Home » , , » Μάθε, λοιπόν, πριν ψηφίσεις....

Μάθε, λοιπόν, πριν ψηφίσεις....

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 2 Μαΐου 2014 | 3:10 μ.μ.

Όχι, δεν σου λένε την αλήθεια. Και όταν σου λένε κάτι, δεν στα λένε όλα. Ούτε ότι θα ανοίξουν το ασφαλιστικό (πάλι) παραδέχονται  ούτε ότι θα λάβουν ακόμη περισσότερα μέτρα. Μην κάνεις καν τον κόπο να ρωτήσεις. Διαψεύδουν τα πάντα. Ακόμη και αυτά που έχουν υπογράψει.

Το αναθεωρημένο μνημόνιο ομιλεί για νέο ασφαλιστικό τον Οκτώβριο. Στο ίδιο κείμενο περιγράφεται και το χρονοδιάγραμμα για την κάλυψη του δημοσιονομικού κενού: 7,7 δισ. ευρώ είναι αυτό το κενό. Στο ίδιο αναφέρεται και το άνοιγμα των πλειστηριασμών, ώστε τα σπίτια να αλλάζουν χέρια σε δευτερόλεπτα και μάλιστα στο ένα τρίτο της αντικειμενικής τους αξίας.

Σε… κώμα;

Θες λοιπόν να ψηφίσεις; Εμείς σε παροτρύνουμε. Άλλωστε το οφείλεις στον εαυτό σου και τους συμπολίτες σου. Δημοκρατία χωρίς εσένα δεν υφίσταται. Πρώτα όμως διάβασε τι περιμένει εσένα και τους συμπολίτες σου, αφού η ενημέρωση είναι βασικό συστατικό της δημοκρατίας.

1  Είσαι συνταξιούχος και εισπράττεις επικουρική σύνταξη; Θα σου την κόψουν από τον Ιούλιο, να είσαι σίγουρος. Διότι ενεργοποιείται η ρήτρα των μηδενικών ελλειμμάτων στα ταμεία επικουρικής ασφάλισης. Τι σημαίνει αυτό πρακτικά; Ότι το όποιο ταμείο επικουρικής ασφάλισης θα δίνει τόση επικουρική σύνταξη όση του επιτρέπουν τα οικονομικά του.
Ξέρεις τι σημαίνει αυτό για την τσέπη σου, αγαπητέ συνταξιούχε; Ότι από τον Ιούλιο ξέχνα ένα επιπλέον 10% της σύνταξής σου και ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger