Home » , » Η κρίση στο μόρφωμα ΠΑΣΟΚ-ΕΛΙΑ έχει ακόμα πολλά επεισόδια.

Η κρίση στο μόρφωμα ΠΑΣΟΚ-ΕΛΙΑ έχει ακόμα πολλά επεισόδια.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014 | 8:00 μ.μ.

 Εχουν βγει για τα καλά τα μαχαίρια στο ΠΑΣΟΚ μετά την τελευταία τοποθέτηση του Βενιζέλου που έκανε λόγο για Πέμπτη φάλαγγα μέσα στις γραμμές του κινήματος. Μπορεί ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ να πήρε μια βαθιά –ανέλπιστη- ανάσα μετά τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών αλλά το μέτωπο της εσωκομματικής αντιπολίτευσης του δεν δείχνει διάθεση να χαμηλώσει τους τόνους.

Είναι χαρακτηριστικό ότι το πρωί ο Θάνος Μωραίτης που μίλησε στην τηλεοπτική εκπομπή του Γ, Παπαδάκη  έθεσε ξεκάθαρα θέμα αλλαγής ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ ενώ πιο καυστικός ήταν σε δηλώσεις του στο  ΑΜΠΕ  ο Μιχάλης Καρχιμάκης ο οποίος σημειώνοντας χαρακτηριστικά : «η πέμπτη φάλαγγα ας αναζητηθεί στη συμπόρευση με τη Δεξιά και στις πιο ακραίες επιλογές σε βάρος του κόσμου και των μονίμων θυμάτων της κρίσης».

Αν έχει σημασία αυτή η ανάρτηση είναι γιατί έσπασε ένας συμβιβασμός που είχε γίνει μεταξύ του πρώην γραμματέα του ΠΑΣΟΚ και του Ε. Βενιζέλου. (Θυμηθείτε αυτή μας την ανάρτηση) και όταν ο Καχριμάκης στις δηλώσεις του τονίζει ότι αν ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δεν μετακινηθεί από τις θέσεις του υπάρχει πάντα το συνέδριο για να λύσει αυτά τα ζητήματα, δείχνει ότι η κρίση στο μόρφωμα ΠΑΣΟΚ-ΕΛΙΑ έχει ακόμα πολλά επεισόδια.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger