοφόρο. Τα χαρτιά τους καίγονται ένα - ένα. Έπαιξαν τα ρέστα τους κι έχασαν. Μπράβο στους φτωχούς που δε φοβήθηκαν. mitsos175.

Ανώνυμος
26 Μαΐου 2014 στις 4:49 μ.μ.

Φίλε mitsos175 σεβαστή η γνώμη σου και συμφωνώ σε κάποια πραγματάκια. Ωστόσο, εγώ θα σου παρουσιάσω την απαισιόδοξη άποψη:

1. Που είδες τα αντι ΕΕ κόμματα να ανεβαίνουν? Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι αντιΕΕ. Παρόλα αυτά είναι δείγμα "υγείας" η άνοδος της Αριστεράς. Το ΚΚΕ ανέβηκε μεν, αλλά έχει μικρό ποσοστό δε.
2. Το ΠΑΣΟΚ/ΕΛΙΑ αντί να αφανιστεί μετά από όσα έχει κάνει (μνημόνια, σκάνδαλα κλπ), εξακολουθεί να υπάρχει και μάλιστα πήρε 8%.
3. Το ΠΟΤΑΜΙ είναι ενα πρωτοεμφανιζόμενο κόμμα ουσιαστικά χωρίς ιδεολογία. Είναι ένα αστείο συνοθύλευμα από απολιτίκ και πρώην αριστερούς και κεντρώους(?) τύπους. Παρόλα αυτά πήρε 6,6%. Δεν είναι τραγικό το πόσο εύκολα χειραγωγήθηκε ο λαός και τους ψήφισε?
4. Αν υποθέσουμε πως αυτές οι ευρωεκλογές ήταν ο καθρέφτης των εθνικών εκλογών τότε έχουμε το εξής θεματάκι: Ο ΣΥΡΙΖΑ παίρνει την πρωτιά αλλά δεν μπορεί να βγεί αυτοδύναμος και κανένα κόμμα της αντιπολίτευσης δεν δέχεται να κάνει συγκυβέρνηση μαζί του. Καμιά αυταπάτη για ΚΚΕ και ΑΝ.ΕΛ. Η διερευνητική εντολή πάει στη Ν.Δ. και αυτή σχηματίζει κυβέρνηση με την ΕΛΙΑ και το ΠΟΤΑΜΙ. Δεν θα χρειαστούν ούτε τη Χρυσή Αυγή για να κυβερνήσουν. Η νέα κυβέρνηση κρατάει για άλλα 4 χρόνια και ο εφιάλτης συνεχίζεται.
5. Στον Πειραιά κατα τη διάρκεια των πανηγυρισμών για τη νίκη του Μώραλη είδαμε σημαίες του Ολυμπιακού και ακούσαμε γηπεδικά συνθήματα. Καταλαβαίνουμε το κριτήριο ψήφου των Πειραιωτών. Ο Μπερλουσκονισμός στο απόγειό του.
6. Το Μουσουλμανικό κόμμα στη Θράκη πήρε πολύ υψηλά ποσοστά. Οι πολίτες ψήφισαν με κριτήριο τη θρησκεία τους. Ο Σκοταδισμός σε όλο του το μεγαλείο εν έτει 2014. Επίσης, αν δημιουργηθεί (ή υποκινηθεί) κάποιο θέμα στη Θράκη τότε να είστε σίγουροι ότι οι εθνικισμοί Ελλάδας και Τουρκίας θα φουντώσουν και θα οδηγηθούμε σε πολύ άσχημες καταστάσεις.

Με λίγα λόγια, τη βάψαμε σύντροφοι αν περιμένουμε να αλλάξουμε τις ζωές μας με τις εκλογές.

Ανώνυμος
26 Μαΐου 2014 στις 7:51 μ.μ.

@Ανώνυμο 4.49
Συμφωνώ στο περισσότερα μαζί σου, εκτός από το σημείο που λές ότι ο Σύριζα, σαν 1ο κόμμα δεν θα μπορέσει να κάνει κυβέρνηση. Τον Γλέζο δεν τον έβγαλαν τυχαία σαν "λαγό", για να προετοιμάσει το έδαφος της μεγάλης συγκυβέρνησης. Η αστική τάξη δεν νοιάζεται για το τι λένε τα κόμματά της (αριστερά και δεξιά) στα μπαλκόνια. Νοιάζεται μόνο γα να μην διαταραχθούν τα κέρδη της. Βλέπει ότι η λαική αγανάκτηση θα μεγαλώσει, το ίδιο και το κίνημα, αντικειμενικά. Και θέλει μία δήθεν κυβέρνηση "εθνικής σωτηρίας" που για "'έκτακτους λόγους" που θα επικαλεστεί, θα προχωρήσει αυτή την "μεγάλη συγκυβέρνηση". Αλλωστε το "αριστερό ποδάρι της" γι αυτό το προσέχει σαν τα μάτια της. Για εκείνη την στιγμή. Και δυστυχώς ο λαός έδειξε, ότι συνεχίζει σχεδόν μαζικά να λειτουργεί αυτιστικά, ότι το πασόκ τον σάπισε τόσο πολύ στις αυταπάτες που θέλει κι άλλο χρόνο κι άλλο κόστος να πληρώσει, για να συνέλθει. Μέχρι τότε, ευτυχώς υπάρχει μία κρίσιμη μάζα, του ΚΚΕ, που είναι ικανή απαλλαγμένη από διλήμματα και αυταπάτες να τραβήξει μπροστά το εργατικό κίνημα και προπαντός όρθιο. Αυτό έδειξαν οι εκλογές. Μανώλης

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger