Home » » Η Τοπική Οργάνωση Χαϊδαρίου του Σύριζα καλεί σε υπερψήφιση του συνδιασμού της "Λαϊκής Συσπείρωσης"

Η Τοπική Οργάνωση Χαϊδαρίου του Σύριζα καλεί σε υπερψήφιση του συνδιασμού της "Λαϊκής Συσπείρωσης"

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 20 Μαΐου 2014 | 7:12 μ.μ.

Με ανακοίνωσή της η Τοπική Οργάνωση Χαϊδαρίου του Σύριζα καλεί τα μέλη της την ερχόμενη Κυριακή να ψηφίσουν τον συνδυασμό της «Λαϊκής Συσπείρωσης» με επικεφαλής τον Μιχάλη Σελέκο που υποστηρίζεται από το ΚΚΕ.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

«Η οργάνωση μελών ΣΥΡΙΖΑ Χαϊδαρίου ψηφίζει τη "Λαϊκή Συσπείρωση", στο δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών στο Χαϊδάρι. Τα επόμενα πέντε χρόνια θα υπάρξουν τεράστια πολιτικά διακυβεύματα για την πόλη μας. Θεωρούμε ότι η "Λαϊκή Συσπείρωση", με βάση την πολιτική της φιλοσοφία, θα υπερασπιστεί τη δημοτική περιουσία και το δημόσιο πλούτο, λ.χ τα μεγάλα ζητήματα όπως του Σκαραμαγκά, του Στρατοπέδου, του Ποικίλου Όρους κ.τ.λ. Θα υπερασπιστεί το δημόσιο χαρακτήρα των κοινωνικών δομών. Θα υπερασπιστεί μια διαχείριση των απορριμμάτων, που δεν θα υπαγορεύεται από συμφέροντα μεγαλοεργολάβων. Θεωρούμε ότι θα προωθήσει και θα ενισχύσει τη δημοκρατία, τη διαφάνεια και τη συμμετοχή.

Θα ήταν καταστροφικό για την πόλη, να αναλάβει τη δημοτική αρχή η δημοτική παράταξη "Πάμε να ενώσουμε το Χαϊδάρι" των Μποζίκα - Χαλκιά, η οποία στην ουσία αποτελεί συνέχεια της δημοτικής αρχής της διοίκησης Μαραβέλια, είναι εξαρτημένη από τη διαπλοκή, τις πελατειακές σχέσεις και τα συμφέροντα. Η υποστήριξη της "Λαϊκής Συσπείρωσης", συμβάλει στην προσπάθεια μας για ενότητα στη δράση της Αριστεράς, απέναντι στις πολιτικές κοινωνικής καταστροφής».

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 23 σχόλια

Ανώνυμος
20 Μαΐου 2014 στις 7:27 μ.μ.

Σε ποιον κόσμο τους θα πουν οι Συριζαίοι να ψηφίσει τα ψηφοδέλτια της Λαϊκής συσπείρωσης; Σ΄αυτον που θα πάει να ψηφίσει ή σ' αυτόν που θα απέχει τη δεύτερη κυριακή; Δε μας το ξεκαθαρίζουν.

Ανώνυμος
20 Μαΐου 2014 στις 7:30 μ.μ.

ψηφιζουμε παντου ΚΚΕ για ισχυρη εργατικη λα ικη αντιπολιτευση. αγωνιζομαστε για την ΛΑ ΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ για αλλαγη ταξης στην εξουσια. δεν εγκλοβιζομαστε σε ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ ΚΑΙ ΦΟΥΜΑΡΑ για ανθρωπινο καπιταλισμο. ο στρατηγικος στοχος ολων για διαλυση ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ ΤΟΥ ΚΚΕ απετυχε με παταγο. ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΕΙΣΜΑ ΠΑΝ

Ανώνυμος
20 Μαΐου 2014 στις 8:52 μ.μ.

Το ΚΚΕ θέλει τις ψήφους του ΣΥΡΙΖΑ ή είναι "οπορτουνιστικές";

Ανώνυμος
20 Μαΐου 2014 στις 10:27 μ.μ.

Πολυ εκνευρισμο διακρινω τελευταία στα επιτελεια του ΣΥΡΙΖΑ. Απο τη μια βγαζουν ανακοινωσεις κ απο την αλλη μας βριζουν.Τελικα το διλλημα θα το θεσετε κ στην Πελοπόννησο για στηριξη του Οδ. Βουδούρη ?????

Ανώνυμος
20 Μαΐου 2014 στις 10:44 μ.μ.

αυτό που βλέπω εγώ τόσο τον ανταρσυα οσο και το συριζα τουλαχιστον σε τοπικο επίπεδο να λενε οτι θα στηρίξουμε λαικη συσπείρωση(κκε)αντιθετα το κκε κρατα την γνωστή άκαμπτη στάση του θεωρώντας τους όλους το ιδιο..λυπαμε αλλα δεν θεωρω οπως και αλλοι φυσικα το συριζα και την ανταρσυα το ιδιο με το πασοκ και τη νδ,,η αληθεια βεβαια ειναι αλλη δυναμικη εχει πανω στου ψηφοφορους να βγει και να πει ο συριζα ή η ανταρσυα ψηφιστε λαικη συσπειρωση- κκε και αλλο να το πει το κκε καθως η γραμμη που θα δωση το κκε σαν κομμα εχει αλλη δυναμικη στους ψηφοφορους του που πιστα θα ακολουθησουνε την κομματικη γραμμη..πιστευω ο,τι απο πλευρα ηγεσιας συριζα και λιγοτερο ανταρσυα πρεπει να "δωθουνε" εγγυησεις στην ηγεσια του κκε οτι θα ακολουθήσει ποιο αριστερες θεσεις και θα πάψει να πασοκοποιει της θεσεις του.. σε επικίνδυνο βαθμό ωστε να γινει επιτελους ενα αριστερο μέτωπο εστω και προσκαιρη απεναντι στους σαμαραδες-βενιζελους-γεωργιαδες-βοριδιδες-μαρινακιδες-κασιδιαριδες κτλ σκ@τα που εχουνε κατσικωθει στο σβερκο του λαου μας

Ανώνυμος
20 Μαΐου 2014 στις 10:50 μ.μ.

@20 Μαΐου 2014 - 8:52 μ.
Φίλε το ΚΚΕ απευθύνεται σε όλο τον απλό κόσμο και τον καλεί να το ψηφίσει. Δεν κάνει συμφωνίες ούτε με το Σύριζα ούτε με το Ξεσύριζα. Ας κάνει το ίδιο κι ο Σύριζα. Να απευθυνθεί στον απλό κόσμο και να του πει να το ψηφίσει. Μην περιμένει συμφωνίες με το ΚΚΕ. Νομίζω ότι είναι απλά τα πράγματα.

Ανώνυμος
20 Μαΐου 2014 στις 11:04 μ.μ.

8.52 το ΚΚΕ Απευθυνεται στον λαο και τον καλει να μας ψηφισει για ισχυρη εργατικη λα ικη αντι πολιτευση. ΔΕΝ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΑΝ

Ανώνυμος
20 Μαΐου 2014 στις 11:27 μ.μ.

Χωρίς τις ψήφους του Συριζα,οι υποψήφιοι του ΚΚΕ είναι καταδικασμένοι σε ήττα.Οπως και να τους βαπτίζουν οι σταλινικοί.Οι πολίτες ούτε ''οπορτουνιστές'' είναι,ούτε μιάσματα.
Είτε τους αρέσει είτε όχι στην σέχτα του Περισσού.
Δυστυχώς για αυτούς εξαρτώνται απόλυτα απο τον Συριζα.Αυτή είναι η σκληρή πραγματικότητα.
Ας πρόσεχαν.

Ανώνυμος
20 Μαΐου 2014 στις 11:31 μ.μ.

Ανωνυμε 8.52 : Εδω βλέπεις οτι ο πρωτος Ανωνυμος-7.27 ΚΚΕς όχι μόνο τις θέλει αλλα ασκει κριτική (απο τα αριστερα ...) σε όσους δεν πανε να ψηφισουν.

Ε ρε Μπέος που μας χρειαζεται για να καταλαβουμε τι εστι βερίκοκο. Θλιβερές καταστασης στην Αριστερα (την πραγματικη, για να μην πεταχτει κανένας προβοκατορας ΚΚΕς) .

Ανώνυμος
21 Μαΐου 2014 στις 12:40 π.μ.

@20 Μαΐου 2014 - 11:31 μ.μ.
Επειδή είμαι ο 7.27 σου λέω άλλη φορά να διαβάζεις σωστά ό,τι έχει γραφτεί κι αν δεν μπορείς να καταλάβεις έστω και δυο γραμμές που γράφτηκαν, διάβαζέ τες εκατό φορές μπας και καταλάβεις έστω τη μια γραμμή. . Ειρωνικά το έγραψα το σχόλιο για την .... ειλικρίνεια των συριζαίων. Περαστικά σου. Μπεος που μας χρειάζεται ε; Για τον Καμίνη τι λέει τώρα ο σύριζα; Γιατί στις προηγούμενες εκλογές μας έλεγε να τον ψηφίσουμε στο δεύτερο γύρο. Ο Βουδούρης που δεν μετανιωσε που ψήφισε το μνημόνιο είναι τόσο καλός που μας πρότεινε ο Σύριζα να τον ψηφίσουμε φέτος... Να μη σου πω για τον Σταυρινάκη της Ικαρίας... Σίγουρα τα ξέρεις.

Ανώνυμος
21 Μαΐου 2014 στις 8:56 π.μ.

Επειδή έχουμε χάσει λίγο την μπάλα να ξεκαθαρίσουμε λίγο τα πράγματα:

- Η ψήφος δεν μπορεί να γίνει αντικείμενο παζαριού. Η ψήφος κατευθύνεται αποκλειστικά σε υποψήφιο του οποίου την εξαγγελθείσα πολιτική εγκρίνεις.

- Στους 4 δήμους που πέρασε η ΛΣ στο δεύτερο γύρο, ΟΛΟΙ οι πολίτες μπορούν να κρίνουν αν τους συμφέρει να επιλέξουν τον ΚΚΕ δήμαρχο ή τον αντίπαλό του. Δεν πρέπει να ψηφίσουν για να κάνουν "εξυπηρέτηση" στο ΚΚΕ.
Το ίδιο κάνουμε και εμείς (ψηφοφόροι του ΚΚΕ) για τους υπόλοιπους υποψηφίους.

- Το ΚΚΕ είπε το αυτονόητο: Ότι το ζήτημα δεν είναι να ψηφίσεις τον "λιγότερο κακό", αλλά να ψηφίσεις τον "καλό" (δηλ. αυτόν που δε θα σε χαρατσώσει, που δε θα κάνει κολεγιές με μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα μέσω ΣΔΙΤ, που θα προωθήσει την κοινωνική πολιτική του Δήμου/Περιφέρειας κτλ.).
Με τη λογική του "μικρότερου κακού" ψηφίζαμε (μη εξαιρουμένου εμού που είχα αυτό το κριτήριο την πρώτη φορά που ψήφισα στα 19) 40 χρόνια και είχαμε φάει στη μάπα ΝΔ-ΠΑΣΟΚ...

ΥΓ1: Ο ΣΥΡΙΖΑ κατέβασε υποψηφίους σε λιγότερους δήμους από ό,τι το ΚΚΕ. Γιατί στο Α' γύρο δε δήλωσε στήριξη σε αυτούς τους υποψηφίους της ΛΣ, από τη στιγμή που δεν είχε δικό του υποψήφιο; Πόσο ειλικρινής είναι η στήριξη στο Β' γύρο, ειδικά από την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ;

ΥΓ2: Επειδή δεν πάσχουμε από πολιτικό Αλτσχάιμερ μέχρι πρόσφατα ο ΣΥΡΙΖΑ συνεργαζόταν σε τοπικό επίπεδο με ΠΑΣΟΚ και ενίοτε με ΝΔ (ακόμη και ΛΑΟΣ). Έχει κάνει κάποια αυτοκριτική για αυτά τα πολιτικά "ανομήματα"; Πώς θα πείσει εμάς ότι οι δικοί υποψήφιοι είναι καλύτεροι από τους ΠΑΣΟΚους, όταν μέχρι χτες συνεργάζονταν σε μια σειρά από δήμους και συχνά εναντίον του ΚΚΕ;

Ανώνυμος
21 Μαΐου 2014 στις 10:09 π.μ.

Τελικα το διλλημα στην πελοπόννησο θα το θεσετε με υποψηφιο τον Οδ. Βουδούρη? Θα μας απαντησετε ΠΑΣΟΚΟΣΥΡΙΖΑΙΟΙ.

Ανώνυμος
21 Μαΐου 2014 στις 1:46 μ.μ.

@Ανώνυμο 8.52
Το ΚΚΕ θέλει τις ψήφους του λαικού κόσμου, επειδή είναι το μόνο κόμμα που μπορεί να τραβήξει μπροστά την ταξική πάλη και το μόνο κόμμα, που χωρίς δεσμεύσεις μπορεί να εναντιωθεί στην καπιταλιστική ΕΕ. Το ΚΚΕ, δεν κάνει συναλλαγές κορυφών, δεν εκβιάζεται και δεν "ανταλάσσει" ψήφους με κανέναν. Απλά ζητάει από τους εργαζόμενους, να το δυναμώσουν για να δυναμώσουν και οι αγώνες στην νέα λαίλαπα που έρχεται. Μανώλης

Ανώνυμος
21 Μαΐου 2014 στις 2:11 μ.μ.

ΠΑΝ σε βλεπω σε λιγο να κανεις μηνυση μαζι με το κκε στον τσιπρα επειδη βγηκε δημοσια και υποστηριξε το κκε στην πατρα!
τα νευρα σου ειναι καλα;
αν ήμουν πατρινος εισαι ικανος να με εβριζες κιολας που δημοσια θα υποστηριζα το κκε. σε τι καταντια εχετε πεσει;

Ανώνυμος
21 Μαΐου 2014 στις 3:51 μ.μ.

2.11 η καταντια ανηκει στους οπορτουνιστες. ο τσιπρας προσπαθησε δημοσια να υπονομευση το ΚΚΕ αλλα αυτα πεθανε. Εμεις απευθυνομαστε στον λαο και τον καλουμε να ψηφισει ΚΚΕ και οχι στα κομματα. οσο για τα νευρα μου να σε βεβαιωσω οτι μετα το 1991 ειναι θαυμασια ΠΑΝ

Ανώνυμος
21 Μαΐου 2014 στις 4:15 μ.μ.

@21 Μαΐου 2014 - 2:11 μ.μ
Το ΚΚΕ έδωσε επίσημα την απάντησή του στην .... υποστήριξη του κ. Τσίπρα και δεν ασχολείται με αυτό. Ο Σύριζα είναι που βγαίνει και παρακαλάει να δεχτούμε την ... υποστήριξή του. Και δώσ' του τα στελέχη του Σύριζα να βγαίνουν και να λένε για υποστήριξη, φυσικά για τους δικούς τους λόγους όχι γιατί το πιστεύουν, οπότε αν ψάχνεις για νεύρα μάλλον στο Σύριζα πρέπει να κοιτάξεις. ΄Η μήπως στον καθρέφτη σου; Πάντως εγώ θα σου έλεγα να κοιτάξεις και στα δύο. Και περαστικά σου.

Ανώνυμος
21 Μαΐου 2014 στις 6:03 μ.μ.

Ρε Πασοκοι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ο εκνευρισμος σας, σας εχει καθηλωσει τοσο,που δημο δεν θα δειτε ουτε την δευτερη Κυριακη. Εαν μαλιστε στις Ευρωεκλογές πατε χειρότερα απο τις βουλευτικες σας βλεπω για πολυ γκρινια

Ανώνυμος
21 Μαΐου 2014 στις 10:45 μ.μ.

Ναι ρε ανώνυμε θα γκρινιάξουμε, είναι πιο υγιές να γκρινιάζεις όταν χάνεις από το να....πανηγυρίζεις ότι διπλασίασες τα ποσοστά σου. (!!!!!!!!!!)
Πάντως αν τυχόν δούμε ότι μας παίρνει πολύ από κάτω θα σας ρωτήσουμε για τα χάπια που παίρνετε εσείς και διατηρείστε σε τόση φόρμα μετά από ήττα σε ΟΛΕΣ τις περιφέρειες της χώρας. Είναι πραγματικά εντυπωσιακά τα αποτελέσματά τους.

Ανώνυμος
22 Μαΐου 2014 στις 11:08 μ.μ.

@21 Μαΐου 2014 - 10:45 μ.μ.
΄Ωπα φίλε τα μπέρδεψες τα πράγματα. Δεν είμαστε συριζαίοι που ενώ πέσανε πανηγυρίζουν ότι αύξησαν τα ποσοστά τους. Οπότε μη ζητάς από εμάς χάπια ούτε ληγμένα. Στην Κουμμουνδούρου να τα ζητήσεις. Εμείς ειμαστε με το ΚΚΕ. Παρεξήγησες πάνω στην παραζάλη σου.

Ανώνυμος
23 Μαΐου 2014 στις 12:07 π.μ.

Παιδιά, κάτι για την Ικαρία, για υποστήριξη του σύριζα στην ΛΑ.ΣΥ στην Ικαρία δεν άκουσα. Η εκεί δεν στηρίζετε την ΛΑ.ΣΥ? Για να ξέρουμε αν επαναλαμβάνεται το 2010. Μυστήρια σιωπή, δεν συμφωνείτε? Λαλίστατοι για την Πάτρα, για τι Χαιδάρι, για την Ικαρία τίποτε? Τι συμβαίνει? Εκεί σας κακοπέφτει η ΛΑ.ΣΥ, όπως και σε άλλους 40 δήμους? Περιμένω απάντηση από τους ¨αριστερούς" για το τι θα κάνουν στην Ικαρία. Μανώλης

Ανώνυμος
23 Μαΐου 2014 στις 12:12 π.μ.

Αυτό σημαίνει να είσαι κομμουνιστής. Να σου δίνει ο Τσίπρας την δήθεν στήριξή του (όπως αυτή της Ικαρίας), και εσύ να την γυρίζεις πίσω. Δηλαδή να στέλνεις μήνυμα και κυρίως προς τον λαό, ότι οι κομμουνιστές, δεν πουλιούνται, δεν αγοράζονται, δεν εκβιάζονται, δεν παζαρεύουν. Στέκονται στα πιστεύω τους και στο δίκιο το λαού, με κάθε κόστος. Πραγματικά αυτές τις μέρες, ένοιωσα πολύ υπερήφανος που είμαι κομμουνιστής, που είμαι συνοδοιπόρος ενός κόμματος σαν το ΚΚΕ, είναι μεγάλη μου τιμή να παλεύω γι αυτό το κόμμα. Μανώλης

ΡΑΝ-ΤΑΝ-ΠΛΑΝ
23 Μαΐου 2014 στις 2:50 π.μ.

Μανωλάκη, δεν την παλεύεις με τίποτα. Και πού να σφίξουν οι ζέστες.

Ανώνυμος
23 Μαΐου 2014 στις 11:42 π.μ.

Μανωλης. Ετσι ακριβως ειναι τα πραγματα. Και ειναι τιμη για ολους μας να ειμαστε με το ΚΚΕ με ανοιχτο παντα το ΜΕΤΩΠΟ απεναντι στον οπορτουνισμο τον χειροτερο εχθρο της εργατικης ταξης ΠΑΝ

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger