Home » » ΕΑΜ για β' γύρο: Αγώνας για τη Νίκη της Αριστεράς

ΕΑΜ για β' γύρο: Αγώνας για τη Νίκη της Αριστεράς

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 20 Μαΐου 2014 | 5:19 μ.μ.

 Το ΕΑΜ καλεί τα μέλη, τους φίλους και τους  συναγωνιστές των κοινών αγώνων ενεργητικά και δραστήρια να στηρίξουν χωρίς επιφυλάξεις και προαπαιτούμενα τα αριστερά-προοδευτικά ψηφοδέλτια στο Β γύρο των περιφερειακών και αυτοδιοικητικών εκλογών.

Ειδικά για τον Δήμο της Πάτρας καλεί κάθε αριστερό, προοδευτικό, δημοκρατικό πολίτη να φράξει το δρόμο στους ακραίους εκπροσώπους της εμποροτοκογλυφικής ολιγαρχίας που λυμαίνεται και καταστρέφει την πόλη της δουλειάς και του μόχθου.

Να φράξει το δρόμο προς την δημαρχία, στους εργολάβους και διαμεσολαβητές των παρασιτικών συμφερόντων, στους εντεταλμένους της ΤΡΟΙΚΑ και του εξουσιαστικού μπλοκ ΣΑΜΑΡΑ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ.

Η «Νέα πόλη» του μεγαλοαριστοκράτη Χριστόπουλου, θα είναι η πόλη των ανέργων, των πεινασμένων, των αστέγων, των ανασφάλιστων, των δουλοπάροικων του εμποροτοκογλυφισμού.

Να δώσουμε την μάχη για την επικράτηση του συνδυασμού του Κώστα Πελετίδη, αναπτύσσοντας και στέρεους συναγωνιστικούς δεσμούς με τα μέλη και τους οπαδούς του ΚΚΕ στους κοινωνικούς και πολιτικούς αγώνες.

Να δώσουμε αυτή τη μάχη ουσιαστικά κόντρα και στην ηγεσία του ΚΚΕ που η στρατηγική ενός δήθεν ιδεολογικού απομονωτισμού είναι το αποτελεσματικότερο εργαλείο στα χέρια του εξουσιαστικού μπλοκ και της ολιγαρχίας για να αχρηστεύει τις πολιτικές δυνατότητες ενός αγωνιστικού μαχητικού αριστερού μετώπου που επιβάλει η συγκυρία της κατοχικής αρμοστείας.

Αν ο Δήμος της Πάτρας, ο Δήμος Βόλου…περάσουν στην αντίδραση και τους κύκλους των πιο μαύρων συμφερόντων, την αποκλειστική ευθύνη θα την έχει η ηγεσία και η στρατηγική του ΚΚΕ.

Αγωνιζόμαστε για την νίκη του Κ. Πελετίδη στο Δήμο, για την νίκη των αριστερών συνδυασμών στις τοπικές και αυτοδιοικητικές εκλογές.

Παλεύουμε για την απομόνωση και την ήττα του φασισμού σε όλα τα επίπεδα.

Παλεύουμε στο μέτωπο των ευρωεκλογών για την πλήρη απονομιμοποίηση και ανατροπή των εγκάθετων της Τρόικα, των τραπεζιτών, της ολιγαρχίας και των μνημονίων της καταστροφής.

Παλεύουμε και ψηφίζουμε ΣΥΡΙΖΑ για μια καθαρή, μεγάλη και αδιαμφισβήτητη εκλογική νίκη, για την αριστερή ανατροπή στην Ελλάδα και για άλλες κινηματικές πολιτικές εξελίξεις στον ευρωπαϊκό χώρο.

Εργατικό Αντιιμπεριαλιστικό Μέτωπο     EAM
20/5/2014                                                                                   eamgr.wordpress.com
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 7 σχόλια

Ανώνυμος
20 Μαΐου 2014 στις 5:51 μ.μ.

ψηφιζουμε παντου ΚΚΕ Για εργατικη λα ικη αντιπολιτευση δεν εγκλοβιζομαστε σε αυταπατες και φουμαρα συνεχιζουμε με περισσοτερο πεισμα για αλλαγη ταξης στην εξουσια ΠΑΝ

Ανώνυμος
20 Μαΐου 2014 στις 10:36 μ.μ.

Καλα τωρα για το ΕΑΜ τι να πει καποιος!!! Τριζουν τα κοκκαλα του Ν. Τεμπονερα αποτο 1993 που καλουσαν σε ψηφιση του ΠΑΣΟΚ. Θα κωλωσουν να ψηφισουν τωρα ΣΥΡΙΖΑ. Οι αυταπατες αμα καλλιεργηθουν μενουν. Οπως κ τοτε ετσι κ σημερα ξεπουλανε την μνημη του Τεμπονερα.

Ανώνυμος
20 Μαΐου 2014 στις 11:32 μ.μ.

Ρε φουκαρά ΠΑΝ,ψηφίζουμε για ευρωεκλογές και όχι για αλλαγή τάξης.
Σας έχουν κάνει χυλό το μυαλό και δεν ξέρετε τι λέτε.
ΣΥΡΙΖΑ ψηφίζει ο κόσμος και τους διώχνει.
Το ΚΚΕ το έχει γραμμένο ο λαός.

Ανώνυμος
21 Μαΐου 2014 στις 1:04 π.μ.

11.32 Ασφαλως και ψηφιζουμε ΚΚΕ στις ευρωεκλογες για ισχυρη εργατικη λα ικη αντιπολιτευση Στις 26 μαη οι καπιταλιστες θα ειναι παρον. Το ΚΚΕ Ειδαμε την κυριακη οτι ο λαος δεν το εχει καθολου γραμμενο. διπλασιασε τα ποσοστα του χωρις βεβαια να εχουμε καμμια εκλογικη αυταπατη. τον συριζα αντιθετα τον ειδαμε να πεφτει και ακομα φουκαρα μου δεν εχεις δει τιποτα ΠΑΝ

Ανώνυμος
21 Μαΐου 2014 στις 1:41 μ.μ.

@Ανώνυμο 11.32
Σιγά ρε μεγάλε, που θα μιλήσεις και εξ΄ονόματος του λαού. Ο λαός έδειξε άν το έχει γραμμένο. Και έδειξε ότι δεν το έχει γραμμένο. Ευτυχώς για τον λαό. Μανώλης

Ανώνυμος
21 Μαΐου 2014 στις 3:10 μ.μ.

Και επειδη ψηφιζουμε για ευρωεκλογές δηλαδή αλλαζει το περιεχομενο στο κριτηριο της ψηφου που θετουν οι κομμουνιστες.Ηθελα να μαθω αυτε τις μ....ιες ποιος σας τις λεει κ μετα τις διαδιδετε. Τοσο βεβαίως ΠΑΣΟΚΟΙ εισαστε που δεν κουνατε το κεφαλι σας

Ανώνυμος
21 Μαΐου 2014 στις 4:36 μ.μ.

Το 1981 ο ΕΑΜιτης παππούς μου ψήφιζε ΠΑΣΟΚ για να φύγει η επάρατη δεξιά (έλεγε χαρακτηριστικά: να ψηφίσουμε ΠΑΣΟΚ να φύγει η δεξιά και μετά θα ψηφίσουμε ΚΚΕ), το ίδιο έλεγε και στις επόμενες και στις παρεπόμενες εκλογές και εγώ τότε πιτσιρικάς δεν άντεξα και του είπα: Παππού θα πεθάνεις και δεν θα προλάβεις να ψηφίσεις ΚΚΕ. Έφαγα καρπαζιά από τον πατέρα μου (επειδή μίλησα για θάνατο) αλλά βγήκα αληθινός. Τώρα στα πιο δύσκολα χρόνια που ζούμε σκέφτομαι καμιά φορά να μπορούσε να ήταν στη ζωή να δει το λάθος του που σε τελική ανάλυση έβλαψε το εγγονό του και τα δισέγγονα του, που και με τη δική του συμμετοχή έδωσε παράταση και ζωή σε αυτή την εξουσία που μας καταδυναστεύει. Αλλά πλέον είναι αργά για αυτόν, και για μας μονόδρομος ο αγώνας για ολική ρήξη με τον καπιταλισμό.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger