Home » , , » Νεοναζί και φασίστες προσπαθούν να εξαγοράσουν συνειδήσεις

Νεοναζί και φασίστες προσπαθούν να εξαγοράσουν συνειδήσεις

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 1 Μαΐου 2014 | 5:53 μ.μ.

«To ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ προσφέρει άμεσα δωρεάν 1000 ετήσιες κάρτες υγείας της suisse-cosmos. Οι καρτες περιβαλαμβάνουν δωρεάν ιατρικές επισκέψεις, διαγνωστικές εξετάσεις κάτω από τον τιμοκατάλογο δημοσίου και πολλές άλλες παροχές. …Κάτοχος της δωρεάν κάρτας υγείας μπορεί να γίνει κάθε μέλος ή φίλος του ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ μετά από επικοινωνία και εγγραφή με τον κ …».

Μ’ αυτές τις λέξεις ένα νεοναζιστικό μόρφωμα –αποτελείται κατά βάση από άτομα που εγκατέλειψαν το κόμμα-συμμορία του Μιχαλολιάκου- διαφημίζουν στην ιστοσελίδα του το «φιλανθρωπικό» τους έργο. Φυσικά αυτό συνοδεύεται και από «δήλωση πίστης», αφού ζητάνε να γίνει μέλος τους για να σου προσφέρουν «διαγνωστικές εξετάσεις κάτω από τον τιμοκατάλογο δημοσίου».

Τα καλόπαιδα της Χρυσής Αυγής, μοιράζουν μακαρόνια και πατάτες, σε έλληνες που μαστίζονται από φτώχια και μιζέρια (όπως το κόμμα του Χίτλερ μοίραζε λουκάνικα και μπύρες στους Γερμανούς), αυτοί εδώ «κάρτες υγείας» προσφορά, φυσικά κάποιου καπιταλιστή, που αβαντάρει το πολιτικό τους μόρφωμα κάνοντας «εθνική προσφορά» όπως γράφουν.

Φαινόμενα της εποχής μας. Νεοναζί και φασίστες, προσπαθούν να εξαγοράσουν συνειδήσεις εκμεταλλευόμενοι την ταξική-μνημονική πολιτική που καταστρέψει την ελληνική κοινωνία.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger