Home » , , » Μαθήματα αγώνα και αξιοπρέπειας απο τιις καθαρίστριες. -Ακρατη κρατική καταστολή σε βάρος τους (Βίντεο)

Μαθήματα αγώνα και αξιοπρέπειας απο τιις καθαρίστριες. -Ακρατη κρατική καταστολή σε βάρος τους (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 3 Ιουνίου 2014 | 7:43 μ.μ.

«Δικαιώθηκαν δικαστικά οι απολυμένες καθαρίστριες, και το Κράτος όφειλε, λόγω του ότι η απόφαση ήταν προσωρινά εκτελεστή, να τις επαναπροσλάβει.

Πλην όμως, έγραψε στα παλαιότερα των υποδημάτων του αυτήν του την υποχρέωση, που σημειωτέον ισοδυναμεί με ποινικό αδίκημα, και με άθλιους και ψειδείς ισχυρισμούς περί μη επίδοσης της απόφασης στα αρμόδια όργανά του,καθώς και με την αναίρεσή της, επιχειρεί την de facto ακύρωσή της, άνευ ουδεμιάς άλλης νομιμοποιητικής ενέργειας.

Καθόλου πρωτότυπο!

Τα χρόνια της κρίσης και με πρόσχημα την κρίση και το χρέος, έχει μεταλλαχθεί και το σύστημα διακυβέρνησης, αλλά και έχει ανατραπεί και ο περίφημος νομικός πολιτισμός.
Αδιαμφισβήτητο είναι ότι το καθεστώς του αστικού κοινοβουλευτισμού (με την διάκριση, έστω και τύποις των εξουσιών) έχει υποχωρήσει μπροστά στον κυβερνητισμό-εκτελεστική εξουσία , που έχει καταστεί κυρίαρχος».

Απόσπασμα από κείμενο της Αλέκας Ζορμπαλά.

Δεν υπάρχει προηγούμενο στην Ευρώπη που να μην εφαρμόζεται από το δημόσιο δικαστική απόφαση, σημειώνει ο νομικός σύμβουλος των απολυμένων καθαριστριών  δικηγόρος Γιάννης Καρούζος.
Και όχι μόνο αυτό. Σε κάθε εκδήώση της δίκαιης διαμαρτυρίας του έχουν να αντιμετωπίσουν τους πραιτοριανούς του συστήματος, που σήμερα τραυμάτισαν δυο απ’ αυτές οι οποίες μεταφέρθηκαν στον Ερυθρό Σταυρό με το ΕΚΑΒ για να διαπιστωθεί διάγνωση θλάσης, και να τους υποδειχθεί  μία και τρεις βδομάδες ακινησίας αντίστοιχα.


Οι καθαρίστριες που καθημερινά μας δίνουν μαθήματα αγωνιστικότητας και αξιοπρέπειας σε ανακοίνωσή τους αναφέρουν:


«Aυτός ο αγώνας, κάθε μέρα ενισχύεται από τη συμπαράσταση απλών πολιτών, φορέων, συνδικάτων κλπ., όμως:
ΑΠΑΙΤΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΛΩΝ
 Οι επόμενες μέρες είναι πολύ σημαντικές για τον αγώνα μας. Γι' αυτό καλούμε σε:
1.Συγκέντρωση έξω από την ΓΓΠΣ (ΚΕΠΥΟ, σταθμός Ηλεκτρικού Καλλιθέας) την Τετάρτη 4/6/14 στις 4 μ.μ., σε ημερίδα που διοργανώνει ο Θεοχάρης με τον προκλητικό τίτλο "Ηθική & Δεοντολογία"!!
2.Συλλαλητήριο(που διοργανώνει η ΑΔΕΔΥ) στην πλατεία Κλαυθμώνος την Πέμπτη 5/6/14 στις 6.30 μ.μ. Μετά την πορεία θα γίνει συναυλία στην πλατεία Συντάγματος.
3.Καθημερινή παρουσία έξω από το Υπουργείο Οικονομικών (Καρ. Σερβίας 10) στη καθιστική διαμαρτυρία μας, που συμπληρώνει πλέον ένα μήνα.
Η ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΟΥ, ΕΓΓΥΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ
ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ»
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger