Home » » Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ Πάτρας στηρίζει τον υποψήφιο του ΚΚΕ στον β' γύρο των δημοτικών εκλογών

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ Πάτρας στηρίζει τον υποψήφιο του ΚΚΕ στον β' γύρο των δημοτικών εκλογών

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 20 Μαΐου 2014 | 2:58 μ.μ.

Σε ανακοίνωση της η δημοτική κίνηση «Ανταρσία στην Πάτρα για την Αντικαπιταλιστική Ανατροπή», θεωρεί επιτυχία της ότι εμφανιζόμενη για πρώτη φορά σε αυτοδιοικητικές εκλογές συγκέντρωσε χίλιους ψήφους και ποσοστό 1%.

Το ποσοστό αυτό «μας δίνει τη δύναμη να συνεχίσουμε την παρέμβαση μας στα τοπικά ζητήματα ανατρέποντας με αγώνες από τα κάτω τις αποφάσεις κυβέρνησης, Ε.Ε, Δ.Ν.Τ και κεφαλαίου» τονίζεται στην ανακοίνωσή της, υπογραμμίζοντας παράλληλα  ότι στον επόμενο γύρο των εκλογών για τον Δήμο Πατρέων θα στηρίξει την υποψηφιότητα του υποψηφίου του ΚΚΕ, Κώστα Πελετίδη.

«Ο δεύτερος γύρος των δημοτικών εκλογών είναι κρίσιμος και χρειάζεται να αναδείξει την Αριστερά ως πρώτη δύναμη όπου συμμετέχει. Για το λόγο αυτό όπως δηλώσαμε και προεκλογικά ως δημοτική κίνηση καλούμε όλους τους φίλους, συντρόφους και αγωνιστές να στηρίξουν Λαϊκή Συσπείρωση με τον Κ. Πελετίδη», αναφέρεται χαρακτηριστικά.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 5 σχόλια

Ανώνυμος
20 Μαΐου 2014 στις 5:08 μ.μ.

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ μέσο της συνέντευξης του Πέτρου Κωσταντίνου στην εφημερίδα Αυγη και στην Ελλη Ζώτου δηλώνει οτι θα στηρίξει τον ΣΥΡΙΖΑ στον δέυτερο γύρο για να ηττηθεί ο Καμίνης τον οποίο όμως ἁριστερό" Καμίνη είχε στηρίξει ο ΣΥΡΙΖΑ στον δέυτερο γύρο των προηγούμενων αυτοδιοικητικών εκλογών για να φύγει ο "δεξιός" Κακλαμάνης.Τρέλα...

Ανώνυμος
20 Μαΐου 2014 στις 6:21 μ.μ.

Το ΚΚΕ με την τακτική του θα καταφέρει να εκλεγεί πάλι ο Σγουρός και ο Καμίνης.
Ο Σγουρός ο οποίος είναι υπέρ του σχεδίου 4 μονάδων σύμμεικτων απορριμάτων με ΣΔΙΤ.
Η Δούρου είναι εντελώς αντίθετη.Οπως και το ΚΚΕ.
Ερωτάται το ΚΚΕ.επιθυμεί να το σχέδιο Σγουρού με την επανεκλογή του?
Αν κρατήσει την στάση του Πόντιου Πιλάτου,τότε δικαίως θα κατηγορηθεί για προδοσία.

Ανώνυμος
20 Μαΐου 2014 στις 7:17 μ.μ.

6:21 μ.μ

Στους δήμους όπου το ΚΚΕ είχε υποψήφιους και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν κατέβαζε κανέναν, οι συριζαίοι με γραμμή του κόμματος τους, γύρισαν την πλάτη στο ΚΚΕ και δεν το στήριξαν.Οπότε για προδότες να κοιτάξεις στο Κόμμα σου.Άλλωστε έχουμε και το παράδειγμα της Ικαρίας.Εκεί οι του ΣΥΡΙΖΑ έκαναν συμμαχία ακόμα με τα φασισταρία του ΛΑΟΣ για να διώξουν την Κόκκινη χούντα όπως υποστήριζαν.Για μας το δίλημμα στην Αθήνα Δούρου-Σγουρός που θέτεις είναι στην ίδια βάση με το δίλημμα Μώραλης-Μιχαλολιάκος στον Πειραιά.Καμία στήριξη σε υποψηφιότητες που έχουν την ίδια πολιτκή, την ίδια στρατηγική όπως οι συμπράξεις ιδιωτικού και δημόσιου τομέα σε φορείς και υπηρεσίες των Δήμων και των Περιφερειών, και αναλώνονται απλά στα επιμέρους και στα δευτερεύοντα.

Ανώνυμος
20 Μαΐου 2014 στις 7:42 μ.μ.

http://antarsya-patras.blogspot.gr/2014/05/blog-post.html

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΠΑΤΡΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
Η ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. Πάτρας συμμετέχει ξανά στην μάχη των εκλογών με στόχο την καταδίκη, ήττα και συντριβή του μαύρου μετώπου της συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και της ακροδεξιάς εφεδρείας τους, στην συνολική καταδίκη της Τρόικας και της ΕΕ, για να συμβάλει σε αποτελεσματικούς και νικηφόρους εργατικούς και λαϊκούς αγώνες, στην ενίσχυση του μετώπου της αντικαπιταλιστικής, αντιΕΕ, ανατρεπτικής Αριστεράς.

Στις Ευρωεκλογές η ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. συμμετέχει με ψηφοδέλτιο νίκης και ανατροπής απαρτιζόμενο από εργαζόμενους, άνεργους και νέους και όχι από αστέρες των ΜΜΕ και «προσωπικότητες». Στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας η ΑΝΤΑΡΣΥΑ Πάτρας και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ συνολικά στηρίζει το ριζοσπαστικό, ανατρεπτικό, αντικαπιταλιστικό σχήμα της Αριστερής Παρέμβασης-Αντικαπιταλιστικής Κίνησης στη Δυτική Ελλάδα με επικεφαλής τον νυν περιφερειακό σύμβουλο Δημήτρη Δεσύλλα. Ένα σχήμα που εναντιώνεται στην μνημονιακή λαίλαπα της κυβέρνησης και της Ε.Ε., που αντιτίθεται και αγωνίζεται ενάντια στην αντιδραστική μετάλλαξη της καλλικρατικής Τοπικής Αυτοδιοίκησης σε ρόλο διαχειριστή της φτωχοποίησης του λαού.

Στο δήμο Πάτρας η ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. αποφάσισε να μην συμμετέχει με δικό της συνδυασμό στις δημοτικές εκλογές. Ως εκ τούτου ο τίτλος του δημοτικού σχήματος «Ανταρσία στην Πάτρα» με υποψήφια την Λέττα Ζάγκλα δημιουργεί αντικειμενικά σύγχυση στους φίλους της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. και στον πατραϊκό λαό, καθώς το συγκεκριμένο εγχείρημα δεν αποτελεί δημοτικό σχήμα της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. στην Πάτρα. Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ Πάτρας ήταν και θα είναι παρούσα σε κάθε διεκδίκηση, μάχη και κινητοποίηση στον δήμο και στο νομό, στα τοπικά κινήματα και στις μεγάλες συγκρούσεις ενάντια στην κυβέρνηση, την τρόικα, τα μνημόνια και την πολιτική τους.



ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΠΑΤΡΑΣ

Ανώνυμος
20 Μαΐου 2014 στις 8:03 μ.μ.

6.21 τα παραμυθια τελειωσανε. για προδοτες της εργατικης ταξης θα ψαξεις στον χωρο του οπορ τουνισμου. οσο για τα υπολοιπα τα εχετε ψηφισει ολα στην Ε.Ε ειστε υπερ της παραμονης και απλα πουλατε φουμαρα. ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΚΚΕ με στοχο αλλαγη ταξης στην εξουσια. 5.08 παρα πολυ σωστα φιλε μου. Τον ειχανε ψηφισει τον καμινη για να φυγει ο κακλαμανης. η λεξη τρελα που λες ειναι πολυ λιγη για τον ΟΠΟΡΤΟΥΝΙΣΜΟ ΠΑΝ

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger