Home » » Αστυνομική επίθεση στην αντιφασιστική διαδήλωση στα Σεπόλια (Βίντεο)

Αστυνομική επίθεση στην αντιφασιστική διαδήλωση στα Σεπόλια (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 23 Μαΐου 2014 | 8:52 μ.μ.



Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύονται στο indymedia ολοκληρώθηκε η αντιφασιστική πορεία που έγινε στα Σεπόλια και στην οποία πήραν μέρος 500 διαδηλωτές. Προηγούμενος οι μπάτσοι, εκτελώντας φυσικά πολιτικές εντολές, έκαναν φράγμα με αστυνομικές κλούβες και με ρίψη χημικών και «ψιλές με τα κλομπ», εμπόδισαν τους αντιφασίστες  να πλησιάσουν την συγκέντρωση του νεοναζιστικού μορφώματος.

Στο δημοσίευμα γίνεται αναφορά σε ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες ότι οι δυνάμεις καταστολής έχουν προχωρήσει σε τέσσερις συλλήψεις διαδηλωτών.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

Ανώνυμος
23 Μαΐου 2014 στις 9:35 μ.μ.

Καταλαβες; Τους προσεχουν!! Ετσι μπραβο!! Και αυτοι,και οι υπολοιποι.....ευχομαι να φτασουν στο σημειο που και στον καμπινε....προστασια να θελουν!!
Δεν μπορει!! Φαγανε και το παλικαρι στην Κωνσταντινουπολη.......Ναι....απλα δεν μπορει!! Θα ερθει και η στιγμη,που τα πραγματα θα αλλαξουν!! Οχι να ζουμε με τον φοβο...."μιλησες;" "Φαε και το κεφαλι σου τωρα!" Για ονομα......απο την μια αυτα τα φαινομενα....και απ την αλλη,τα ανθρωποειδη μαζεμενα κατω απο τα μπαλκονια....να χειροκροτουν τους....σωτηρες!! Ελεος πια!!

Ανώνυμος
24 Μαΐου 2014 στις 3:15 π.μ.

Προς left.gr :
Στο σαιτ defence εχουν φανταστει οτι επιτιθεστε στα ''νεα'' επειδη καποιος υποτιθεται αποκαλει ρατσιστες και πιθηκους σε
ενα σκιτσο οσους ψηφιζουν χρυση αυγη. Το σκιτσο το βρηκα οπως και την αναρτηση του λεφτ
και ουτε το σκιτσο ειναι ακριβως αντιφασιστικο ουτε εσεις τους την πεσατε γι'αυτο το λογο.
Εχει τιτλο στο defence:
''Μια εμπνευσμένη απάντηση από το left.gr στα ΝΕΑ που απεικονίζουν ως πιθήκους τους Ελληνες που ψήφισαν ΧΑ!''
Καλο θα ηταν να υπαρξει διαψευση και γρηγορα ωστε να μην σκεφτουμε οτι το αφηνετε επιτηδες ωστε να ψηφιστει ο συριζα απο χ.αυγιτες.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger